kızlar benim evim laminant vileda ile siliyorum yerleri pronto koyuyorum siliyorum.ama ben baktığımda böyle parlasın istiyorum yerler. siliyorum kuruyor su lekesi oluyor parlak olmuyor sizler napıyorsunuz.ne kullanıyorsunuzz.:sm_confused:
ne ilacı kullanıyorsun cnm adı ne
canım amway varya elden satıyorlar hanii onun LOC adında çok kullanım amaçlı bir temizleyicisi var.. içinden bi kaç damla damlatıyorsun suya tertemiz yapıyorr parlıyorr.. sonraaa diyelim camsil sisesine bikaç damla LOC koyuyosun gerisini su ile doldur camsil diye kullan.. yerleri sildigin suyun geri kalanınıda çiçeklerine dök .. hiç bir zararı yok yani bitkisel tamamenn.. çocuklarınız var içse bile zararı yok.. gerçekten annem almıştı bunu senelerdir bunu kullanıyoruz çok hoşta bir kokusu var ben bebek şampuanı DALİN e benzetiyorum kokusunu :))
umarım faydalı olurr
Arkadaşlar ben şu anda bu moplardan aldım günlük temizliğimde moplar iyi oluyor. 2 haftada bir de viledayla siliyorum . Viledayla sildiğim suya deterjan yerine arap sabununu sulandırıp, içine 1 kapak sirke ve bunların kokusunu bastırsın diyede çok az sıvı sabun katıyorum. ve sıcak suyla siliyorum gözlerinize inanamayacaksınız müthiş güzel parlıyor. Tavsiye ederim. Bana dua edeceksiniz.