• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Benim eşim de öğretmen ama polis oldu ne yapsın..
Bu ülkede atanmayı beklese 35 yaşında evlenirdi garibim heralde.:ssz:

Yunusların formalarını ben de hoş buluyorum ama :1:
Forma takıntısı ile kızların bu yola başvuracağını sanmıyorum..
Yani beğenmiştir kendisini yüzük pastahane yüzüğüdür belki diye şansını denemek istemiştir:1::1:
Mühim olan nişanlının tavrı ki yırtmış atmış, valla hiç kafama takmam..
Azıcık rahat olmayı öğren, özgüvenin olsun çünkü engel olamazsın bu durumlara.
Bakan, beğenen olur, o da beni bırakıp gidiyorsa Allah cezasını versin defolsun gitsin de..
Ben öyle derdim:ssz:

Benim eşim de öğretmen ama polis oldu ne yapsın..
Bu ülkede atanmayı beklese 35 yaşında evlenirdi garibim heralde.:ssz:

Yunusların formalarını ben de hoş buluyorum ama :1:
Forma takıntısı ile kızların bu yola başvuracağını sanmıyorum..
Yani beğenmiştir kendisini yüzük pastahane yüzüğüdür belki diye şansını denemek istemiştir:1::1:
Mühim olan nişanlının tavrı ki yırtmış atmış, valla hiç kafama takmam..
Azıcık rahat olmayı öğren, özgüvenin olsun çünkü engel olamazsın bu durumlara.
Bakan, beğenen olur, o da beni bırakıp gidiyorsa Allah cezasını versin defolsun gitsin de..
Ben öyle derdim:ssz:

Kendi mi dünden beri fazlaca yıprattım kafama takıyorum ve kolay unutamıyorum.
Acaba tekrar olur mu vs vs düşünmeden edemiyorum :50:

Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor :50:

Merhaba canım :3:
Bahsettiğin üniforma merakı bazı kişilerde var evet. Bunlardan biri de benim üniden arkadaşım. Hatta telefonunun duvar kağıdında bile bir yunus polisi var. Böyle şeyler oluyor yani. Ama asla numarasını falan vermez kimseye.
O bahsettiğin numarasını veren, hatta nişanlı olduğunu bile bile numarasını veren kızlar basit kız konumuna düşüyor.
Erkekler sevmez öyle kızları. Sadece eğlenilecek kızlardır çünkü.
Senin nişanlının da nişanlı olduğu için böyle şeylerle işi olmaz, kendi de yırtmış numarayı zaten.
Onun için psikoloji bozulacak bir durum yok sakın ona da belli etme bu durumunu hava girmesin :9:
O da seni kıskanıyor belli ki bak her yere kendi götürüp getiriyor. :34:
Mutluluklar dilerim :)

Son düzenleme:

Tekrar olabilir.. Ama sen tekrarında daha rahat olmalısın işte..
Olacakla, öleceğe çare yok canına yazık yahu:ssz:

gerçek şu yaşayandan daha fazla kimse anlayamaz. ve senden önce bir sürü yazanlar oldu. babam emekli rütbeli emniyette abimde öyle emniyette ve nişanlımda. çocukluğumdan beri emniyetin içindeyim. çocukluğumdan beri gördüğüm ve yaşadığım şeylere dayanarak yorum yapıyorum gerçekten konu sahibi arkadaş haklı bu konuda. o yüzden üstüne basa basa yaşamayan bilemez diyorum. tabiki polis avukat hemşire görünce insan ister istemez bakıyor. kötü niyetle değil biran insan bakıyor. ama bazı kızlar gereçkten kötü niyetli olabiliyor. gözümle gördüm abimde ,babamda yaşanan olayları annem anlatırdı, nişanlımda da oldu. yani her kızı kendiniz gibi düşünüyor zannetmeyin. bazı kızlar basit hatta çok basit olabiliyor canım

Ki zatn dikkat çektiği için bakılan bakışla, diğer türlü bakış çok kolay ayırt edilebiliyor kuzum.

Tekrar olabilir.. Ama sen tekrarında daha rahat olmalısın işte..
Olacakla, öleceğe çare yok canına yazık yahu:ssz:

Merhaba canım :3:
Bahsettiğin üniforma merakı bazı kişilerde var evet. Bunlardan biri de benim üniden arkadaşım. Hatta telefonunun duvar kağıdında bile bir yunus polisi var. Böyle şeyler oluyor yani. Ama asla numarasını falan vermez kimseye.
O bahsettiğin numarasını veren, hatta nişanlı olduğunu bile bile numarasını veren kızlar basit kız konumuna düşüyor.
Erkekler sevmez öyle kızları. Sadece eğlenilecek kızlardır çünkü.
Senin nişanlının da nişanlı olduğu için böyle şeylerle işi olmaz, kendi de yırtmış numarayı zaten.
Onun için psikoloji bozulacak bir durum yok sakın ona da belli etme bu durumunu hava girmesin :9:
O da seni kıskanıyor belli ki bak her yere kendi götürüp getiriyor. :34:
Mutluluklar dilerim :)

Balımm çok sağol iyi dileklerin güzel yorumun için :54:

Uniformanin nesine merak duyuyolar ki hic anlamadim bunu da kkda duydum kocasi asker polis kadinlar kocalarinin ilgi cektigini dusunuyo. Sosyal hayatta hic gormedim boyle sey.

Sadece bakmak icin bakiyolardir ne biliim polis formali adam bi kadinla elele geziyo bu ilginctir. Statuye merak duyan guce meraklidir o da niye askere polise merak duysun, adamlarin geliri maasi belli. Statuye merak duyan doktor pilot ust duzey burokratlara falan ilgi duyar heralde. Not yazma su bu da yakisikliysa ondandir polis diye degil

Uniformanin nesine merak duyuyolar ki hic anlamadim bunu da kkda duydum kocasi asker polis kadinlar kocalarinin ilgi cektigini dusunuyo. Sosyal hayatta hic gormedim boyle sey.

Sadece bakmak icin bakiyolardir ne biliim polis formali adam bi kadinla elele geziyo bu ilginctir. Statuye merak duyan guce meraklidir o da niye askere polise merak duysun, adamlarin geliri maasi belli. Statuye merak duyan doktor pilot ust duzey burokratlara falan ilgi duyar heralde. Not yazma su bu da yakisikliysa ondandir polis diye degil

Canım sen bu şekilde düşündüğün için ihtimal vermiyorsun ama ne hasta ruhlu kızlar var Polis/Asker diye tutturuyorlar.
Cidden çok gördüm, buradada gören şahit olan çok arkadaş var.
Sebebi bilinmez ama bizim tam tersini düşünmemiz böyle insanların olmadığının göstergesi değil.
Bi kız vardı şirkette bana dedi ki ya bir erkek çok çirkin dahi olsa o üniforma ona yakışıklılık katıyor dedi yok artık demiştim.
Bu zihniyette olan çok kız var maalesef :50:

Bir de nişanlının senin okuyup üzüleceğini bile bile o mesajları silmemesi çok kötü bir şey bence...:ssz:

daha çok olacak senin duruşun önemli kıskandığını çok belli edersen nişanlını şımartabilirsin erkeğin aklına karpuz kabuğu sokmanın anlamı yok...birlikte olduğun zamanlar onu çok mutlu et isterse üstüne zıplasın kız meyletmez karakteri düzgünse..o yüzden gönlünü hoş tutmaya bak lütfen..psikolojin bozulursa ne edersen kendine edersin..

Bir de nişanlının senin okuyup üzüleceğini bile bile o mesajları silmemesi çok kötü bir şey bence...:ssz:

Canım bu bize iftara geldi dün telefonu mutfaktaydı mesaj gelince otomatikmen ekrana baktım direk mesajın tamamı gözüküyordu orada gördüm.
Mesaj yeni gelmişti.
Normalde öyle telefonunu kurcalamam.
Oda zaten inanılmaz tedirgin oldu.
Moralimin bozukluğunu ona belli etmiyorum canım.
Sabah konuyu açarken biraz kötüceydim ama şimdi iyiyim sakinleşebildim.

Valla bu gozler doktor, muhendis erkek hayrani kizla
r da gördüğü için bu da olasıdır. Yaw bir de ben ilgi duymuyorum demek, disarida ilgi duyan kizlarin var oldugu gerçeğini degistirmiyor.
Kocam kizlara bakiyor diyen kadinin kocasina bin tane laf sayarken, kizlarin adamlara bakmasini niye kabullenemiyorsunuz?

daha çok olacak senin duruşun önemli kıskandığını çok belli edersen nişanlını şımartabilirsin erkeğin aklına karpuz kabuğu sokmanın anlamı yok...birlikte olduğun zamanlar onu çok mutlu et isterse üstüne zıplasın kız meyletmez karakteri düzgünse..o yüzden gönlünü hoş tutmaya bak lütfen..psikolojin bozulursa ne edersen kendine edersin..

Sağol canım benim ..
Valla sabaha göre daha iyiyim sakinleştim çok şükür.
Mutluyum seviyorum, seviliyorum. Allah şaşırtmasın ..

Valla bu gozler doktor, muhendis erkek hayrani kizla
r da gördüğü için bu da olasıdır. Yaw bir de ben ilgi duymuyorum demek, disarida ilgi duyan kizlarin var oldugu gerçeğini degistirmiyor.
Kocam kizlara bakiyor diyen kadinin kocasina bin tane laf sayarken, kizlarin adamlara bakmasini niye kabullenemiyorsunuz?

Aynen öyle canım ya bende senin gibi düşünüyorum :34:

hiçbir zaman forma takıntım olmadı ..

Acaba sizin kuruntunuz olmasın ..

birbirinizi sevdikten sonra böyle düşüncelerden uzaklaşın..

mutluluklar ..

Yahu nerden buluyorsunuz bu kadar yakışıklı adamları yahu:1: kk'da kayınvalide sorunlarını aşar oldu, "yakışıklı erkek eş" sendromu :27:

gelelim üniforma mevzusuna... polisin türkiyedeki durumu belli
zor meslek velhasıl kelam, Allah hepsinin yardımcısı olsun, e maddi durumları, ne aldıkları da belli..
neden bu kadar cazip geliyor, onlara sormak lazım

polis olmak o kadar kolay ki. uniforma merakim olsa en son bakacagim kisi polisler olurdu herhalde. neredeyse sifir bilgi birikimiyle giyilmis uniformayi ne edeyim :D kusura bakmayin alinmayin lutfen ama bence biraz abartmissiniz. tabiki parmaginda yuzuk olan birine numara vermek asiri itici ama buna yapacak bir sey yok. benim erkek arkadasima da oldu aynisi iki kere. ya gidip bogacaktim ya da sakin kalacaktim. hem sivil bi yerde uniformali insan tabiki asiri dikkat ceker. buna yapacak bi sey yok. ve goz guzel gordugunu sevmez,sevdigini guzel gorur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back