canım sen bu konudaki hassasiyetini ve öfkeni yenemezsen her daim sınav için böyle hatunlarla karşılaşmaya devam edersin.. sen mutluluğuna bak ipleri bırak demiyorum ama bu konudaki tavrın ve düşüncen nişanlının beynine kazınmışsa o da sana kıymet veriyorsa kendine güvenip gülüp geçmen gerekir.. işe gitmesin istifa etsin diyenler olmuş gerçekten komik buldum kıskançlık insanın içini kemirir huzur vermez insana ya
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
Moralim çok bozuldu.
bende üniformalı memurum. banada bakıyolar.. başlarda bende rahatsız oluyordum (fermuarım falan mı açık diye kendimi kontro ediyodum) sokaktaki yaşlı teyzelerden tutunda genç delikanlılara kadaar.. sonra alıştım.. nişanlınız da alışmıştır eminim onlara bakanları fark etmiyordur bile.. sizde alışırsınız çok geçmeden o üniformalıyken biraz yanında takılın inanın belli bi süre sonra fark etmiyeceksiniz ble..
Nişanlın gerekeni yapmış zaten ama bende senin kadar kötü olurdum. sokakta üniforma ve motosiklet zaten dikkat çeker ee o kız gibi seviyesiz insanlardan da bol miktarda var. Görmezden gelceksin (ne kadar mümkün bilmiyorum ama) yada enişte bey geçebiliyosa başka bi birime geçecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarım Merhaba.
Moralim çok bozuldu.
Seni okadar iyi anlıyorum ki canımmm Allahım sabır dedim hep çünkü Allah sabır vermese herşeyi yakıp yıkacaktım
kaldı ki asabi birisiyim tepem attımı gözüm birşey görmüyor
Aynı durum benimde başıma geldi sevgilim istanbuldan memleketine gidiyordu mola yerinde Allahın ecnebi mahluku benimkinin yanına oturmuşşşşşşş
sonrada otobüse binerken numarasını kağıda yazıp vermiiişşşş cinnet geçirdim resmen bu nedir arkadaş
hadi o o..... numarasını veriyor sen ne alıyon kağıdı be gerizekalı okadar çıkıştım okadar bağırdım kiii hala hatırlayınca bile elim ayağım titriyor
Hayır kız hadi kaşarın teki benimki ne alıyor kağıdı yaa elinle tarsleyemedin mi dedim
ama attım ki kağıdı aşkım diyor la attında noldu kızın teklifini bir nevi kabul etmiş gibi ayy delirdim yinee
bence senin takıntın sürekli aynı konu ile ilgili konu açıp duruyorsun sana öyle geliyor benimde kardeşim asker çok yakışıklıdır bende onunla gezerken hiç fark etmiyorum
Nasıl konu açacağımı size soracak olduğumu düşünmüyorum?
Demekki benzer sorunlar yaşıyorum ki konu açıyorum.
Baktınız ki aynı konu ilginizi çekmiyor yorum yapmama hakkına sahipsiniz zaten
Yorumlarını okuyunca biraz ben mi yazdım bunu falan oldum.
Karakterlerimiz çok benziyor.
Sinirlendiğimde kıyametleri koparırım, fazlacada fevriyimdir
Ayrıca kıskancım yani bunu neden gizleyeyim, zaten bi insan kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe ederim.
O kadar insana rağmen beni anlayabilmene çok sevindim.
Amin kuzum aminÇok seviyor hayatta geçmez kuzum.
Neyse artık herşey nişanlımın elinde allah onu doğru yoldan çıkarmasın tatlım.
doğrudur o zaman bu konularda gerçekten eyvallahım yoktur
ve evet hastalık derecesinde kıskancımm
diyorum ayağını denk al kafanı duvara sürte sürte kıvılcım çıkartçammm
bir güldü bir güldü sormaakıskandığım için hoşuna mı gidiyor yoksa 160 boyumla böyle tehditler ettiğime mi gülüyor orayı bende bilmiyorum
Birde ben erkek kadınn eşitliğinden yanayım her zaman aksi asla mümkün değildir kabul etmem
dedim tamam aynısını bende sana yaşatçam bana diyor onu kendine yakıştırıyorsan buyur yap dedi
dedim eee sen kendine yakıştırmışsın demekki o zaman başka kızlarla fingirdemeyi ki almışsın kağıdı
ama aşkım ben vermedim ki numara o bana verdi e tamam sende almışsın diyorum
bende aynısını sana yaşatçam bende bir erkekten numara alcam o zaman diyorum bu seferde o deliriyor oh olsunnnn
Bu arada tazecik nişanlıymışsınız şu mübarek günlerde kendime dua edim darısı başımıza inşAllah
sizinde Allah tamamına erdirsin çok beklemezsiniz inşAllah
kızlar siz siz olun üniformalıya gönlünüzü vermeyin.
üniformalı demek nöbet demek. bol tayin demek.
bu polis olsun, asker olsun, doktor olsun böyle.
çok sinir bozucu
gönlümü kaptırmasaydım, hayatta bir üniformalıyla evlenmezdim, gider öğretmenle evlenirdim, benden söylemesi.
o kızlar da okur inşallah bunu diyeceğim de nişanlı adama numara veren kızda sorgulayan bir akıl olduğunu sanmıyorum.
Canlarım Merhaba.
Moralim çok bozuldu.
Bekarken asker merakım vardı benim de itiraf edeyim, güzel olduğum için bakarlardı mesela başkaları baksa sinir olurdum, bi asker bakınca hoşuma giderdi, ben kimseye numara falan vermedim ama 😄 güç sembolü olduğu için, uzun ve yapılı tipler olduklarından dikkat çekmeleri doğal, eşim asker değil ama yakışıklıdır, kendi işi olduğundan resmen pasaklı gider işine açıkçası çok mutluyum sizi anlayabiliyorum inşallah nişanlınız numara veren tiplerle karşılaşmaz bir daha evlenince biraz daha rahatlarsınız bence, kıskançlık bittiyse sevgi de bitmiştir ve sizinki takıntı değil normal bi durum.
bunları ban yeme pahasına yazıyorum.başka kadınları bilmem ama ben bi polise asla beğeniyle bakmadım bakmam.hepsi aynı kefede değildir ama çoğu benim gözümde katil özellikle geziden sonra. aynı otobüste yanıma bile bi polis oturunca kalkıp başka yere oturuyorum.askerlere karşı asla böyle bi önyargım yok ama polis ve yunuslara karşı çok yüksek derecede var.
insanların neden beğendiğine gelince de tamamen güce tapma olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?