Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok yeni bi gebelik sanırım iki gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkıyorsa gayet iyidir hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahHerkese merhaba adetten 5 gün önce lekelenme gördüm ve test yaptım pozitifi görünce kan verdim ve normalde adet günüm bugün beta 75 çıktı bu iyi mi kötü mü
Çok teşekkür ederim inşallahÇok çok yeni bi gebelik sanırım iki gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkıyorsa gayet iyidir hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Teşekkür ederim umarım değerlerim yükselmeye devam eder onun paniği varHamilesin gözün aydın![]()
Hiç panikleme Allah'ın izniyle yükselir ve gayet iyi cikmiş değerin salık ocağına gidip takip actırman gerekiyor onlar takip eder zaten bende bu ayın 2 sinde kan verdim 5 çıktı bugün tekrardan verdim inşallah benimde çıkar sağlıkla huzurla kucağına alman dileğiyleTeşekkür ederim umarım değerlerim yükselmeye devam eder onun paniği var
Sizde inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınızHiç panikleme Allah'ın izniyle yükselir ve gayet iyi cikmiş değerin salık ocağına gidip takip actırman gerekiyor onlar takip eder zaten bende bu ayın 2 sinde kan verdim 5 çıktı bugün tekrardan verdim inşallah benimde çıkar sağlıkla huzurla kucağına alman dileğiyle![]()
Amin Allah razı olsun inşallahSizde inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Nasıl bir lekelenme yaşadın cnm yaSizde inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Adetimden 5 gün önce kahverengi çok az peçete gelecek kadar bi lekelenmem olduNasıl bir lekelenme yaşadın cnm ya
Kızlarrr 2 gün sonra tekrar kan verdim ve betam 171 normal miHerkese merhaba adetten 5 gün önce lekelenme gördüm ve test yaptım pozitifi görünce kan verdim ve normalde adet günüm bugün beta 75 çıktı bu iyi mi kötü mü
Benim adet günümde 111 çıktı bence döllenme gününe göre değişiyorKızlarrr 2 gün sonra tekrar kan verdim ve betam 171 normal mi
İki gün sonra tekrar baktırın bence normalKızlarrr 2 gün sonra tekrar kan verdim ve betam 171 normal mi
Teşekkür ederim yarın tekrar kan vereceğim inşallah yükselmeye devam ederİki gün sonra tekrar baktırın bence normal
İnşallah bende yarın vereceğim umarım yükselmiştirTeşekkür ederim yarın tekrar kan vereceğim inşallah yükselmeye devam eder
İnşallahhİnşallah bende yarın vereceğim umarım yükselmiştir![]()