- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
- Konu Sahibi Organick__
-
Evet Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEvet olabilir.. ben adetten 5 gün önce öğrenmiştim. Gebelik testi yaptın mı
AmiN canımEvet Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinYaptım ama son kullanma tarihi 2020 10
Farkedet mi yaa
İkisi de pozitif ama... emin diilimAmiN canımbilmiyorum ki hiç ne çıktı sonuç
Yarın tekrarla istersen canım emin ol ama hamile gibisinİkisi de pozitif ama... emin diilim
Teşekkür ederim. Kan testi vereceğimYarın tekrarla istersen canım emin ol ama hamile gibisin
Haber et canım durumlarıTeşekkür ederim. Kan testi vereceğim
Amin yaa inşallah heyecandan napıcam bilmemHaber et canım durumları
Bende heyecanlandım senin yerineAmin yaa inşallah heyecandan napıcam bilmem
Sağolasın
Evet bildirirsen sevinirim canım inşallah hamilesindir merakla bekliyorumSağolasın
Ben veriyorum 4 gibi çıkıyor canım. Bazı yerler ertesi gün ama bence hamilesin kesin hayırlısı olsundenizimduygum01 günaydın. Aminnn Sağlık ocağında sonuçlar ne zaman çıkar tahmini. Evdeyim de birazdan gideceğim inşallah
Sağol yaa amin. İlkinde bir gün geçti veya vardı, silik çıkıp koyulaşmıştı. Şimdi ise; bir hafta kadar önce hafif lekelenme ama çok çok hafif. Şimdi de ara sıra kasığa batma oluyor ve dün yaptığım iki test hem koyu hem de ikinci çizgi koyar koymaz beliriyor beklemeden. Demekki erken döllenme olabilir dimi? Kafamı kurcalayan test tarihinin geçmiş olması ama pozitif mi çıkar dimi?Ben veriyorum 4 gibi çıkıyor canım. Bazı yerler ertesi gün ama bence hamilesin kesin hayırlısı olsun
2 gün önce verdim kan ertesi gün çıktı canımdenizimduygum01 günaydın. Aminnn Sağlık ocağında sonuçlar ne zaman çıkar tahmini. Evdeyim de birazdan gideceğim inşallah
Az önce eve gelirken aldım yeni test. YaptımTestlere göre hamilesin ama tarihi geçmiş dedin orda bi kafam karıştı
Fark eder mi acaba bi doktora falan sorsan yada yıl üstünde eczane varsa girip test alsan işten sonra. Bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?