sanmam. eger yenisini cikardiysa zaten elinizdeki hat iptal olmustur, icindeki mesajlari da sildiyse oradan bir sey elde edemezsiniz.
evet numara varsa olabilir. ay ne bileyim ya basina bela alma ben olsam ugrasmam, su sıra kimsenin hattına neyim dokunmam, belki de örgüt islerinde falan kullanıyordu. ben son zamanlarda fazla paranoyak oldum belki de ama kendi telefonuma takmazdim asla.Belki silmemistir. En azından rehber var. Çünkü içindeki numaralar önemli dedi
Dedektif gibi kadınsın .Ne kaçan kurtulur ne kovalayan.
evet numara varsa olabilir. ay ne bileyim ya basina bela alma ben olsam ugrasmam, su sıra kimsenin hattına neyim dokunmam, belki de örgüt islerinde falan kullanıyordu. ben son zamanlarda fazla paranoyak oldum belki de ama kendi telefonuma takmazdim asla.
Turkcell se bilemiyorum. Ama bir sekilde numarayi ogrenseniz hemen hallederiz, belki esinizin rehberinde falan vardir.
Ayriyetten telefoncular parayla kiriyor diye biliyorum ama telefoncudan telefoncuya degisir siz yine de sorun hepsine bence
Kahve,puk kodunu da fazla deneme iptal olur yoksa simkart
kiz allaseven ne manyaklar ne sumsukler çıkıyor bu islerin altindanBunu örgüt bile kabul etmez tipini görsen. Tanisan sende sevmezsin eminim
Bu kez tosladim galiba. Hiçbişey elimde patlamazdi ya bu patladı moralim bozuldu bak
Eşinin üzerine olmadığına emin misin? 118 118 80 arayip eşinin üzerine olan numaralari ogrenebilirsin. belki onun uzerinedirÖyle bile olsa kimlikle cikartiliyor. Hat benim üzerime değil ki vermezler yenisini
Bunun tek bir yolu var.hangi hat elindeki?hangi operatör
evet numara varsa olabilir. ay ne bileyim ya basina bela alma ben olsam ugrasmam, su sıra kimsenin hattına neyim dokunmam, belki de örgüt islerinde falan kullanıyordu. ben son zamanlarda fazla paranoyak oldum belki de ama kendi telefonuma takmazdim asla.
Biraz daha uğraşsan bulursun adamın ajandası v.b birşeyi yokmu oraya yazmış olabilir.
Tek aklıma takılan adamın telefondaki bilgilerini eline geçirmen mahkemede sorun olurmu .
İşyerinden sevgilisi varmış ya onunla rahat görüşmek için almıştır.
Eşinin üzerine olmadığına emin misin? 118 118 80 arayip eşinin üzerine olan numaralari ogrenebilirsin. belki onun uzerinedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?