Kizlaracil bakar misiniz

Gaz vs kesilmedi biriken bütün borcu ödedim ben geçen ay ptt öderken defalarca baktirdim borç yok dedi anlamadım hiç bisey
Nerde oturuyorsan
Emin olun o evreleri yaşadım rabbim hiç bu kadına yaşatmasın. Bosanmama ragmen hala cirkefligiyle ugrasiyorum tamamen hayatimdan cikmasina 3-5 gun kaldı. Hersey benim sorumlulugumda ve dar gunlerden geciyorum kimseye minnet etmeden ayaklarim uzerimde durmaya calisiyorum malesef düzlüğe çıkana kadar üçün besin hesabını yapmak zorunda kalıyorum ...
Allah yardımcın olsun..

Bence şu olabilir: evet siz geçmiş dönem faturalarını ödediniz ama sadece faturaları ödediniz. Bu gecikme ise ödediğiniz güne kadar olan faizler..

Çünkü altta "düzenli ödeme için teşekkür ederiz" yazıyor.
Olabilir bugün faturayı ödedim bidahaki ay yine böyle gelirse bakarım artık

• Beğen
Reactions: csi
Ödemişken de sor bence.. geç ödendiğinde gecikme bedeli biniyo üzerine ama hadi 5 10 15 tl en fazla. bu kadar gecikme bedeli olmaz yani
Ptt odedim kiz bana aylarca odenmemis daha önceki faturalar onun faizi dedi bi iki aya faturalari üstüme alicagim zaten

Şu an nasıl geçiniyorsunuz, geçici nafaka bağlandı mı?

Kötü süreci zaten yasamışsınız, bundan sonraki artık iradeli de olsa huzur içinde yaşamak olur.
Herşey dilediğinizden de güzel olsun♥️

Arkadaşlar bazı beğeniler üzgün ifade bırakıyorsunuz ya üzülmeyin benim iç dua edin rabbim utandirmadin diye 🙏 ya ömür boyu öyle yaşasaydım özgürlüğüme günler kaldı. (Ben üzülün diye yazmıyorum kimse benim yaptığım hataları yapmasın diye yaziyorum) bide konu nasıl kapatılır? Yardımcı olursanız sevinirim

Back
X