Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay bütün borcu ödedimHemen internetten borç sorgula deyin. Belki önceki dönemden ödenmeyen vardır.
Cirkef eski eşim faturaları ödüyorum diye yalan aylarca yalan söylemiş zor durumda kalayım diye geçen ptt 850 tl eski dönemlerle birlikte faturaları ödedim ptt çalışana sordum borç yok dedi daha bu 81 tl neyin nesi | |||||
Normal 76tl fatura sanırım gecikme 81 tl yazmışlar geciken tüm faturaları geçen ay odemistimTüketim 52, kdv 24 diyor arada bir de kuruşlar var ceza kısmı ne ki ?
Normal 76tl fatura sanırım gecikme 81 tl yazmışlar geciken tüm faturaları geçen ay odemistim![]()
Suna bi lira bile benim için kıymetli eski eşimin devrettiği enkazı toplamaya calisiyorumAa anladım şimdi. Kuruma gidip sorun en iyisi belki hata olmuştur. Şunda var ki önce ödeyin sonra şikayet edin diyorlar ona da sinir oluyorum. Belki paramız yok..
Eski esiniz faturayi odemediyse kesilmis olabilir boyle birsey oldumu kesilince tekrar acilinca 30 liraya yakin diger faturaya yansıyor elektirik de ,telefonda dogal gazda ki miktarini bilmiyorumGeçen ay bütün borcu ödedimeski eşim fatura ödüyorum deyip aylarca ödememiş geçen ay ptt 844 ödedim kontrol ettirdim borc yok dedi ptt gecen ay. Belimi dogrultamiycagim böyle giderse...
Gaz vs kesilmedi biriken bütün borcu ödedim ben geçen ay ptt öderken defalarca baktirdim borç yok dedi anlamadım hiç biseyEski esiniz faturayi odemediyse kesilmis olabilir boyle birsey oldumu kesilince tekrar acilinca 30 liraya yakin diger faturaya yansıyor elektirik de ,telefonda dogal gazda ki miktarini bilmiyorum
Neyin faizi geçen ay biriken tüm doğalgazı ödedim eski eşim sırf bunların altından kalkamayım muhtaç olayım diye yaptı yazıklar olsun ona mecbur p.tesi ödeyeceğim bidahaki ay yine böyle bişey başıma gelir mi. Bi yıl zorlu geçecek benim için hayırlısıyla seneye müteahhit evi bitirir oraya geçince epey ferahliycagim bu yıl hayırlısıyla kimsenin bi lirasına muhtaç olmadan herşeyin altından kalkmam lazımFaiz olabilir
Toplam 157 tl fatura odeme gözüküyorÖyle bir şey değil.. Kullandığınız 81.99 sadece yazılar kaymış ya da faizle toplamı olabilir..
Tüketim 52, kdv 24 diyor arada bir de kuruşlar var ceza kısmı ne ki ?
Birikmiş borçların faizidir siz gelen faturaları ödediniz değil mi? Geç ödendiği için geç ödemeden dolayı faizi sonraki faturaya yansıtıyorlar diye biliyorum.bizim bir kere unutup geç ödediğimiz fatura nedeniyle bir sonraki ay o geç ödeme bedeli yansıtılmıştı diye hatırlıyorum.Toplam 157 tl fatura odeme gözüküyorfaiz lik borç yok geçen ay elektrik su doğalgaz bütün biriken faturayı ödedim. Mutehaitten para alacağım o para başka bireye gidecek
Kesilme olmadiysa faizdir o zaman geciken faturalarin gecikme faizi bir sonraki faturaya yansir eski esinizde uzun sure odemedigi icin boyle olmustur.Toplam 157 tl fatura odeme gözüküyorfaiz lik borç yok geçen ay elektrik su doğalgaz bütün biriken faturayı ödedim. Mutehaitten para alacağım o para başka bireye gidecek
Esim değil o benim eski eş.p.tesi ödeyin bidahaki ay yine böyle bişey çıkmaz insaallahEşim bir kaç ay faturaları ödememiş demişsiniz, işte o aylar için gecikme zammı yazmışlar.