Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

canım sen bu konudaki hassasiyetini ve öfkeni yenemezsen her daim sınav için böyle hatunlarla karşılaşmaya devam edersin.. sen mutluluğuna bak ipleri bırak demiyorum ama bu konudaki tavrın ve düşüncen nişanlının beynine kazınmışsa o da sana kıymet veriyorsa kendine güvenip gülüp geçmen gerekir.. işe gitmesin istifa etsin diyenler olmuş gerçekten komik buldum kıskançlık insanın içini kemirir huzur vermez insana ya

bende üniformalı memurum. banada bakıyolar.. başlarda bende rahatsız oluyordum (fermuarım falan mı açık diye kendimi kontro ediyodum ) sokaktaki yaşlı teyzelerden tutunda genç delikanlılara kadaar.. sonra alıştım.. nişanlınız da alışmıştır eminim onlara bakanları fark etmiyordur bile.. sizde alışırsınız çok geçmeden o üniformalıyken biraz yanında takılın inanın belli bi süre sonra fark etmiyeceksiniz ble..

Teşekkür ederim canım benim.
Önerilerin için sağol.

Seni okadar iyi anlıyorum ki canımmm Allahım sabır dedim hep çünkü Allah sabır vermese herşeyi yakıp yıkacaktım
kaldı ki asabi birisiyim tepem attımı gözüm birşey görmüyor

Aynı durum benimde başıma geldi sevgilim istanbuldan memleketine gidiyordu mola yerinde Allahın ecnebi mahluku benimkinin yanına oturmuşşşşşşş
sonrada otobüse binerken numarasını kağıda yazıp vermiiişşşş cinnet geçirdim resmen bu nedir arkadaş
hadi o o..... numarasını veriyor sen ne alıyon kağıdı be gerizekalı okadar çıkıştım okadar bağırdım kiii hala hatırlayınca bile elim ayağım titriyor

Hayır kız hadi kaşarın teki benimki ne alıyor kağıdı yaa elinle tarsleyemedin mi dedim
ama attım ki kağıdı aşkım diyor la attında noldu kızın teklifini bir nevi kabul etmiş gibi ayy delirdim yinee

Nişanlın gerekeni yapmış zaten ama bende senin kadar kötü olurdum. sokakta üniforma ve motosiklet zaten dikkat çeker ee o kız gibi seviyesiz insanlardan da bol miktarda var. Görmezden gelceksin (ne kadar mümkün bilmiyorum ama) yada enişte bey geçebiliyosa başka bi birime geçecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belkide canım çünkü onu üniformalı iken ilkkez bu kadar uzun süre birlikte kaldık ve yeni yeni farkettim böyle birşey olduğunu.

Çok seviyor hayatta geçmez kuzum.
Neyse artık herşey nişanlımın elinde allah onu doğru yoldan çıkarmasın tatlım.

bence senin takıntın sürekli aynı konu ile ilgili konu açıp duruyorsun sana öyle geliyor benimde kardeşim asker çok yakışıklıdır bende onunla gezerken hiç fark etmiyorum

Yorumlarını okuyunca biraz ben mi yazdım bunu falan oldum.
Karakterlerimiz çok benziyor.
Sinirlendiğimde kıyametleri koparırım, fazlacada fevriyimdir
Ayrıca kıskancım yani bunu neden gizleyeyim, zaten bi insan kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe ederim.
O kadar insana rağmen beni anlayabilmene çok sevindim.

bence senin takıntın sürekli aynı konu ile ilgili konu açıp duruyorsun sana öyle geliyor benimde kardeşim asker çok yakışıklıdır bende onunla gezerken hiç fark etmiyorum

Nasıl konu açacağımı size soracak olduğumu düşünmüyorum?
Demekki benzer sorunlar yaşıyorum ki konu açıyorum.
Baktınız ki aynı konu ilginizi çekmiyor yorum yapmama hakkına sahipsiniz zaten

Nasıl konu açacağımı size soracak olduğumu düşünmüyorum?
Demekki benzer sorunlar yaşıyorum ki konu açıyorum.
Baktınız ki aynı konu ilginizi çekmiyor yorum yapmama hakkına sahipsiniz zaten

ben kendinizi fazla kasıyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz anlamında söyledim kafanda iyice büyütürsün sonu sana ve ilişkine zarar verebilir. yoksa bana ne istediğin kadar konu aç

doğrudur o zaman bu konularda gerçekten eyvallahım yoktur
ve evet hastalık derecesinde kıskancımm
diyorum ayağını denk al kafanı duvara sürte sürte kıvılcım çıkartçammm
bir güldü bir güldü sormaa kıskandığım için hoşuna mı gidiyor yoksa 160 boyumla böyle tehditler ettiğime mi gülüyor orayı bende bilmiyorum

Birde ben erkek kadınn eşitliğinden yanayım her zaman aksi asla mümkün değildir kabul etmem
dedim tamam aynısını bende sana yaşatçam bana diyor onu kendine yakıştırıyorsan buyur yap dedi
dedim eee sen kendine yakıştırmışsın demekki o zaman başka kızlarla fingirdemeyi ki almışsın kağıdı
ama aşkım ben vermedim ki numara o bana verdi e tamam sende almışsın diyorum
bende aynısını sana yaşatçam bende bir erkekten numara alcam o zaman diyorum bu seferde o deliriyor oh olsunnnn

Bu arada tazecik nişanlıymışsınız şu mübarek günlerde kendime dua edim darısı başımıza inşAllah
sizinde Allah tamamına erdirsin çok beklemezsiniz inşAllah

Çok seviyor hayatta geçmez kuzum.
Neyse artık herşey nişanlımın elinde allah onu doğru yoldan çıkarmasın tatlım.
Amin kuzum amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende az fena değilmişsin he korkulur valla
Yok bacım ben senin kadar değilim, duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak he? Zor yutkundum
Ama empati yapmasını sağlamışsın bende bi erkekten alacağım diye, bu sayede senin nasıl çıldırdığını anlamış olmuştur kuzum.
Bence 1,60 boy ile yapacaklarının sınırı yok tatlım
Onun kıskanılmaz epey bi hoşuna gidiyor kanımca
Dilerim sizde kısa zamanda evliliğe bir adım atarsınız, allah utandırmasın mutluluğunuz daim olsun.
K*şar deymesin, Allah bozmasın.

kızlar siz siz olun üniformalıya gönlünüzü vermeyin.
üniformalı demek nöbet demek. bol tayin demek.
bu polis olsun, asker olsun, doktor olsun böyle.
çok sinir bozucu
gönlümü kaptırmasaydım, hayatta bir üniformalıyla evlenmezdim, gider öğretmenle evlenirdim, benden söylemesi.

o kızlar da okur inşallah bunu diyeceğim de nişanlı adama numara veren kızda sorgulayan bir akıl olduğunu sanmıyorum.

Asker demek Polis demek, aranızda 10 dk mesafe olduğu halde nöbetten dolayı, çalışma saatlerinden dolayı birbirinize hasret kalmak demek ..
Ve daha niceleri .. şimdi yazmaya üşendim

Bekarken asker merakım vardı benim de itiraf edeyim, güzel olduğum için bakarlardı mesela başkaları baksa sinir olurdum, bi asker bakınca hoşuma giderdi, ben kimseye numara falan vermedim ama 😄 güç sembolü olduğu için, uzun ve yapılı tipler olduklarından dikkat çekmeleri doğal, eşim asker değil ama yakışıklıdır, kendi işi olduğundan resmen pasaklı gider işine açıkçası çok mutluyum sizi anlayabiliyorum inşallah nişanlınız numara veren tiplerle karşılaşmaz bir daha evlenince biraz daha rahatlarsınız bence, kıskançlık bittiyse sevgi de bitmiştir ve sizinki takıntı değil normal bi durum.

bunları ban yeme pahasına yazıyorum.başka kadınları bilmem ama ben bi polise asla beğeniyle bakmadım bakmam.hepsi aynı kefede değildir ama çoğu benim gözümde katil özellikle geziden sonra. aynı otobüste yanıma bile bi polis oturunca kalkıp başka yere oturuyorum.askerlere karşı asla böyle bi önyargım yok ama polis ve yunuslara karşı çok yüksek derecede var.
insanların neden beğendiğine gelince de tamamen güce tapma olduğunu düşünüyorum.

Ah canım sağol ..
Tabiki takıntılı değilim.
Kim nişanlısına numara veren birini ay ben ileri görüşlüyüm diyip normal karşılar ki?
Sizinde mutlu olmanıza çok sevindim .
Allah bozmasın

Ben sol görüşlü bir ailenin kızıyım.
Nişanlım 2 yıl boyunca peşimde koştu.Ve sırf polis diye kabul etmedim.
Banada polisler fazlası ile antipatik gelirdi ama katil olarak asla nitelendirmedim.
Seviyorum onu mesleğini görmezden geliyorum.
Hiç kimse onun beni sevdiği kadar sevmedi.
Gözlerini benden 1 sny dahi ayıramıyor ve onunla hergün yeniden anlıyorum 2 yıl önce neden kabul etmedim bunun pişmanlığını yaşıyorum.
Polisleri dışarıdan bakan biri antipati beslerken, arkadaşları ile tanışıp içlerine girince aslında bi çoğunun ne kadar merhametli temiz yürekli çocuklar olduğunu gördüm.
Ve aslında üniforma çok değiştiriyor dün bunu görmüş oldum.
Erkek arkadaşıma neler neler yapıyorum normalde şebek ediyorum resmen onu, ama dün onu üniformalı gördüm ve o ciddiyeti duruşşu vs Ben bu adamı palyançoya çeviriyorum normalde falan oldum yani
Hiç birşey dışarıdan göründüğü gibi değil elbette içleinde çok gaddar olanları var ama hepsi değil ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…