kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bana sordular ya valla niye ki of

Telefoncuya gidin ama bu timler oluoya onlara deil normal sıradan telefonculara 3 5 verin bişeyler hallederler

Som care o ama onlarda program yüklüyor. Telimi harcatamam valla içinde birsürü belgelerim var

Telefoncuya gidin ama bu timler oluoya onlara deil normal sıradan telefonculara 3 5 verin bişeyler hallederler
+1 sadece telefonun nosunu ve kime ait olduğunu bulurlarsa konu sahibi epey ilerlemiş olur
bayiler falan yapmaz ama bayi olmayanlar yapabilir hattımı önceden almıştım ne pini ne puku hatırlamıyorum derse yardımcı olurlar belki

Seri no son 7 rakamindan bi tel no oluşturmaya çalıştım. 30 31 32 33 hepsini kaydettim. Birinde whatsap yüklü durumunda çok yakında güneşli günler yazıyor. Aha dedim buldum seni. Özelden aradım hiç benim hanzonun sesine benzemiyor.

Once 118 80 arayip telefon numarasının kime ait olduğunu öğren. belki bu şekilde bişeyler yapabilirsin. numarayı biliyor musun bilmiyorum yorumları okuyamadim.

Beyefendi de pek rahat bak bak nasıl olsa bişey yok dedi. 1 kez istedi 2. Istemedi. Şaşırdım. Pin kiramayacagimi biliyo çakal

hat sizdeyse o numarayi esiniz kullanamaz ki zaten

Once 118 80 arayip telefon numarasının kime ait olduğunu öğren. belki bu şekilde bişeyler yapabilirsin. numarayı biliyor musun bilmiyorum yorumları okuyamadim.

Numarayı bilmedigimi konuda yazdım

Bir sitede aynen şu yazıyor. 10 kere puk yanlış girilirse kart tamamen bloke olur sim kart yeniliği yapmak durumunda kalınır. acaba bu durumda numara aynı kalıp sadece yeni kart alinicaksa böyle bişey işine yarar mı acaba. araştırıyorum.

Öyle bile olsa kimlikle cikartiliyor. Hat benim üzerime değil ki vermezler yenisini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…