- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi Organick__
-
Testin markasından dolayı farklılık göstermiştir ♡ hayırlı olsun bebeğin inşallah :)Az önce eve gelirken aldım yeni test. Yaptım
İdrar kaplar kaplamaz beklemeden koyu olduAma dünki çubuk testte renk daha koyuydu, şimdi niye kopkoyu diil ki sence?
Hadi inşallah canımGittimmm. Akşam üzeri çıkacak inşallah sonuç
Çok teşekkür ederimTestin markasından dolayı farklılık göstermiştir ♡ hayırlı olsun bebeğin inşallah :)
Bende bugün test yapacaktım ama reglim başladı
Pazartesi çıkacakmış sonuçHadi inşallah canım
BekliyoruZz heyecanlaPazartesi çıkacakmış sonuç
Hamileyim canım şükür. Dün akşam üzerine doğru öğrenebildimEvet olabilir.. ben adetten 5 gün önce öğrenmiştim. Gebelik testi yaptın mı
Yaaa çook sevindim canım hayırlı olsunHamileyim canım şükür. Dün akşam üzerine doğru öğrenebildim
Allah razı olsunYaaa çook sevindim canım hayırlı olsun
Nasıl gidiyorEvet olabilir.. ben adetten 5 gün önce öğrenmiştim. Gebelik testi yaptın mı
evet olabilir yeni bi test alıp dene canımİçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu. Kafamı kurcalayan testin son kullanma tarihi geçmiş olması
Hamileymişim teşekkür ediyorumevet olabilir yeni bi test alıp dene canım
Canım iyi şimdilik bulantılarım oluyor ara ara bir de şişkinlik var biraz.. çarşamba günü de ilk kontrole gidecem bakalım heyecanla bekliyorumNasıl gidiyorhamilelik
:) iyi bizim de şükür. Cuma günü 6 bitmiş 7 nci haftaya girmişsiniz dedi doktor. Ben demeden üstüne görmeyi söyledi. Midem bulanmıyo sanki yaaCanım iyi şimdilik bulantılarım oluyor ara ara bir de şişkinlik var biraz.. çarşamba günü de ilk kontrole gidecem bakalım heyecanla bekliyorumsenin nasıl geçiyor ya kaç haftalık bebiş
Maşallah yaa inşallah böyle devam eder:) iyi bizim de şükür. Cuma günü 6 bitmiş 7 nci haftaya girmişsiniz dedi doktor. Ben demeden üstüne görmeyi söyledi. Midem bulanmıyo sanki yaadevlet hastanesine gidicem muhtemelen 1-2 hafta az söylerler çünkü son adet tarihini söylesem de olmuyor. Üstüne görme değiştirdi gidişatı
137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre
tam bilmiyorum cNım ama 7. Haftanda hatta 8 de bile olabilirsin137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor
Canım ben erken gebelik testiyle adetimden 5 gün önce öğrendim bel ağrısı ve aşırı uyku hali vardı bendeKızlar belirtileriniz varmıydı nelerdi
Yumurtlamadan kaç gün sonra çizgiyi gördünüz acaba
Benim dün belim agrıdı adet olacak gibi hissettim ama bugün bi ağrım yok
Adete 4 gün kaldı yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün testim negatif normal kaset test
Bu arada sağlıkla kalın kucağınıza meleklerinizi inşallah
Canım bende de var belirti test yaptım bugün gün içinde 5 dk da böyle oldu bugünü sayarsak 4 gün varCanım ben erken gebelik testiyle adetimden 5 gün önce öğrendim bel ağrısı ve aşırı uyku hali vardı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?