Kızlar sürekli bu kişinin ben olduğumu eczaneye gidemediğinden anladık vs demişiniz ama normal değil mi sizce ? Eczaneye gidip arkadaşıma alıcam demem kadar komik birşey var mı? Doğrusu bu olsa bile binlerce insan bu yalanla alıyor yani benim doğrum hiç kalacak. Yapmadığım şey neden benim üzerime kalsın. Valla isteyen inansın bu olaya ben kendimi zarara atamam bu yüzden tereddütte kaldım. Ben olsam burada gülüp konuşma yapamazdım. Evet yapmış bir hata. Yakın arkadaşım elimden geldikçe yanında olmaya çalışuyorum. Bence kimsenin halini görmeden yargılamayın. Bir gün kendi çocuğunuzun başına gelse ne yapacaksınız? Ama arkadaşıma bakacak olursam umarım kimsenin başına gelmez. Koca kız belki ama kötü durumda. Evet dedikleriniz gerçekler elbette ama durumu anlattım biraz daha hassas olsak kişiye ee yapmasaydın demek yerine şunu şunu yapabilirsin diye yardımcı olalım bence. O da zaten keşke yapmasaydım diyor siz deyince aa doğru bunu düşünemedim demiyor. Zaten pişman sadece bir soru sorduk tahlil vs. Bu şekilde akıl verip yardım eden herkese çok teşekkürler..