Kızlar yeni gelişme oldu,yardım lütfen

diyorum ki sevgi hemen bitmediginden bana mantıklı açıklamalarla aklımın galip gelmesini sağlayabilir misiniz? Linç etmeye ne meraklısınız hemen
Sevginin bitmemesi birbiriniz için en ideal çift olduğunuzu göstermez.adam sadece terk edilmeyi hazmedemedi.size daha fazla değer verdiğini vereceğini düşünmüyorum.hazir ayrılma cesaretini kendinizde bulmuşken başınızı yakmayın.bu adamdan ne köy olur ne kasaba.eger barisirsaniz kendini bir halt zannedecek ve sizi hep ezip yok sayacak

Sağolun güzel yorumunuz için.

Mahalle karısı buraya üye olmasin diyerek tartışma esnasındaki uslubunuzu göstermis oldunuz , cok kötü bir tartışma adabına sahipsiniz gerçekten hic yakışmıyor size. Böyle hoşunuza gitmeyen cevaplara bu tarz karşılık verirseniz kimse birdahaki konunuza cevap yazmaz. Sizde de öfke problemi var sanırım daha sakin bir şekilde yazısından rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz

Aynen adam benim eski sevgilim. Sonuç olarak ben ayrıldım. Baskasıyla evlendi çocuğu 1 yasına basmadan eşi bundan ayrıldı. Neden? Çünkü bu agresif tipler kesinlikle mutlu olmayı bilmezler. Bence zararın neresinden dönersen kardır sakın barışma

Özür dileceği yerde hala seni suçluyor böyle bir adamla sırf aileler üzülmesin diye evlenilmez..

Mune bu hanımefendi geçen konusunda da bir çok kere hakaret içerikli polemik yaratıcı cevaplar verdi .
Ben neden ban almadığını gerçekten merak ediyorum.

Hemen cevap vereyim, diğer konusunda 2 tane yorumu şikayet edildi, bu topiğinde de şikayet edilmiş, banlanır mı bilemem zira bizim kriterimiz site kurallarıdır.
Konuya döneyim 2 mesajı şikayet edildi, şikayet edilen mesajları altta mevcut, şimdi siz bu mesajlara hakaret derseniz ortada hakaret sayılacak bir kelime cümle yok, polemik derseniz polemik 2 veya daha fazla üyenin tartışması demektir, bu durumda tartışmaya giren kaç üye varsa hepsi banlanır, aralarından sadece bir kişiye işlem yap çık yapmadım hiç yapmam da.

Bu arada konu sahibesi kimdir bilmem, yazıyorum ama kendisi de onu kolluyorum sanmasın, gerektiğinde banlamalarla ilgili açıklama yaparken objektif bakış açımı ortaya koyarak anlatıyorum işlemlerin mantığını, bu hanımefendinin aşağıda alıntılanan mesajlarının yazılı olduğu topikte kendisini tiye alanları rapor eden oldu mu?
Olmadı, oysa alıntıladığım 2. mesajını bir üyemizin hoş olmayan, tiye alan ve tiye almaya devam ettiği mesajlarına karşılık yazdı ki hakaret diyemeyiz bu yazıya.

Ortada hakaret yok, hakaret yoksa isteğe göre banlama yapamam, polemik deniyorsa o zaman polemiğe giren herkesi rapor edeceksiniz, ihaleyi bir kişinin üzerine yüklemeyeceksiniz.

Bu kadar kötü bir insan olmak mı sizi hayatta tutuyo?

En ufak pişmanlık sezmedim, hala siz suçlanıyorsunuz farkında mısınız? Her şeye küsen, kendine ufacık bir özeleştiri yapmayan biriyle hayat nasıl geçer ki. Yarın öbür gün sana uymayan, fikir ayrılığına düştüğünüz her konuda sorun çıkmasın diye susmak idare etmek zorunda kalacaksın. Aileler yaşamıyor ki o dört duvar arasında.

Benim esiminde ofke kontrolu ve kirici konusmasi var istemsizce gelisiyo ve hatasini anladigi halde kendini toparlayip mutlaka ozur diler.. benim icin onemli olan bunun farkinda olmasi ve cabalamasi kendimi kaybettim yine ozur dilerim demesi.. cunku bianda olan bisey bu ozaman da ben asla ustune gitmem konusmam cevap bile vermem o anlayip gelir yanima mutlaka herzaman olmuyo tabi arada oluyo sonucta hepimizin hatasi var bende mesela anlamadan dinlemeden yargiliyorum hep.. sonradan dank ediyo biseyler.. herseye ragmen birbirimizi seviyoruz sonucta iki kisinin anlasmasi birbirlerinin kusurlarini hosgormesiyle olur.. senin ki cok farkli kabul etmiyo ustune seni sucluyo ve beni bu hale sen getirdin muamelesi yapiyo.. ilerde daha beter olur saygi kalmaz aranizda bu gidisle.. cunku hosgoruyle yaklasmiyosunuz birbirinize.. saygi olmayinca sevgide biyere kadar oluyo..

Tam bu söylediğiniz huy yüzünden boşandım
Arkanıza bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…