Kızlar?

Çok şey diyesim varda neyse madem yapıyor neden bekaretini koruyor baska birine kendini kakalamak için mi hayir terkedilecegini düşünüyorsa neden yapıyor yada rahatim özgürum diyorsa neden o kani korumaya çalışıyor.ayy cok sinir oldum ya ve evet hamile kalma şansı yüksek imkansiz diyenleri anlamıyorum hamile kalinmasi icin illa %100yapmak gerekmiyor adam midir cocuk mudur neyse baya baya bosalmis.korkutmak icin söylemiyorum ama bi zahmet korksun mıy mıy mıy

İçine ateş yüklediniz şuan.. :)))

Hayırlısı pek sanmıyorum hamile oldugunu insanlar hamile kalabilmek için neler neler yapıyor bir de o kahverengi alıntı regl öncesi olabiliyor
İnsandan insana degişiyor bu hamilelik durumu kimi insanda buna güvenip korunmayı önemsemiyor şıp diye hamile kalıyor. Ama evet ben de konuda bahsedilen kişinin hamile oldugunu sanmıyorum. Sonuç,döndüm dolaştım sizin söylediginize geldim boş konuştum gibi oldu. Gece gece çenelerim gidişmiş heralde :))

Adet gunune iki gun kala cikabilir o da ihtimal ama suan cikmaz.adet gununu beklemeli ki boyle giderse sitresten adeti de gecikir.

Ya onunki bekaretim bozulmasın arkadan olsun olayı değil arkadan bile sağlıksız olduğu için yapmamışlar yani sizin gözünüzde ilişki canlandı belki ama dediğim gibi üstüne boşalmış biraz poposnn içine akınca ee bide kusma vs işte böyle yani

Gitsin bari tek korkusu tanıdık birisi denk gelmesin
Kadın doktoruna herkez gitmeli hamilelikle alakası yok ki bunun. Şayet şöyle düşün karnında bir agrı var mesela kadın doktoruna yönlendirilmiş olabilir vs birçok kadınsal şey olabilir bekarken de. Yani kimse hamile oyüzden gelmiş diyemez doktor tanıdık olmasın tabi.

Yani once de belirttigim gibi o sekilde hic imkani yok bi arkadas soylemis iliskinin uzerinden 14 gun gectiyse kanda cikabilir yeni aklima geldi

Mesela benim akıntım oluyor ben onun için gidicem ilk fırsatta. İşte ona geldi gelenler sakinleri biraz buraları görünce ama umarım değildir valla ne diyeyim

Hahaha olsun canımm bilgi paylaşımı olmuş oldu

İmkansız diyemeyiz yinede ama 0.01 ihtimal derler ya her korunma yöntemi için yinede küçücük bir hamile kalma ihtimali verirler o hesap. Belirtilerin adet gecikmesinden önce başlaması. Bunların pskolojik oldugunu ve hamilelik olmadıgını düşündürdü bana açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…