Kızlar yer silme konusunda yardım lütfen!

anway in urunlerni cok duydum hrkeste memnun loc bu urunu cikcasi merak edityorum ben hic kulanmadim fiyati nedir peki.

canım ben satış temsilcisiyim fiyatı 15 ytl ama süper fırın için temizleyicisi diş macunu metal parlatıcı süper kendim kullanıyorum hepsini tavsiye ederim bi komşu veya tanıdığınız yapıyorsa güvenle alın derim pişman kalmazsınız zaten 1 loc 1 lt bana 7 ay gidiyor çok kullanmama rağmen fayanslarıda silebilirsin hiç durulamaya bile gerek kalmıyoo özellikle diş macunu bembeyaz ediyor

nergiscim bende arkadaş gibi satış temsilcisiyim gerçekten bu firmanın temizlik ürünleri sadece loc la kısıtlı değil diğerleride mükemmel sana daha fazla bilgi vermek isterim çünkü doğayı gerçekten korumaktan yanayım ve herkesin bu ürünleri yakından tanımasını istiyorum herşeyden önce insan sağlığı çok önemli ve çok ekolojik ürünler aynı zamanda da ekonomik gerçekten loc 14 ytl birde pompası var 2.9 ytl çok uzun süre kullanırsın benim msn istersen ekle ben sana bilgi vereyim sende yakınında satan varsa alırsın yada ben sana gönderirim

Son düzenleyen: Moderatör:
,

bende aynı senin gibi yapıyorum arkadaşım loc la sılıyıyorum hiç kurulamıyorum bile cok guzel parlıyor tatlicadiarzu hemde 15 lıraya almıstım ben 4 ay oldu hala şişe yarım kullanıyorum cokta uzun gıdıyo tavsiye ederim sengözlerimebaksanab

kesin loc alicam kizlar ve arkadasimin tanidigi var o ilgilenicek cok tesekkur ederimm sagolunn.

bu dediklerinizin hepsi Turkiyede var ..yurt disinda ne kullanmamiz lazim,,,,yurtdisindaki arkadaslar onerilerinizi bekliyooom......

evet kesinlikle loc çok iyi bir ürün ve genel olarak tüm temizlikte kulanabilcek bir ürün herkese şidetle tavsiye ediyorum bende sürekli onu kullanıyorum.

loc kesinlikle çok doğru bir karar ve genel olarak tüm temizlikte kullanılabilcek tek ürünlerden.

bu dediklerinizin hepsi Turkiyede var ..yurt disinda ne kullanmamiz lazim,,,,yurtdisindaki arkadaslar onerilerinizi bekliyooom......

sekercim ben almanyda kaliyorum,temizlik delisiyim ama sadece laminant ilacina fazla para vermiyorum,,dm i bilirsin,ordan denk mit aliyorum.laminantlarim piril piril parliyor...prontoda denedim ama ben begenmedim sahsen,ala bula biraklti gibi oldu

Arkadaşlar bende yer fayanslarını silmekten bıktım. Fayanslarımız mat ve dokulu, üstelik az bi m2 de değil. birtürlü tam temizlik sağlayamıyorum. Vileda ve benzeri ürünler hoşuma gitmiyor,tam temizlik olmuyor gibi hissediyorum. Elimle silsem onada asla gücüm yetmiyor. Sanki hep tozlu tozluymuş gibi hissediyorum. En son düşündüğüm ise, halı yıkama mak. alıp fayansları yıkamak. Siz ne tavsiye edersiniz.

Arkadaşım tavsiyem amwayın zoom diye konsatre bir üeünü var 1 lt sulandırarak 13 lt kadar çoğaltabiliyorsun fiaytı 15 ytl bir kapak kullandığında hem parlak hemde içine sinen bir temizlik olucak inan.Çok memnun kalacaksın

Kızlar ben Amway satıyorum. İhtiyacı olanlara yardımcı olabilirim. Eliscim bu konuda sana bi teklif sunmuştum. Dilersen tekrar konusabilirz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…