Kizlaracil bakar misiniz

Birikmiş borçların faizidir siz gelen faturaları ödediniz değil mi? Geç ödendiği için geç ödemeden dolayı faizi sonraki faturaya yansıtıyorlar diye biliyorum.bizim bir kere unutup geç ödediğimiz fatura nedeniyle bir sonraki ay o geç ödeme bedeli yansıtılmıştı diye hatırlıyorum.
Çok teşekkürler

Allah aşkına şöyle konular için acil yazmayın. Aklıma neler geldi... :bicak: Burada tehdit edilen, dayak yiyen, evden kovulan onca kadın varken acil konu başlığını okuyunca eyvah bir kadın çok zor bir durumda diye düşündüm. Neyse ki mesele faturaymış :)

Allah aşkına şöyle konular için acil yazmayın. Aklıma neler geldi... :bicak: Burada tehdit edilen, dayak yiyen, evden kovulan onca kadın varken acil konu başlığını okuyunca eyvah bir kadın çok zor bir durumda diye düşündüm. Neyse ki mesele faturaymış :)
Emin olun o evreleri yaşadım rabbim hiç bu kadına yaşatmasın. Bosanmama ragmen hala cirkefligiyle ugrasiyorum tamamen hayatimdan cikmasina 3-5 gun kaldı. Hersey benim sorumlulugumda ve dar gunlerden geciyorum kimseye minnet etmeden ayaklarim uzerimde durmaya calisiyorum malesef düzlüğe çıkana kadar üçün besin hesabını yapmak zorunda kalıyorum ...

Emin olun o evreleri yaşadım rabbim hiç bu kadına yaşatmasın. Bosanmama ragmen hala cirkefligiyle ugrasiyorum tamamen hayatimdan cikmasina 3-5 gun kaldı. Hersey benim sorumlulugumda ve dar gunlerden geciyorum kimseye minnet etmeden ayaklarim uzerimde durmaya calisiyorum malesef düzlüğe çıkana kadar üçün besin hesabını yapmak zorunda kalıyorum ...
Allah yardımcınız olsun. Ben de boşanacağım gidip dava açmak kaldı. Eşimle konuşuyorum aynı evdeyiz ama o boşanacağım konusunda ciddiye almıyor. Doğrusu haklı çünkü ne yapsa ayrılmadım. Kendine güveniyordur belki bilmiyorjm. Çok zor bir süreç. Siz yaşamışsınız hala da yaşıyorsunuz. Ben de öyle. Gel gitlerim hala oluyor ama bu tükenmişlikle de devam edemiyorum resmen tıkandım. Üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.

Allah yardımcınız olsun. Ben de boşanacağım gidip dava açmak kaldı. Eşimle konuşuyorum aynı evdeyiz ama o boşanacağım konusunda ciddiye almıyor. Doğrusu haklı çünkü ne yapsa ayrılmadım. Kendine güveniyordur belki bilmiyorjm. Çok zor bir süreç. Siz yaşamışsınız hala da yaşıyorsunuz. Ben de öyle. Gel gitlerim hala oluyor ama bu tükenmişlikle de devam edemiyorum resmen tıkandım. Üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.
IN.
(Ne uzaklastirma ne baska sey takintisini artirdi sadece cok şükür yuzdum yüzdum kuyruğuna geldim )Kurtuldugunuzda ferahliyorsunuz inanın maddi olarak ona muhtaç olurum sandı ona muhtaç olurum yine sandı birikimim yapmıştım hala enkaz devraldım toparlayamiyorum üç beş utanarak herşeyin hesabını yapıyorum insaallah rabbim bana herkese hemen hayırlı güzel kapılar açar

Geçen ay bütün borcu ödedim 😕 eski eşim fatura ödüyorum deyip aylarca ödememiş geçen ay ptt 844 ödedim kontrol ettirdim borc yok dedi ptt gecen ay. Belimi dogrultamiycagim böyle giderse...

E yok artık! Eski eşinizi şikayet edin bence.

yaz döneminde kullandiginiz fatura limitini aşmayan gaz paralari bu faturayla gelmiş olabilirmi

merhaba dogalgaz faturasi geldi gecikme bedeli 81 tl yazmışlar fatura daha bugun geldi anlamadım.bide fatura ev sahibi üstünden geliyor daha üzerime almadım onla alakalı mi acaba?
Kurumu arayın veya şahsen gidip söyleyin onlar ayrıntılı bilgi verirler

Neyin faizi geçen ay biriken tüm doğalgazı ödedim eski eşim sırf bunların altından kalkamayım muhtaç olayım diye yaptı yazıklar olsun ona mecbur p.tesi ödeyeceğim bidahaki ay yine böyle bişey başıma gelir mi. Bi yıl zorlu geçecek benim için hayırlısıyla seneye müteahhit evi bitirir oraya geçince epey ferahliycagim bu yıl hayırlısıyla kimsenin bi lirasına muhtaç olmadan herşeyin altından kalkmam lazım 🙏 hesab kitabıma böyle ani ekstra masraf alt üst ediyor. Binlerce şükür maddi sıkıntı çekeceğim belki mikroptan kurtuldum neredeyse korkuyla yasamiycagim bana çocuklara bişey olucak mi korkusu bitti nerdeyse...
Bence şu olabilir: evet siz geçmiş dönem faturalarını ödediniz ama sadece faturaları ödediniz. Bu gecikme ise ödediğiniz güne kadar olan faizler..

Çünkü altta "düzenli ödeme için teşekkür ederiz" yazıyor.

Back
X