Bende net den bulmaya çalıştım bu olayda ama hat kimin üstüne tc olmadan vermiyor asla. Çalıntı ihtimaline karşı.
Ama seri no varsa müşteri hizmetleri verdi bana.
Hemde hat kapalı kendi hattımdan aradım numara sormadı.
Evet ama sanki sonu numara gibi küçük kartlardan
Telefoncuya gidin ama bu timler oluoya onlara deil normal sıradan telefonculara 3 5 verin bişeyler hallederler
Bazı hatların üstünde yazıyor numara.
Yada müşteri hizmetlerine bağlanın bir şekilde ; deyin ki seri no biliyorum ama numarayı unuttum .
Ayrilik arifesindemisinz?? cok kotu bi drum boyle bseyi yakalamak
+1 sadece telefonun nosunu ve kime ait olduğunu bulurlarsa konu sahibi epey ilerlemiş olurTelefoncuya gidin ama bu timler oluoya onlara deil normal sıradan telefonculara 3 5 verin bişeyler hallederler
eşinizin adını söyleyip bir denesenizHat sahibi kim diyorlar. Kalıyorum böyle
O zaman da esinizin araması lazım diyorlar. Bu ne güvenlik arkadaş ya hırsız değiliz sonuçta bi puk vermediler haeşinizin adını söyleyip bir deneseniz
Hat hangi operator?
hat sizdeyse o numarayi esiniz kullanamaz ki zatenSeri no son 7 rakamindan bi tel no oluşturmaya çalıştım. 30 31 32 33 hepsini kaydettim. Birinde whatsap yüklü durumunda çok yakında güneşli günler yazıyor. Aha dedim buldum seni. Özelden aradım hiç benim hanzonun sesine benzemiyor.
Once 118 80 arayip telefon numarasının kime ait olduğunu öğren. belki bu şekilde bişeyler yapabilirsin. numarayı biliyor musun bilmiyorum yorumları okuyamadim.
hat sizdeyse o numarayi esiniz kullanamaz ki zaten
sanmam. eger yenisini cikardiysa zaten elinizdeki hat iptal olmustur, icindeki mesajlari da sildiyse oradan bir sey elde edemezsiniz.Belki cikarttirmistir yenisini. Arkadasinin uzerineyse hat rica etmiştir
Bir sitede aynen şu yazıyor. 10 kere puk yanlış girilirse kart tamamen bloke olur sim kart yeniliği yapmak durumunda kalınır. acaba bu durumda numara aynı kalıp sadece yeni kart alinicaksa böyle bişey işine yarar mı acaba. araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?