Kızlar?

Ben kendim olsam bilemiyorum yazabilir miydim ama çok üzülüyor araştırdık ama benim derinlemesine bir bilgim yok burada ablalar bilenler vardır diye yazdık. Bugün kir gibi kahverengi leke olmuş onuda görünce iyice gitti kafası

o zaman dediğim gibi yarini da beklesin bakalim eskisi gibi mı adet oluyor ama ben hic sanmiyorum hamilelik durumunu.

Bende burada yazarken konuşmalara ayak uyduruyorum neticede birşey olursa bana değil ona olacak ama genede yazık yapmış bir hata..

eger gerçekten arkadaşın ise kendi görsün işini. sen kendini niye siper ediyorsun. büyüyünce pişman olursun. öyle bi de utanilacak bir sey degil. sanırım yaşınız cok kucuk oldugu için eczaneye girmeye korkuyorsunuz.. kaç yaşındasınız

İşte insan yalnız bırakmak istemiyor çünkü gerçekten pişman titriyor her dakika ne olucak diye.. umarım değildir

tamam destek ol da sevişirken senden yardım istemedi değil mi?
sorumluluğunu alacaklar öyleyse kendinizi fazla kasmayın .
bu ders olur hem ha çok yardım etmek istiyorum diyorsanız bir paket kondom alıp hediye edin

Tamam yapmış bir hata diyorsunuz da test alamıyor aldırmıyor herkes tanıyor..
Doktora gitmiyor şüphelenir herkes diye..
E bu işi yaparken nerde yaptı bunlar ?
O zaman kimse görmedi duymadı da şimdi olay buraya gelince mi duyarlar akıllarına gelirim oluyor..
Beraber olmaya gelince yer hazır test almaya gelince Yok duyarlar anlaşılır..
Kusura bakmayın arkadaşınıza kızdım , adet gününü beklemek durumunda şuanda yapılacak birşey Yok ne yazık ki ama sanmıyorum hamile olduğunu.. ola ki gecikirse hiç tanımadık eczaneden alınır bir tane emin olun eczacı aaa bu neden aldı demez bile ilgilenmezler öyle durumlarla..

Ben 20 yaşındayım ama oturduğum yerden alamam yani doğal olarak tanımayan birileri olsa bile ne bileyim yapamam. Yok siper değil yardım edeyim dedim de bende girdim sıkıntıya kaç gündür

Şayet durum buraya gelirse uzaktan alcak sevgilisi mecbur valla işi iş umarım olmaz.. aslında yine takmazdı o ama olaydan 5 gün sonra çok kötü mide bulantısı baş dönmesi oldu ve bu tekrarlanınca iyice kafası karıştı korku vs..

Anladım da 5 günde mide bulantısı olmaz Zaten.. yani psikolojik olabilir bu durumu kafasına takarsa da adeti gecikebilir Zaten

Anladım da 5 günde mide bulantısı olmaz Zaten.. yani psikolojik olabilir bu durumu kafasına takarsa da adeti gecikebilir Zaten
Kafasına takmak mı? Sabahlıyor internette. Boğazları şişti internette gebelikte boğaz şişmesi demiş.. başladı ağlamaya

girme sıkıntıya. yapamam de geç. o zaman doktora gidin acile kan verin. ne diyeyim baska care kalmadi

kazık kadarmış bende 17-18 falan sandım..
olaydan 5 gün sonra midesi bulanmaz alakasız yani..

Mide bulantısı 2 aydan sonra başlar genelde. 5 günlükken başlamaz. Öyle akmayla da hamile kalınmaz. Kalırsa da mucize olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…