İki haftadır konuştuğunuz adamla nasıl, evlilik, onun sahibi olduğu çocuğa annelik etmek gibi şeyleri konuşabiliyorsunuz?
AdChoices
ADVERTISING
Evet canım çocuk 5 aylıktı diyor. Ben 1 yaşına kadar bekledim.
Hı hı kesin kadın 5 aylık çocuğu varken aldatmaya vakit bulmuştur.
Hatta babasına diyormuş ki baba bana ne zaman gerçek anne getireceksin ben anne istiyorum.
4 yaşındaki çocuk nasıl böyle bir şey diyebilir? Bir şeyin sahte/yalan/gerçek/doğru ayrımını yapabilir? Özellikle böyle hassas bir konuda? Adam kızına ve kendine hizmetçi arıyor.
Ben senin her zaman maddi manevi arkandayım. Senden hoşlandım. Doğru kişi olduğunu düşünüyorum.
İki haftadır sadece mesajlaştığın birine bunları söyleyemezsin. Doğru kişi olduğuna inanamazsın. Love bombing.
benim yaşadığım ilden kızına ev almış. Kiracısı varmış.
Yalan. Gözünüzü boyamaya çalışıyor. O zaman neden ablasıyla yaşıyor? Size malım mülküm var demek istemiş.
Boşandığından beri de hiç gönül işlerine girmemiş.
Kesin girmemiştir. Ama çatırt diye telegramdan kızlara yürümeyi biliyor. Gerçekten inandınız mı buna?
Dün bana şey yazmış sen instagramda neden bu kadar çok çevrimiçisin?

iki haftadır tanıdığın, aranda hiçbir şey olmayan insana böyle bir şey soramazsın. Hatta beş yıllık sevgiline de soramazsın. Bu adam size hayatı zehir eder.
İki kişi severse mutluluk olur. Biri sever birisi kaçarsa aşk olur. İkisi de sever kavuşamazlarsa efsane olur.
Çok kro

ya gerçekten buna düşüyor musunuz? İletişimi kesseniz başkasına yürüyecekti iki gün sonra.
Sen sorumluluk almaktan korkuyorsun cesaretsizsin bekar birisiyle de evlensen yine sorumluluk almak zorunda kalacaksın.
Önce kendisi kendi çocuğunun sorumluluğu alsa mesela annesine baktırmak yerine. Çocuğuna bakacak bir enayi bulunca ancak yanına almayı düşünüyor farkında mısınız?
Bu kişiyle de siz bitir demenize rağmen 3 gün konuşma sonra tekrar konuş falan derken düne kadar konuşmayı devam ettiriyordum
Bravo!
Ablası da inşallah çocuğa annesinden daha iyi annelik yapar demiş.
Yahu bunlar ailecek ruh hastası mı? Siz neden başkasının çocuğuna annelik yapasınız? Neden? Baya fellik fellik anne arıyorlar. Gazeteye ilan da versinler.
Allahım bazen diyorum ki ben neden bu duruma düştüm.
Kendi kendinizi düşürdünüz? Burda herkes size söylemiş? İki aydır konuşuyorsunuz bu adamla unutursunuz.
Geçer değil mi bu üzüntü?
İlk yaşayan değilsiniz son yaşayan da siz olmayacaksınız. İnsanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor da tekrardan mutlu bir hayat kuruyorlar.
Siz 25 yaşında bekar çöpsüz bir üzümsünüz. Neden hayatınıza devam etmeyesiniz. Bu adamı iki aydır tanıyorsunuz kendinize gelin.
Ben temelde öz değer probleminiz olduğunu düşünüyorum kendinizi ancak dul çocuklu bi adama layık görüyorsunuz. Bu adamı bırakıp acilen terapiye başlamalısınız.
Umarım aklınızı başınıza toplar, iki ay sonra tekrar burda ağlamazsınız.