Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor
günaydın ben geçen konunuda okumuştum ama yorum yapmamıştım arkadaşım bu sadece senin hüsnü kuruntun bana kalırsa...sen üniformalıları beğeniosun belliki herkez sevgiline bakıyo sanıyosun evt bakanlar illahki olur ama tek polis senin sevgilin değil bunu unutmamak lazım benim eşim üsteğmen kamuflajları palaskası üniforması daha dikkat çekici 1,90 boyu var hiç senin gibi düşünmedim yok o bakıyo bu bakıyo inşallah evlenirseniz ilerde geçer bu durum belki kıskançlık birazda sahiplenme duygusundan dolayı böyle davranıyor olabilirsin..ama bazı kadınlar gerçekten üniformaya aşık oluyo içindeki adamı sivilde görsen yüzüne bakmazsın asker polis oldumu tmm bizim ailemizde de başta abim olmak üzere kuzenlerim falan polis memuru onlarda hep anlatırlar yok şöle yapıyoruzda böle oluyoda diye :) sende dert etme kendine rahat ol çokta kıskandığını belli etmeki sevgilin havalara girmesin
konuyu açan arkadaşım seninle ilgili söylemiyorum ama nedir bu bazılarındaki hava anlamıyorum. Çok yakışıklı kocam sevgilim vs..
Hep bakıyorlar diyorsun demek ki sen de hep insanlar acaba bize mi bakıyor diye onlara bakıyorsun. birisi bana baksa ben de ona bakarım gayri ihtiyari ve o kişi de ona baktığımı düşünür. sürekli kocasına sevgilisine bu şekilde ayy bakıyorlar kıskandım bakmasınlar vs. havasında olanlar sonra "benim kocam yapmaz öyle şey" diyip diyip hiç toz kondurmazlar ve hep hemcinslerini suçlarlar.
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor
Neyse size söylenecek çok fazla söz yok, bu arada ben üniforma meraklısı değilim. Genelleme yaparken herkesi katmayın o halde, eminim pek çok bayan da vardır böyle düşünen. Burada bir konu açmışsınız, herkes fikrini tabi ki söyleyecek. Olumlu yada olumsuz seviyeli bir şekilde karşılamanız gerekirdi. Bu arada değil üniforma merakı, polislerden nefret ederim, hatta gördüğüm her polise de nefretle bakarım. Bazen her bakış hayranlık yada ilgi olmayabilir yani.
Sağol canım arkadaşım.
Valla tek dileğim abbim eşlerimizi şaşırtmasın yoksa bu kızlarla halimiz duman.
Kız yüzüğünüz var ama yinede dayanamadım demiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?