• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turkcell se bilemiyorum. Ama bir sekilde numarayi ogrenseniz hemen hallederiz, belki esinizin rehberinde falan vardir.
Ayriyetten telefoncular parayla kiriyor diye biliyorum ama telefoncudan telefoncuya degisir siz yine de sorun hepsine bence

Belki silmemistir. En azından rehber var. Çünkü içindeki numaralar önemli dedi
evet numara varsa olabilir. ay ne bileyim ya basina bela alma ben olsam ugrasmam, su sıra kimsenin hattına neyim dokunmam, belki de örgüt islerinde falan kullanıyordu. ben son zamanlarda fazla paranoyak oldum belki de ama kendi telefonuma takmazdim asla.

evet numara varsa olabilir. ay ne bileyim ya basina bela alma ben olsam ugrasmam, su sıra kimsenin hattına neyim dokunmam, belki de örgüt islerinde falan kullanıyordu. ben son zamanlarda fazla paranoyak oldum belki de ama kendi telefonuma takmazdim asla.

Bunu örgüt bile kabul etmez tipini görsen. Tanisan sende sevmezsin eminim

Turkcell se bilemiyorum. Ama bir sekilde numarayi ogrenseniz hemen hallederiz, belki esinizin rehberinde falan vardir.
Ayriyetten telefoncular parayla kiriyor diye biliyorum ama telefoncudan telefoncuya degisir siz yine de sorun hepsine bence

Turkceln güvenlik duvarida maşallah yani asamadik bi türlü

İşyerinden sevgilisi varmış ya onunla rahat görüşmek için almıştır.

Biraz daha uğraşsan bulursun adamın ajandası v.b birşeyi yokmu oraya yazmış olabilir.

Tek aklıma takılan adamın telefondaki bilgilerini eline geçirmen mahkemede sorun olurmu .

Ay olursa olsun. Adam ikinci hat kullaniyo benim ele gecirmem sorun olacaksa böyle adaletin der cekilirim

Acaba imei numarasına ulaşsanız oradan bir şeyler çıkar mı ? Seri no' dan imei öğrenilebiliyor mu var mı bilen arkadaşlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X