Kızlar yer silme konusunda yardım lütfen!

slm kızlar bende laminantı sildikten sonra kalan izlere sinir olurdum.bi gün patronumuzun hanımı geldi ve dedi ki''ayda bir havlu parçası ile sıvı bulaşık detarjanı ile sil.ve su kirlenmeden suyu değiştir''demişti.saçma geldi ama büyük temizliğe kalkıştığımda öyle yapıyorum.artık iz falan kalmıyoor.iz kalmasınının sebebi kirli suymuş.o yüzden sık sık suyu değiştirin.tabii kirli sularda aynen balkonaa:lepi:

vileda iz yapıyor ya normal bezle siliceksin yada mopla bende amwayın locunu kullanıyorumm memnunum iz falan yapmıyor pırıl pırıl kalıyor

bende sıcak suya ahşap temizleyicisi döküp ahşapların yerleşştirildiği yöne göre siliorum iz kalmıo...rastgele silmezseniz leke kalmaz

benim evimde halılarım çok küçük ve az.. fayanslarım da açık renk oldugu için çok toz gorunuyor ve halılarım kırmızı tüylü.. varın tozu tahmin edin :))
ben sıcak suya biraz pronto koyuyorum ve mop ile her yeri siliyorum. vaktiniz az ise süpürge acmanıza bile gerek kalmıyor, hatta halıları bile onunla siliyorum, nasıl tüy topluyor bilemezsiniz.
parkelerim ise gerçekten çok guzel oluyor bu şekilde silince. bir keresınde el ile sildim acaba temiz olmuyor mu diye ama hemen ardından mopla silince yine toz sardı süngerin her yerini. yani inanılmaz bir şey.. mis gibi oluyor her yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…