• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynisi iki sene kadar once basima gelmisti. Eski erkek arkadasimin telini (benden sakladigi) bulmustum arabasinin torpido gozunde. Tel kapaliydi uc kez yanlis girdim salladim olabilecek seyleri. Sonrasinda puk isteyince sirketteki it yetkilisine verdim. Bes dk bile ugrasmadan acti verdi telefonu ama rehber silinmisti tamamen :/ fotoğrafları ve kaydedilen diger belgeleri bulmustum ama...

Aynisi iki sene kadar once basima gelmisti. Eski erkek arkadasimin telini (benden sakladigi) bulmustum arabasinin torpido gozunde. Tel kapaliydi uc kez yanlis girdim salladim olabilecek seyleri. Sonrasinda puk isteyince sirketteki it yetkilisine verdim. Bes dk bile ugrasmadan acti verdi telefonu ama rehber silinmisti tamamen :/ fotoğrafları ve kaydedilen diger belgeleri bulmustum ama...

İt yetkilisi ne :))

Kahve önceki konularda bahsetmişti oda polisti hatta ikisininde tayin isteyeceği tutmuştu.
Ya yavrum sen konuları çok başka okumussun. Eski sevgilisi o kız zaten doğuda polis değil öğretmen. Ama ben onuda çözdüm. Alakalari yok

Bunumarakimin sitesinden kime ait olduğuna bakabilirsin
Eşine aitse bi erkeği eşinmiş gibi konuşturup bilgilerini ver operatöre

Ama numarayıda bilmiyorsun ya

Hemen konuya giriyorum.

Ben bugun eşimin ikinci telini buldum içinden sim kartı aldım. Bidaha vermedim. Pin kodu koymuş. Yanlış deneme sonucu puk istiyor. Ama sadece elimde seri numarası var. Tel No bilmiyorum. Kendi ismine kayıtlı değil. Müşteri hizmetlerini aradım ama hat ile ilgili hiçbişey bilmediğim için kaldım. Kırmam lazım bu puk kodunu. Bana çok ekmek çıkacak dava için biliyorum.
Farklı öneriniz varsa yazar misiniz .

Size güveniyorum. Öptüm tek tek hepicinizii
Bence esinizin arabasina bakin. ben eve koyacagini sanmiyorum veya cuzdaninda da olabilir. pin ve puk un yazdigi karti atmamistir. mutlaka vardir

İt yetkilisi ne :))
Cok afedersiniz agiz aliskanligi :) iletisim teknolojilerinde calisan bi arkadasti. Etrafinizda bu tarz seylerden anlayan birileri varsa yardimci olurlar belki. Ara kabloyla bilgisayara bagliyor telefonu bi program indirmisti ama o anki heyecanla bakmadim nedir, ne degildir diye...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X