• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KıZlar

Az önce eve gelirken aldım yeni test. Yaptım
İdrar kaplar kaplamaz beklemeden koyu oldu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Ama dünki çubuk testte renk daha koyuydu, şimdi niye kopkoyu diil ki sence?
Testin markasından dolayı farklılık göstermiştir ♡ hayırlı olsun bebeğin inşallah :)
Bende bugün test yapacaktım ama reglim başladı 😅

Testin markasından dolayı farklılık göstermiştir ♡ hayırlı olsun bebeğin inşallah :)
Bende bugün test yapacaktım ama reglim başladı 😅
Çok teşekkür ederim ☺️ inşallah senin de en yakın zamanda olur
Sağlıkla hayırla 🤲🏻🤲🏻😍

Canım iyi şimdilik bulantılarım oluyor ara ara bir de şişkinlik var biraz.. çarşamba günü de ilk kontrole gidecem bakalım heyecanla bekliyorum🤩 senin nasıl geçiyor ya kaç haftalık bebiş🥰
:) iyi bizim de şükür. Cuma günü 6 bitmiş 7 nci haftaya girmişsiniz dedi doktor. Ben demeden üstüne görmeyi söyledi. Midem bulanmıyo sanki yaa 😀 devlet hastanesine gidicem muhtemelen 1-2 hafta az söylerler çünkü son adet tarihini söylesem de olmuyor. Üstüne görme değiştirdi gidişatı 😃😃

:) iyi bizim de şükür. Cuma günü 6 bitmiş 7 nci haftaya girmişsiniz dedi doktor. Ben demeden üstüne görmeyi söyledi. Midem bulanmıyo sanki yaa 😀 devlet hastanesine gidicem muhtemelen 1-2 hafta az söylerler çünkü son adet tarihini söylesem de olmuyor. Üstüne görme değiştirdi gidişatı 😃😃
Maşallah yaa inşallah böyle devam eder 🤲🏻🥰

137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor

137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor
tam bilmiyorum cNım ama 7. Haftanda hatta 8 de bile olabilirsin

Kızlar belirtileriniz varmıydı nelerdi
Yumurtlamadan kaç gün sonra çizgiyi gördünüz acaba
Benim dün belim agrıdı adet olacak gibi hissettim ama bugün bi ağrım yok
Adete 4 gün kaldı yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün testim negatif normal kaset test
Bu arada sağlıkla kalın kucağınıza meleklerinizi inşallah 🤲🤲

Kızlar belirtileriniz varmıydı nelerdi
Yumurtlamadan kaç gün sonra çizgiyi gördünüz acaba
Benim dün belim agrıdı adet olacak gibi hissettim ama bugün bi ağrım yok
Adete 4 gün kaldı yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün testim negatif normal kaset test
Bu arada sağlıkla kalın kucağınıza meleklerinizi inşallah 🤲🤲
Canım ben erken gebelik testiyle adetimden 5 gün önce öğrendim bel ağrısı ve aşırı uyku hali vardı bende

Canım ben erken gebelik testiyle adetimden 5 gün önce öğrendim bel ağrısı ve aşırı uyku hali vardı bende
Canım bende de var belirti test yaptım bugün gün içinde 5 dk da böyle oldu bugünü sayarsak 4 gün var
Çörekotu kürü yapmıştım pko vardı bende eşimde de sorun vardı bakalım koyulaşırmı sence?

Eklentiler

• IMG_20210123_164514.webp
    IMG_20210123_164514.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 34
Back