- 18 Şubat 2025
- 56
- 156
- 8
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım keşke olsa alaturka yok maalesefBenim babam da pis. Allahtan klozet değil de alaturkayı kullanıyor. Bu yaştan sonra adam olmazlar ben de evde kafayı sıyırma noktasına geldim. Kolaylıklar dilerim size varsa alaturka kullanın uzak durun milletin pisliğinden.
Canım ben eşimle bosanma aşamasındayız bebeğimle beni terketti babamın evinde kalıyorum oyuzden pek biseyde diyemedim açıkçası bende derdimi burda paylaşmak istedim aynısını yaşayan varmi diye merak ettim aynı şeyi yaşayan tek ben degilmisim anladığım kadarıylaAynisi bende de var malesef. Baska baska seylerde varda neyse. Birde soyleyince aliniyorlar inadina yapiyorlar sanki haklisin diyip duzeleteceklerine. Cozum bulunursa diye arada bakarim konuya
Durumunuz zor Allah yardimciniz olsun. Ayri eve cikabilme durumu da kalmadi artik turkiyede tabi yuksek maas alan biri degilseniz. Aynisini yasayan cok insan var da ayri evde olunca fazla sorun edilmiyor siz mecbur ayni evde. O cikar cikmaz degil de kendiniz tuvalete gittiginizde gorur gormez cekin cok belli etmemis olursunuz.Canım ben eşimle bosanma aşamasındayız bebeğimle beni terketti babamın evinde kalıyorum oyuzden pek biseyde diyemedim açıkçası bende derdimi burda paylaşmak istedim aynısını yaşayan varmi diye merak ettim aynı şeyi yaşayan tek ben degilmisim anladığım kadarıyla
Aynen canım ya bi kac kişide senin dediğin gibi söyledi öyle yapicamDurumunuz zor Allah yardimciniz olsun. Ayri eve cikabilme durumu da kalmadi artik turkiyede tabi yuksek maas alan biri degilseniz. Aynisini yasayan cok insan var da ayri evde olunca fazla sorun edilmiyor siz mecbur ayni evde. O cikar cikmaz degil de kendiniz tuvalete gittiginizde gorur gormez cekin cok belli etmemis olursunuz.
Muhtemelen ufak wcsini yaptiginda cektigi sifondan cok su gittigini dusunuyor
Oldukca sinir bozucu bir durum wcyi sari halde görmek malesef
Faturayi odemeyi teklif edin veya sifonun haznesine su dolu sise koyarsaniz sifon daha az su cekecektir boylece atiyorum 1 litre su cekecegine 500ml su ceker babaniz da sifona bastiginda hatri sayilir bi su gittigini gorunce sifon kullanma olayina olumlu olabilir
Artik az akiyor diye dusunup basmaya baslayabilir
Bi deneyin isterseniz
Baba artik sifona basabilirsin ayarladim az su akacak diyin
Tabi diger wc olayinda birkac sefer basmak gerekecek o ayribi
Ayyy iğrenç ya evi wcyi B.k mu götürsün ne demek çok su faturası gelir ya. Bu bazı erkekler neden temizliğe önem vermiyor ofMerhaba bi derdim var arkadaşlar babam her tuvalete girdikten sonra sifon cekmiyor niye çekmiyorsun diye sorduğumdada su gider dünya kadar fatura gelir diyo çıldırmak üzereyim geldim hayir ne yapmamız gerek millet üst üste esesin de öyle mi çekelim sifonu artık psikolojim bozuldu sifon cekiyo mu cekmiyo mu diye dinliyorum resmen gidip kendim çekiyorum onada kiziyor milletin peşinden sifon çekmeyi bırak diyo kiziyor kalbinide kırmak istemiyorum çok konuştum ne yapmam lazim hiç Bi fikrim yok bu konuda esimlede bosanma aşamasındayız küçük bebegim var babamın evine sığındım mecbur sagolsun sahip çıktı bana ve torununa hakkını yiyemem ama bu huyu beni delirtti deli muamelesi de gördüm açıkçası buyuzden![]()
Muhtemelen ufak wcsini yaptiginda cektigi sifondan cok su gittigini dusunuyor
Faturayi odemeyi teklif edin veya sifonun haznesine su dolu sise koyarsaniz sifon daha az su cekecektir boylece atiyorum 1 litre su cekecegine 500ml su ceker babaniz da sifona bastiginda hatri sayilir bi su gittigini gorunce sifon kullanma olayina olumlu olabilir
Bi deneyin isterseniz
Tabi diger wc olayinda birkac sefer basmak gerekecek o ayri![]()
denicem dediğinizi mantıklı gibi duruyor teşekkür ederim hem kalbide kırılmamış olurMuhtemelen ufak wcsini yaptiginda cektigi sifondan cok su gittigini dusunuyor
Bi deneyin isterseniz
Tabi diger wc olayinda birkac sefer basmak gerekecek o ayri![]()