Umarım üşüttü herhaldekazık kadarmış bende 17-18 falan sandım..
olaydan 5 gün sonra midesi bulanmaz alakasız yani..
İnternette her yazılına inanacak olsak benim bundan 3 yıl önceki kan sonucunda yazan bilgiler doğrultusunda Allah korusun kanser olmam gerekiyordu:)Kafasına takmak mı? Sabahlıyor internette. Boğazları şişti internette gebelikte boğaz şişmesi demiş.. başladı ağlamaya
Şimdi hastalanmayı bekliyor. Eğer hastalnırsa bile içi rahatlamıcak özel bir hastanede yinede muayene istiyor ama korkuyorda işte..Mide bulantısı 2 aydan sonra başlar genelde. 5 günlükken başlamaz. Öyle akmayla da hamile kalınmaz. Kalırsa da mucize olur yani.
Umarım ya hatta dün tutamadım kendimi güldüm ama idrarla çamaşır suyu testi yaptıİnternette her yazılına inanacak olsak benim bundan 3 yıl önceki kan sonucunda yazan bilgiler doğrultusunda Allah korusun kanser olmam gerekiyordu:)
Emin olun boşuna stres yapıyor
Güldürdünüz beni gece geceay gerdi beni arkadaşınız madem bu kadar korkaktı sevişmeseymiş..
Alıcak işte yoksa korkudan ölcekBaşka semte gidip eczaneden test almak bu kadar zor mu ya
Umarım üşüttü herhalde
Güldürdünüz beni gece geceay gerdi beni arkadaşınız madem bu kadar korkaktı sevişmeseymiş..
Aynengit yat uyu arkadaşın korkudan devrelerini yakmış sanada bulaştırmış..
o hamileyse söz bende hamile kalıcam
Kafayı bozdu bu konuyla.. ay umarım valla daraldım bende haftalardırKorkudan hep bunlar valla bi gülme geliyor artık senelerce doğru şekilde uğraşıyoruz çocuk olmuyor millet üstüne boşalınca hamile kaldım diye panik oluyor bizdemi öyle yapsak bilemedim.
Arkadaşınız hamile falan değil bence sadece kafayı takmış rahat olsun.
Geçmiş konuyu falan okumadım. Ama adetin gecikmesine gerek yok kanda çıkar. Idrarda çıkmaz. Asilamadan 14 gun sonra hem idrarda hem kanda çıkmıştı benim. Iliskiden de yaklaşık 15 gun sonra çıkar kan tahlilindeEmin misiniz?
Güldürdünüz beni gece gece
Aynen çok üzülüyor ağlıyor arada unutuyor ama içinde kocaman bir sıkıntı onun her dakika aklındaDaha çok başı agrır.adet de olmaz eminim. Bu sıkıntıyla. Yapılacakbirşey yok onun iyiligi için konuşuyoruz hamilelik testini yaparsa ve negatif oldugunu görürse ancak rahatlayabilir. Aksi taktirde bu sitresle çok zor adet olması. Hamileyim hamileyim diye okadar kendini komutlamış ki. Emin ol hamilelik belirtilerinin hepsini yaşar bu şekilde. İnsan beyni çok fena birşey beynini birşeye ikna edersen vucuda da bu yönde uyarılar gönderir. Hamilelik isteyen kadınlarda da bu görülüyor. Hamile olmadıgı halde vucudu hamileymiş gibi tepki veriyor kadının sürekli hamileyim diye beynine komut verdigi için.
benim elime verseler sopalarım o derece sinir oldum kıza
yok ben alamam yok sevgilim alamaz .. sanki sevişen babam..
O zaman yarın falan gitsin bariGeçmiş konuyu falan okumadım. Ama adetin gecikmesine gerek yok kanda çıkar. Idrarda çıkmaz. Asilamadan 14 gun sonra hem idrarda hem kanda çıkmıştı benim. Iliskiden de yaklaşık 15 gun sonra çıkar kan tahlilinde
Valla hepsini yaşadı karnına bakıyor çok mu büyüdü çizgi mi oluştuDaha çok başı agrır.adet de olmaz eminim. Bu sıkıntıyla. Yapılacakbirşey yok onun iyiligi için konuşuyoruz hamilelik testini yaparsa ve negatif oldugunu görürse ancak rahatlayabilir. Aksi taktirde bu sitresle çok zor adet olması. Hamileyim hamileyim diye okadar kendini komutlamış ki. Emin ol hamilelik belirtilerinin hepsini yaşar bu şekilde. İnsan beyni çok fena birşey beynini birşeye ikna edersen vucuda da bu yönde uyarılar gönderir. Hamilelik isteyen kadınlarda da bu görülüyor. Hamile olmadıgı halde vucudu hamileymiş gibi tepki veriyor kadının sürekli hamileyim diye beynine komut verdigi için.
Valla benimde çok şey diyesim varda yazık alınmasın diye söylemedim yorumlarına koptum.benim elime verseler sopalarım o derece sinir oldum kıza
yok ben alamam yok sevgilim alamaz .. sanki sevişen babam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?