• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar?

Kafasına takmak mı? Sabahlıyor internette. Boğazları şişti internette gebelikte boğaz şişmesi demiş.. başladı ağlamaya
İnternette her yazılına inanacak olsak benim bundan 3 yıl önceki kan sonucunda yazan bilgiler doğrultusunda Allah korusun kanser olmam gerekiyordu:)
Emin olun boşuna stres yapıyor

Mide bulantısı 2 aydan sonra başlar genelde. 5 günlükken başlamaz. Öyle akmayla da hamile kalınmaz. Kalırsa da mucize olur yani.
Şimdi hastalanmayı bekliyor. Eğer hastalnırsa bile içi rahatlamıcak özel bir hastanede yinede muayene istiyor ama korkuyorda işte..

İnternette her yazılına inanacak olsak benim bundan 3 yıl önceki kan sonucunda yazan bilgiler doğrultusunda Allah korusun kanser olmam gerekiyordu:)
Emin olun boşuna stres yapıyor
Umarım ya hatta dün tutamadım kendimi güldüm ama idrarla çamaşır suyu testi yaptı :D:D biraz köpürünce öldü korkudan öyle taktı yani

Korkudan hep bunlar valla bi gülme geliyor artık senelerce doğru şekilde uğraşıyoruz çocuk olmuyor millet üstüne boşalınca hamile kaldım diye panik oluyor bizdemi öyle yapsak bilemedim.
Arkadaşınız hamile falan değil bence sadece kafayı takmış rahat olsun.

Daha çok başı agrır.adet de olmaz eminim. Bu sıkıntıyla. Yapılacakbirşey yok onun iyiligi için konuşuyoruz hamilelik testini yaparsa ve negatif oldugunu görürse ancak rahatlayabilir. Aksi taktirde bu sitresle çok zor adet olması. Hamileyim hamileyim diye okadar kendini komutlamış ki. Emin ol hamilelik belirtilerinin hepsini yaşar bu şekilde. İnsan beyni çok fena birşey beynini birşeye ikna edersen vucuda da bu yönde uyarılar gönderir. Hamilelik isteyen kadınlarda da bu görülüyor. Hamile olmadıgı halde vucudu hamileymiş gibi tepki veriyor kadının sürekli hamileyim diye beynine komut verdigi için.

Korkudan hep bunlar valla bi gülme geliyor artık senelerce doğru şekilde uğraşıyoruz çocuk olmuyor millet üstüne boşalınca hamile kaldım diye panik oluyor bizdemi öyle yapsak bilemedim.
Arkadaşınız hamile falan değil bence sadece kafayı takmış rahat olsun.
Kafayı bozdu bu konuyla.. ay umarım valla daraldım bende haftalardır

Geçmiş konuyu falan okumadım. Ama adetin gecikmesine gerek yok kanda çıkar. Idrarda çıkmaz. Asilamadan 14 gun sonra hem idrarda hem kanda çıkmıştı benim. Iliskiden de yaklaşık 15 gun sonra çıkar kan tahlilinde

Daha çok başı agrır.adet de olmaz eminim. Bu sıkıntıyla. Yapılacakbirşey yok onun iyiligi için konuşuyoruz hamilelik testini yaparsa ve negatif oldugunu görürse ancak rahatlayabilir. Aksi taktirde bu sitresle çok zor adet olması. Hamileyim hamileyim diye okadar kendini komutlamış ki. Emin ol hamilelik belirtilerinin hepsini yaşar bu şekilde. İnsan beyni çok fena birşey beynini birşeye ikna edersen vucuda da bu yönde uyarılar gönderir. Hamilelik isteyen kadınlarda da bu görülüyor. Hamile olmadıgı halde vucudu hamileymiş gibi tepki veriyor kadının sürekli hamileyim diye beynine komut verdigi için.
Aynen çok üzülüyor ağlıyor arada unutuyor ama içinde kocaman bir sıkıntı onun her dakika aklında

Geçmiş konuyu falan okumadım. Ama adetin gecikmesine gerek yok kanda çıkar. Idrarda çıkmaz. Asilamadan 14 gun sonra hem idrarda hem kanda çıkmıştı benim. Iliskiden de yaklaşık 15 gun sonra çıkar kan tahlilinde
O zaman yarın falan gitsin bari

Valla hepsini yaşadı karnına bakıyor çok mu büyüdü çizgi mi oluştu

Back