• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı

derin2789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
50
3
1
23
15 gün önce korunmasız bir ilişki yaşadım yumurtlama dönemimdi ve 72 saat sonra ella aldım ilişki yaşadıktan 11 gün sonra birer gün arayla aynı markanın testini yaptım negatif çıktı ve dün kanamam oldu rehgli oldum diye sevinmiştim ama kanamam çok çok az sürdü bir iki damla anca geldi birdaha gelmedi şimdide kahverenhi pembe kanama gibi değişik bişeyler oluyor ella ara kanama yapıyormuş ama pembe kananma olmuyormuş fazla bu neden kaynaklı yerleşme kanaması mı

Pembe kanamaysa yerleşme kanamasıdir canım devamı gelmediyse tekrar test yap yada kan ver adet kanaması kırmızı olur yerleşme pembe renk olup 1 veya 2 gün az miktar lekelenme şeklinde devam eder

Pembe kanamaysa yerleşme kanamasıdir canım devamı gelmediyse tekrar test yap yada kan ver adet kanaması kırmızı olur yerleşme pembe renk olup 1 veya 2 gün az miktar lekelenme şeklinde devam eder
İlk geldiğinde kırmızıydı dün sabahtan gelmişti hasta oldum sandım ama işte sonradan bidaha gelmedi gelir diye bekledim sabahta uyandığımda pembe gelmişti pedime bi iki saat öncede kahverengi akıntı geldi teste çıkmazmıydı hamile olsam iki kere yaptım ilişkiden 12 13 gün sonra

Adetin gelmezse tekrar yap belki erken yapmışsındir gecikmeden 3 gün sonra yapmak lazım normal de testi ama

15 gün önce korunmasız bir ilişki yaşadım yumurtlama dönemimdi ve 72 saat sonra ella aldım ilişki yaşadıktan 11 gün sonra birer gün arayla aynı markanın testini yaptım negatif çıktı ve dün kanamam oldu rehgli oldum diye sevinmiştim ama kanamam çok çok az sürdü bir iki damla anca geldi birdaha gelmedi şimdide kahverenhi pembe kanama gibi değişik bişeyler oluyor ella ara kanama yapıyormuş ama pembe kananma olmuyormuş fazla bu neden kaynaklı yerleşme kanaması mı
Ella içtiyseniz hamile kalma şansınız %1 ve ertesi gün hapları döngüde oynama yapabiliyor yerleşme olduğunu sanmam adetiniz sökülecek olabilir yine de soru işaretleri gitsin isterseniz kan verin

Ella içtiyseniz hamile kalma şansınız %1 ve ertesi gün hapları döngüde oynama yapabiliyor yerleşme olduğunu sanmam adetiniz sökülecek olabilir yine de soru işaretleri gitsin isterseniz kan verin
Öyle olmuyor. O ilk birkaç saat için geçerli yaklaşık 3 gün geçmiş o etki %70 belki daha altına düştü. Belli bir kilonun üstündeyse de şahıs etki etmiyor bile.

Regliniz sökülecektir. Döngünüzü birkaç ay bozabilir, kanamanızı bozabilir. Neticede bir hormon ilacı alıyorsunuz. Birdahaki sefere dikkatli olun çünkü 72 saat geç bir süre ya hemen alın ya yumurtlamanıza dikkat edin.

Ella böyle bişey yaparmı sizce bu 2. Kez kıllanışım ilk kullandığımda hiç birşey olmadı regli düzenimde bozulmadı hiç bir yan etkisi olmamıştı
Hiç bilmiyorum ki canım ben öyle birşey kullanmadım hiç ama onlar tabi hormon ilacı olduğu için adetine illaki etki yapar hamile olsaydın illaki çikardi testler de ben 1 buçuk yıldır gebe kalmaya çalışıyorum hamile kalmak bazıları için kolay olsa da bazıları için zor bir sürec maalesef. Sen ilaç da aldıysan zaten gebelik olmamıştır

Öyle olmuyor. O ilk birkaç saat için geçerli yaklaşık 3 gün geçmiş o etki %70 belki daha altına düştü. Belli bir kilonun üstündeyse de şahıs etki etmiyor bile.
Hayır 48 kiloyum inşallah ilacın etkileridir

70+da çok etki olmuyor ancak geç içmeniz biraz sorunlu
Yani test yaptım çıkmadı o yüzden içim rahat ama bi yandan da böyle olması beni tedirgin ediyor yerleşme kanaması da adete bi kaç gün kala oluyormuş benim de daha iki gün var ama ilaçtan dolayı da erken olmuş olabilir beklemekten başka çarem yok galiba

Back
X