• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor :50:

şimdiki kızlar gerçekten çok ucuz ve çok afedersiniz kaşar.
yüzsüz gibi bakıyolar

bana cazip gelmiyo etrafta da öyle ilgi çektiğini düşünmüyorum sırf üniformalı diye.nişanlın doğru davrandığına göre rahatsız oluncak bi durum yok.ben gerine gerine gezerim bu adam benim diye hiç kendime dert etmem :)

günaydın ben geçen konunuda okumuştum ama yorum yapmamıştım arkadaşım bu sadece senin hüsnü kuruntun bana kalırsa...sen üniformalıları beğeniosun belliki herkez sevgiline bakıyo sanıyosun evt bakanlar illahki olur ama tek polis senin sevgilin değil bunu unutmamak lazım benim eşim üsteğmen kamuflajları palaskası üniforması daha dikkat çekici 1,90 boyu var hiç senin gibi düşünmedim yok o bakıyo bu bakıyo inşallah evlenirseniz ilerde geçer bu durum belki kıskançlık birazda sahiplenme duygusundan dolayı böyle davranıyor olabilirsin..ama bazı kadınlar gerçekten üniformaya aşık oluyo içindeki adamı sivilde görsen yüzüne bakmazsın asker polis oldumu tmm bizim ailemizde de başta abim olmak üzere kuzenlerim falan polis memuru onlarda hep anlatırlar yok şöle yapıyoruzda böle oluyoda diye :) sende dert etme kendine rahat ol çokta kıskandığını belli etmeki sevgilin havalara girmesin :34:

aynen bende bu durumdan şikayetçiyim maalesef :@ :47::47: bide en çirkinine bile yakısıo ona bile bakıyorlar çıldırmıs durumdaa bu kız milleti sınır oluyom

konuyu açan arkadaşım seninle ilgili söylemiyorum ama nedir bu bazılarındaki hava anlamıyorum. Çok yakışıklı kocam sevgilim vs..

Hep bakıyorlar diyorsun demek ki sen de hep insanlar acaba bize mi bakıyor diye onlara bakıyorsun. birisi bana baksa ben de ona bakarım gayri ihtiyari ve o kişi de ona baktığımı düşünür. sürekli kocasına sevgilisine bu şekilde ayy bakıyorlar kıskandım bakmasınlar vs. havasında olanlar sonra "benim kocam yapmaz öyle şey" diyip diyip hiç toz kondurmazlar ve hep hemcinslerini suçlarlar.

Ne güzel yazmışsınız ya

Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor :50:

Takma onemli olan sevgilinin seni secmesi ve sevmesi simdi bu TiP kizlar dolu heryerde var maymun nefisli resmen adamlarin suratina yapisiyorlar esimde diyorki bunlar dolu etrafda takmiyorum hatta igrenc itici geliyorlar erkeklere diyor

ay benim kocişkomunda ağzı yüzü fındık gibidir gözler renkli takım elbise giydimi maşallah daha da yakışıklı oluyor. ben onun yanında sönük kalırım daha kilolu ve haliyle biraz çirkinim. ama ben eşimin bu albenisini hiç kafaya takmadım. ne bileyim yanında bir yığın stajyer kız var bayanlarla çalışıyor. kim ne düşünür kim göz koyar diye düşünmedim inanın. mal benim tapusu bende. eşiminde huyunu bildiğim kadarıyla açık saçık teşhirci kızları hiç sevmiyor. ben ona güvenirim gerisi beni ilgilendi,rmez. konu sahibi de kızlara kafa yoracağına nişanlısına olan güvenine baksın tamsa lafa gerek yok.

Aaa burayıda kocişkosunu(!) övenler bastı. Ne kadar meraklıymış millet yahu benim eşim şöyle tatlış şöyle minnak demeye, yeni moda kendini değil kocişkoları övmek galiba :D

Millet kafayı yemiş arkadaş.

Sanki polisten değil de astronot kıyafeti ile dolaşan birinden bahsediyor.

Her taraf üniformalı polis kaynıyor zaten sen neden bahsediyorsun

Neyse size söylenecek çok fazla söz yok, bu arada ben üniforma meraklısı değilim. Genelleme yaparken herkesi katmayın o halde, eminim pek çok bayan da vardır böyle düşünen. Burada bir konu açmışsınız, herkes fikrini tabi ki söyleyecek. Olumlu yada olumsuz seviyeli bir şekilde karşılamanız gerekirdi. Bu arada değil üniforma merakı, polislerden nefret ederim, hatta gördüğüm her polise de nefretle bakarım. Bazen her bakış hayranlık yada ilgi olmayabilir yani.

Yani o kadar katiliyorum ki yazmadan duramadim. Konusahibinin yaptigi uniforma meraki tespitinden yola cikarak ben de diyorum ki polisler belli bi sosyo kulturel cevreden gelir. Ve cogu insan icin tercih sebebi degildir. Doktoru askeri bir nebze anlayacagim da polis.. Neyse.

Üniforma meraklısı kız muhabbetini de ilk kez bu sitede duydum. Ben polis görünce olay mı var diye düşünüyorum sadece.

Konu başlığınız cok rahatsız edici olmuş, bunu bütün kızlar üzerinde nasıl genelleyebilirsiniz ?
Misal ben asker,subay,polis vs. uniformalı kişilerden hiç hoşlanmam. Özellikle polislerden nefret etmeye basladım son zamanlardaki olaylardan sonra ama bunu da genelleyemem, iyi polis var kötü polis var. Kötü polislerden nefret etmeye başladım diyelim.
Evet nişanlınıza bir kızın numarasını vermesi hiç hoş değil parmağında yüzük takılı olduğu halde bir de.. Ama üslubunuz bana cok itici geldi, size hep manyak tipler denk geldi diye bu üniforma meselesini bu şekilde genelleme hakkına sahip değilsiniz.

Benim nişanlımda deniz subayı ama hiç bir zaman benim kıskanmamı gerektirecek bir durum da yaşamadım. Bakan bakıyor çokta önemli değil sonuçta ben onu o beni sevmiş o benim nişanlım. Ki sadece bakanlar bayanlar değil erkeklerde bakıyor bunu kötüye mi yorumlamalıyım.!!

Sağol canım arkadaşım.
Valla tek dileğim abbim eşlerimizi şaşırtmasın yoksa bu kızlarla halimiz duman.
Kız yüzüğünüz var ama yinede dayanamadım demiş ya :47:

Bi kere retdeder iki redder üçüncüye kabul eder erkekler böyle .hiç bir erkeğe güvenmem kocamda dahil.

Bulunduğum ortamda üniformalı birini görürsem döner bakarım. Sonuçta bizden farklı giyinen biri dikkatimi çeker. Ha beğenir miyim, evet bazen beğendiğim olur. Beğenmeme de kimse karışacak değil herhalde :) Bazılarını beğeniyorum diye de kötü niyetli olacak değilim. ;) Şöyle bir şey var, çoğu da üniformaya güvenerek kasım kasım kasılıyor, ama üniformayı çıkardığında 'tırt' çıkabiliyor. ;)
Ayrıca sizdeki bu sürekli nişanlıma bakıyorlar, nişanlım çok yakışıklı tavırları da fazla rahatsız edici. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde nişanlınızı. ;) Herkes sizin nişanlınıza aşık değil.

maşallah herkesin kocişkosu, nişanlişkosu, aşkitosu sanırsın Dünyanın 8.harikası, UNESCO'ya başvurun bari koruma altına alsınlar . Madem Türk erkekleri bu kadar yakışıklı sokaktaki bir yığın vasat Türk erkeği kimlerin kocişkosu merak ettim :ssz: Bildiğin İtalya'yı geçmişiz yakışıklılık oranında bu topikte aydınlandım :37:

Polis esiyim esimde masallahi var..
Polisi severdim uniformasini severek bilerek evlenedim..
Bizde biryere gittigmzde birileri bakar ama amcada bakar teyzede cnku farkli yani sivil ortamda..
Ben biraz insan taniyorsam konu sahibi sen inanilmaz polis meraklisisin ve sana gore polisle nisanli olmak cok yuksek kasimkasim kasiliyosun..
Evlenince gececek .....

Aksine üniformalara anlam yüklemem uniformanın altına gizlenen bastırılmış kişilikler çok çunku. Adam doktor gün içinde sanırsınız beyaz atlı prens ama akşam internete ona buna sanal sex teklif eden bir yobaz. Dediğim gibi onemli olan yaptığı iş değil beyin fonksiyonları. Bunu idrak edemeyen hemcinslerimiz böyle ayağa düşürüyor işte kadınların adını
Bu yorum Tapatalk aracılığı ile yapılmıştır

Back