- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 23
- 26
- Konu Sahibi Organick__
-
Akşam 5 e kadar kesin çıkar canım enabiz dan kontrol edebilirsin şimdiden hayırlısı olsundenizimduygum01 günaydın. Aminnn Sağlık ocağında sonuçlar ne zaman çıkar tahmini. Evdeyim de birazdan gideceğim inşallah
Amin sağol yarın inş sabah kızım uyıyordu gidemedimAkşam 5 e kadar kesin çıkar canım enabiz dan kontrol edebilirsin şimdiden hayırlısı olsun
Oyyy maşallah kuzum benim baksana nasıl belli etmiş kendiniAmin sağol yarın inş sabah kızım uyıyordu gidemedim
Gelirken test aldım eczaneden. Dün ki çubukta daha koyuydu ama olsun şükür
Aaa evet çok benziyorOyyy maşallah kuzum benim baksana nasıl belli etmiş kendini1 ayıda geçmiştir büyük ihtimalle seninki benim test gibi çıkmış
Sonucun ne canım cıktı mı kan testiAaa evet çok benziyor
Oyyy maşallah kuzum benim baksana nasıl belli etmiş kendiniSonucun ne canım cıktı mı kan testi
Amin sağol yarın inş sabah kızım uyıyordu gidemedim
Gelirken test aldım eczaneden. Dün ki çubukta daha koyuydu ama olsun şükür
Lekelenme iyi bşy değil onun için mutlaka doktora görün. Ama test velev ki bozuk o zaman control çizgisi de kırmızı olmazdı benceSağol yaa amin. İlkinde bir gün geçti veya vardı, silik çıkıp koyulaşmıştı. Şimdi ise; bir hafta kadar önce hafif lekelenme ama çok çok hafif. Şimdi de ara sıra kasığa batma oluyor ve dün yaptığım iki test hem koyu hem de ikinci çizgi koyar koymaz beliriyor beklemeden. Demekki erken döllenme olabilir dimi? Kafamı kurcalayan test tarihinin geçmiş olması ama pozitif mi çıkar dimi?
Teşekkürler yeni test aldım o da pozitifLekelenme iyi bşy değil onun için mutlaka doktora görün. Ama test velev ki bozuk o zaman control çizgisi de kırmızı olmazdı bence
Tebrik ederim canım aramıza hoşgeldinTeşekkürler yeni test aldım o da pozitif
Sizin de hayırlı olsun aynı dönemlerde doğum yapacaz sanırımOyyy maşallah kuzum benim baksana nasıl belli etmiş kendini1 ayıda geçmiştir büyük ihtimalle seninki benim test gibi çıkmış
Sağol senin de 6.haftan hayırlı olsun.Tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin
Eveet sanırım öyleSizin de hayırlı olsun aynı dönemlerde doğum yapacaz sanırım
Amiiinn inşallahEveet sanırım öyleTeşekkür ederim canım benim allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Sen doktora gittin mi benim pazartesi günü ilk randevum çok heyecanliyim
Teşekkür ederimSağol senin de 6.haftan hayırlı olsun.
Günaydın çoooookkkk heyecanlıyım yaaaa anlatamammmTeşekkür ederim
Yazarım kuzumAmiiinn inşallahYok ben daha gidemedim gitmek istediğim doktor çok yoğun 20 ocak a randevu alabildim 2 hafta önce.. yalnız 3 kere tahlil yaptırdım bu arada pazartesi beta 7846 çıktı muhtemelen kalp atışı da başlamıştır diye düşünüyorum. Doktora gitmek için sabırsızlanıyorum sen doktora gidince yaz merak ediyorum neler diyecek
İnşallah yaYazarım kuzumMaşallah betan yüksek çıkmış duyulur tabiki kalp atışı
Bugün gidiyosun dimi canımGünaydın çoooookkkk heyecanlıyım yaaaa anlatamammm
Gittimmm. Akşam üzeri çıkacak inşallah sonuçBugün gidiyosun dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?