• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KıZlar

Akşam 5 e kadar kesin çıkar canım enabiz dan kontrol edebilirsin şimdiden hayırlısı olsun 🙏🏻
Amin sağol yarın inş sabah kızım uyıyordu gidemedim
Gelirken test aldım eczaneden. Dün ki çubukta daha koyuydu ama olsun şükür 🤲🏻

Eklentiler

• 540E77D4-4D02-4C33-9A3F-0309B24BB2A2.webp
    540E77D4-4D02-4C33-9A3F-0309B24BB2A2.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 79
Amin sağol yarın inş sabah kızım uyıyordu gidemedim
Gelirken test aldım eczaneden. Dün ki çubukta daha koyuydu ama olsun şükür 🤲🏻
Oyyy maşallah kuzum benim baksana nasıl belli etmiş kendini😍 1 ayıda geçmiştir büyük ihtimalle seninki benim test gibi çıkmış 😂

Eklentiler

• 20210102_110447.webp
    20210102_110447.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 86
Sağol yaa amin. İlkinde bir gün geçti veya vardı, silik çıkıp koyulaşmıştı. Şimdi ise; bir hafta kadar önce hafif lekelenme ama çok çok hafif. Şimdi de ara sıra kasığa batma oluyor ve dün yaptığım iki test hem koyu hem de ikinci çizgi koyar koymaz beliriyor beklemeden. Demekki erken döllenme olabilir dimi? Kafamı kurcalayan test tarihinin geçmiş olması ama pozitif mi çıkar dimi?
Lekelenme iyi bşy değil onun için mutlaka doktora görün. Ama test velev ki bozuk o zaman control çizgisi de kırmızı olmazdı bence

Eveet sanırım öyle 😍😍 Teşekkür ederim canım benim allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Sen doktora gittin mi benim pazartesi günü ilk randevum çok heyecanliyim 💕
Amiiinn inşallah🤲🏻 Yok ben daha gidemedim gitmek istediğim doktor çok yoğun 20 ocak a randevu alabildim 2 hafta önce.. yalnız 3 kere tahlil yaptırdım bu arada pazartesi beta 7846 çıktı muhtemelen kalp atışı da başlamıştır diye düşünüyorum. Doktora gitmek için sabırsızlanıyorum🙈 sen doktora gidince yaz merak ediyorum neler diyecek🙈

Amiiinn inşallah🤲🏻 Yok ben daha gidemedim gitmek istediğim doktor çok yoğun 20 ocak a randevu alabildim 2 hafta önce.. yalnız 3 kere tahlil yaptırdım bu arada pazartesi beta 7846 çıktı muhtemelen kalp atışı da başlamıştır diye düşünüyorum. Doktora gitmek için sabırsızlanıyorum🙈 sen doktora gidince yaz merak ediyorum neler diyecek🙈
Yazarım kuzum ♥️ Maşallah betan yüksek çıkmış duyulur tabiki kalp atışı 😍

Back