- Emoji Skoru
- 147.387
- Puanlar
- 798
Hayatı boyunca tövbeli kendince artık![]()
pek inanmadım ama neyse..
sende sakın alma testi herkes kendi sorumluluğunu alsın bir zahmet..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatı boyunca tövbeli kendince artık![]()
Ben kendim olsam bilemiyorum yazabilir miydim ama çok üzülüyor araştırdık ama benim derinlemesine bir bilgim yok burada ablalar bilenler vardır diye yazdık. Bugün kir gibi kahverengi leke olmuş onuda görünce iyice gitti kafasıburaya bu konuyla gelenler ya kuzenim ya arkadaşım diye geliyor. arkadaşınız için stres yapmanız sizin korkmaniz çok ilginc. madem hicbir sekilde test alamiyorsun o halde adet kanamasini izlersin. kahverengi leke ile baslayip durduysa birden sıkıntılı
İşte insan yalnız bırakmak istemiyor çünkü gerçekten pişman titriyor her dakika ne olucak diye.. umarım değildirpek inanmadım ama neyse..
sende sakın alma testi herkes kendi sorumluluğunu alsın bir zahmet..
Ben kendim olsam bilemiyorum yazabilir miydim ama çok üzülüyor araştırdık ama benim derinlemesine bir bilgim yok burada ablalar bilenler vardır diye yazdık. Bugün kir gibi kahverengi leke olmuş onuda görünce iyice gitti kafası
Bende burada yazarken konuşmalara ayak uyduruyorum neticede birşey olursa bana değil ona olacak ama genede yazık yapmış bir hata..boyle küçük ve bu kadar cabuk duyulan görülen bir yerde yasiyorsanuz pardon da aptal olmalısınız sizin test almaya gitmeniz. zira kimse kendini bu şekilde hem korkup hem de kullandirtmaz. gerci ben zamanında arkadaşım icin almistim ama sizin gibi vah vah tuh tuh olmadim. aslında durum sizle ilgili bile olsa bize ne der aciklamamizi yine yapardık.
İşte insan yalnız bırakmak istemiyor çünkü gerçekten pişman titriyor her dakika ne olucak diye.. umarım değildir
Ben 20 yaşındayım ama oturduğum yerden alamam yani doğal olarak tanımayan birileri olsa bile ne bileyim yapamam. Yok siper değil yardım edeyim dedim de bende girdim sıkıntıya kaç gündüreger gerçekten arkadaşın ise kendi görsün işini. sen kendini niye siper ediyorsun. büyüyünce pişman olursun. öyle bi de utanilacak bir sey degil. sanırım yaşınız cok kucuk oldugu için eczaneye girmeye korkuyorsunuz.. kaç yaşındasınız
23 yaşında arkadaşımBişeyi gercekten çok merak ettim arkadasınız kaç yaşında ? Ve nerde yasıyorsunuz
Şayet durum buraya gelirse uzaktan alcak sevgilisi mecbur valla işi iş umarım olmaz.. aslında yine takmazdı o ama olaydan 5 gün sonra çok kötü mide bulantısı baş dönmesi oldu ve bu tekrarlanınca iyice kafası karıştı korku vs..Tamam yapmış bir hata diyorsunuz da test alamıyor aldırmıyor herkes tanıyor..
Doktora gitmiyor şüphelenir herkes diye..
E bu işi yaparken nerde yaptı bunlar ?
O zaman kimse görmedi duymadı da şimdi olay buraya gelince mi duyarlar akıllarına gelirim oluyor..
Beraber olmaya gelince yer hazır test almaya gelince Yok duyarlar anlaşılır..
Kusura bakmayın arkadaşınıza kızdım , adet gününü beklemek durumunda şuanda yapılacak birşey Yok ne yazık ki ama sanmıyorum hamile olduğunu.. ola ki gecikirse hiç tanımadık eczaneden alınır bir tane emin olun eczacı aaa bu neden aldı demez bile ilgilenmezler öyle durumlarla..
Anladım da 5 günde mide bulantısı olmaz Zaten.. yani psikolojik olabilir bu durumu kafasına takarsa da adeti gecikebilir ZatenŞayet durum buraya gelirse uzaktan alcak sevgilisi mecbur valla işi iş umarım olmaz.. aslında yine takmazdı o ama olaydan 5 gün sonra çok kötü mide bulantısı baş dönmesi oldu ve bu tekrarlanınca iyice kafası karıştı korku vs..
Kafasına takmak mı? Sabahlıyor internette. Boğazları şişti internette gebelikte boğaz şişmesi demiş.. başladı ağlamayaAnladım da 5 günde mide bulantısı olmaz Zaten.. yani psikolojik olabilir bu durumu kafasına takarsa da adeti gecikebilir Zaten
Şayet durum buraya gelirse uzaktan alcak sevgilisi mecbur valla işi iş umarım olmaz.. aslında yine takmazdı o ama olaydan 5 gün sonra çok kötü mide bulantısı baş dönmesi oldu ve bu tekrarlanınca iyice kafası karıştı korku vs..
Emin misiniz?Kan tahlilinde mutlaka çıkar
Kafasına takmak mı? Sabahlıyor internette. Boğazları şişti internette gebelikte boğaz şişmesi demiş.. başladı ağlamaya
Mide bulantısı 2 aydan sonra başlar genelde. 5 günlükken başlamaz. Öyle akmayla da hamile kalınmaz. Kalırsa da mucize olur yani.Bencede ama işte o an olmuş olan.. yani şöyle diyim mideniz bulanmasın ama poponun üzerine boşalma olmuş çok az arasına akmış. 5 gün sonra da ağır mide bulantısı baş ağrısı yaşayınca geldiler ona..