KıZlar

Az önce eve gelirken aldım yeni test. Yaptım
İdrar kaplar kaplamaz beklemeden koyu oldu Ama dünki çubuk testte renk daha koyuydu, şimdi niye kopkoyu diil ki sence?
Testin markasından dolayı farklılık göstermiştir ♡ hayırlı olsun bebeğin inşallah :)
Bende bugün test yapacaktım ama reglim başladı

Testin markasından dolayı farklılık göstermiştir ♡ hayırlı olsun bebeğin inşallah :)
Bende bugün test yapacaktım ama reglim başladı
Çok teşekkür ederim inşallah senin de en yakın zamanda olur
Sağlıkla hayırla

Canım iyi şimdilik bulantılarım oluyor ara ara bir de şişkinlik var biraz.. çarşamba günü de ilk kontrole gidecem bakalım heyecanla bekliyorum senin nasıl geçiyor ya kaç haftalık bebiş
:) iyi bizim de şükür. Cuma günü 6 bitmiş 7 nci haftaya girmişsiniz dedi doktor. Ben demeden üstüne görmeyi söyledi. Midem bulanmıyo sanki yaa devlet hastanesine gidicem muhtemelen 1-2 hafta az söylerler çünkü son adet tarihini söylesem de olmuyor. Üstüne görme değiştirdi gidişatı

Maşallah yaa inşallah böyle devam eder

137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor

Kızlar belirtileriniz varmıydı nelerdi
Yumurtlamadan kaç gün sonra çizgiyi gördünüz acaba
Benim dün belim agrıdı adet olacak gibi hissettim ama bugün bi ağrım yok
Adete 4 gün kaldı yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün testim negatif normal kaset test
Bu arada sağlıkla kalın kucağınıza meleklerinizi inşallah

Canım ben erken gebelik testiyle adetimden 5 gün önce öğrendim bel ağrısı ve aşırı uyku hali vardı bende

Canım ben erken gebelik testiyle adetimden 5 gün önce öğrendim bel ağrısı ve aşırı uyku hali vardı bende
Canım bende de var belirti test yaptım bugün gün içinde 5 dk da böyle oldu bugünü sayarsak 4 gün var
Çörekotu kürü yapmıştım pko vardı bende eşimde de sorun vardı bakalım koyulaşırmı sence?

Eklentiler

• IMG_20210123_164514.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…