- Emoji Skoru
- 821
- Puanlar
- 23
Babambenim elime verseler sopalarım o derece sinir oldum kıza
yok ben alamam yok sevgilim alamaz .. sanki sevişen babam..
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babambenim elime verseler sopalarım o derece sinir oldum kıza
yok ben alamam yok sevgilim alamaz .. sanki sevişen babam..
Alınmıyor rahatladı biraz ama başlar birazdanValla benimde çok şey diyesim varda yazık alınmasın diye söylemedim yorumlarına koptum.![]()
Deki hamilelerde hafif bir gögüs agrısı oluyormuş. Eminim hemen yavaş yavaş agrıdıgını hissedicek :) valla arkadaşım yüzünden ben de bu duruma düşmüştüm ben almıştım idrar testini negatif çıktı da anca rahatlamıştı. İnsan ne kızacagını biliyor ne destek olacagını. Sabır versin AllahValla hepsini yaşadı karnına bakıyor çok mu büyüdü çizgi mi oluştu
Yok o onu sizden önce araştırdı ilkte yoktu ama 1 2 gün geçince kontrol etti su dolu gibi diyor belki hastalığı yaklaştı ondandır diyorum ama onun yorduğu belli :))Deki hamilelerde hafif bir gögüs agrısı oluyormuş. Eminim hemen yavaş yavaş agrıdıgını hissedicek :) valla arkadaşım yüzünden ben de bu duruma düşmüştüm ben almıştım idrar testini negatif çıktı da anca rahatlamıştı. İnsan ne kızacagını biliyor ne destek olacagını. Sabır versin Allah
Gülünecek bişey degil de gece gece iyi güldürdü arkadaşınız ve kk hanımları sağ olsun. O da biraz rahatladı mı hala aynı mı?Yok o onu sizden önce araştırdı ilkte yoktu ama 1 2 gün geçince kontrol etti su dolu gibi diyor belki hastalığı yaklaştı ondandır diyorum ama onun yorduğu belli :))
Evet mantık var da bence bu kadar yukarıdan bakıp bla bla yapmayın. Bizde biliyoruz fakat gidemiyor işte. Elimizdeki bilgilerle nedir ne değildir araştırıyoruz. Evet ondan.Siz sabah da mı aynı konuyu açtınız? Oradaki yorumlara cevap vermeden bu konuyu açmanız da ilginç olmuş. Açmadıysanız siz, başka üyenin daha böyle sorunu var da. Blablabla...
Kan testi negatifse hamile olamazsınız. Mantık var, zevk suyundan mı şüpheleniyordunuz?
Ben mi yaptın işi. Ayrıca yorum yaparsınız tamam da benim neyle ilgilenceğim bana bağlı.20 yaşındasınız henüz uğraştığınız şeylere bakın. Sizin yaşınızdakiler matematik, türkçe , fen diyor. Siz bebek , sevişme , popo , sperm .gidin işinize bakın ya
Evet mantık var da bence bu kadar yukarıdan bakıp bla bla yapmayın. Bizde biliyoruz fakat gidemiyor işte. Elimizdeki bilgilerle nedir ne değildir araştırıyoruz. Evet ondan.
Hayır o 24 aslında gayet mantıklıdır da dili tutuldu şu sıralar korkudan ...Benim anlamdığım erkek arkadaşıdamı aynı yaşta o kaç yaşında ? Arkadaşınız çok tuhaf davranıyor bence
Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım?Bu kadar stresli gergin olursan tabi gecikirsin. Soğan kürü iç yazmıştım sana diğer konunda oradaki yorumları okudun mu da yeniden konu açtın orayı anlamadım?
Yerleşme kanaması oladabilirŞuan kahverengi akıntı gibi birşey bulaşıyormuş sizce bu adet öncesi olan birşey mi? Ona göre hamilelik ama bilemedim :/
Hayır o 24 aslında gayet mantıklıdır da dili tutuldu şu sıralar korkudan ...![]()
Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım?
Kim yaptıysa ona söylüyorum arkadaşınıza iletin, elçiye zeval olmaz.Ben mi yaptın işi. Ayrıca yorum yaparsınız tamam da benim neyle ilgilenceğim bana bağlı.
Yarın sıradan bir kan tahlili yaptırmak istiyor sizce çıkar mı ? Buradan bir arkadaş çıkar dedi ama :/gebeligin ilk belirtisi adet gecikmesidir.mide bulantisi vs daha sonra olur adet gunu gecmeden belirti olmaz yani. tamamen psikolojik arkadasinizin durumu dediginjz sekilde de hamile kalmasi imkansiz.artk daha fazla dusunmesin.