- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
-
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Sizin adınıza sevindim ama burda sizin söylediklerinizin aksini söyleyen olmadı ki zaman ver, konuşmak istemediği zamanlar herkesin illaki olur çok doğal, sizin de olabilir evet kimse dört dörtlük değil. Ben sadece şunu fark ettim burda herkes sizin beklediğiniz istediğiniz yönde cevap vermez herkesin kendi doğrusu vardır. Konularınızı hep takip ettim. Yorumlarda haklı da haksız da olduğunuz yerler vardı. Kusura bakmayın ama gördüğüm kadarıyla hayatınızda isteğiniz yönde güzel gelişmeler olmaya başladığımda gelip burdaki insanlara eleştiri yapıyorsunuz.Son gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz
sorun insanların istemedigim yorumlar yapması değil,yorumlarını yaparken kullandıkları dil. Ben de onlara anlayabilecekleri dilden cevap vermek durumunda kalıyorum sonra.2 kez banlandım bu yüzdenKonularınızı okudum ancak kararsız kaldığım için yorum yazmamıştım, iyiki de yazmamışım. Fikir isteyen sizsiniz ve size yardımcı olmak için kendi fikrini yazan insanlara fellaket tellalısınız, uzaktan sesi hoş gelen davulsunuz yazmışsınız. İnsanların fikri ayrılmanız yönünde olabilir, fikirleri değerlendirip nihai kararı verecek olan sizdiniz, kimsenin sizin özgürlüğünüzü kısıtladığı yoktu. Keşke siz de biraz kendinizi geliştirebilseniz de yazdığınız mesajın son kısmının ne kadar gereksiz olduğunu anlayabilseniz.
hayır,olumsuz yorum yapıp da karşılığında sessiz kaldığım insanlar da çok fazla.Bana haksızlık etmeyin. Kimisi gerçekten çok itici bir dille yorum yazıyoSizin adınıza sevindim ama burda sizin söylediklerinizin aksini söyleyen olmadı ki zaman ver, konuşmak istemediği zamanlar herkesin illaki olur çok doğal, sizin de olabilir evet kimse dört dörtlük değil. Ben sadece şunu fark ettim burda herkes sizin beklediğiniz istediğiniz yönde cevap vermez herkesin kendi doğrusu vardır. Konularınızı hep takip ettim. Yorumlarda haklı da haksız da olduğunuz yerler vardı. Kusura bakmayın ama gördüğüm kadarıyla hayatınızda isteğiniz yönde güzel gelişmeler olmaya başladığımda gelip burdaki insanlara eleştiri yapıyorsunuz.
Kararınıza gerçekten sevindim, bazen de yapıcı olmak gerekiyor o zmn herşey daha iyi oluyor. Mutluluklar dilerim.
ikimiz de hatalıydık,ailelere üzülürdüm eger gemileri yaksaydım. Şükür ki hatalarımızı farkettik şu an birbirimize sevgiyle bakıyoruz hala. Sağolun yorumunuz için. Eleştirilere gelince herkese değil eleştirim,yorumlarda sivrilen bi kaç kişi var uslubu hoş olmayan onlaraKonularınızı ilk okuduğumda da size fevri davrandığınızı acele karar verdiğinizi söylemiştim. Şimdi yok yere ilişkinize kötü bir hatıra eklediniz. Size tavsiyem evlendikten sonra bu olayı bir daha açmayın ve tamamen silin unutun. Sürekli böyle yaptın böyle oldu diye tartışma konusu haline gelirse mutsuz olursunuz
Burda en ufak bi sorunda ayrıl gitsin bunla ömür geçmez diye fix yorum yapan bi güruh var. Kendileri öyle mi yapacaklardı çok merak ediyorumAl işte bir tane daha. Siz kendinizi çok güzel yetiştirmişsiniz zira. Mahalle karıları diyen de sizdiniz. Ha birde kocalarının ayaklarını yıkayan mutsuz kadınlar diyen ve hukukçu olduğunu söyleyen vardı. Sen şimdi git canım evlendikten sonra gel. Bakalım değişiyor mu değişmiyor mu. Belki de içinden evlendikten sonra ben yapacağımı biliyorum diyordur. Burada insanlar tecrübelerini paylaşıyor. İster İnan ister inanma. Kimsenin birbirini tanımadığı bir yerde nasıl sana zorla seçim yaptırabilirler ki? Boş laf...
Son gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz
Son gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz
Kusura bakmayında şimdi kk'nın burada suçu ne pardon ?Son gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz
Kendinizi ne güzel kandırmışsınız hakkınızda hayırlısı ama demişsiniz ya tek seferde gemileri yakacağımı biliyor öyle bir şey yok her seferinde iki özürle sizi ikna edeceğini biliyor sadece gerçekten hakkınızda hayırlısıSon gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz
Sadece konuşmak istememesi değil ki konu. Ben en son onu bu konuda sık boğaz ettiğimi düşünerek özür dilemek içim aradım ve karşılığında sevecen bi tavır yerine ofke li ve kindar bi insanla karşılaştım. Geçmişte yaşadıgımız tüm kavgaları gündemde tutuyo ve asla unutmuyo. En küçük şeyde kendimizi aynı şeyleri tartışırken buluyoruz. Ben o kadar hevesliyken evlendigimiz için heyecanlandıgını dusunmuyorum dedi.. Bana o kadar bel altı vuruyo ki. Bununla mı bi ömür geçiricem dedim.. Sen şöylesin sen boylesin falan diye azarlar gibi konuşuyo. Kaldı ki daha düne kadar hiç bi sorunumuz yoktu hissettirmedi. Ben her şey yolunda zannediyorum seni seviyorum lar bilmem nelet iir. Sonra bi modu düşüyo tartışınca düşnanıymışım gibi yaralıyo,çok zehirli. Bu huyu başta vardı sonra pişman olmuştu ve düzelmişti ne zamandır yapmıyordu. Ona güvenerek evlilik kararı almıştım. Ama insan değişmezmiş. O zehirli bi insan
Sağolun kendime yazık ettim bu zamana kadar bazı şeyleri alttan alarak
Ben de öyle düşünüyorum çok ani gelişti ama altyapısı var.. O yüzden bu kadar kolay karar alabildim. Aynı harekete ömrünüz boyunca maruz kalacagınızı düşünün. Hem sevgiden bahsedip hem de ilişkiyi yokuşa sürmesi bir hafta kala beni bu duruma itti.. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım, dengesiz davrandı. Bunu ona söyledigimde dengesiz oldugunu dogrulayan konuşması vardı ama nedenini bilmiyor gibiydi.. İnsan sevdigine en hassas olması gerekirken tartışma anında sen beni sinirlendirdin sen suçlusun diyerek yaralayıcı cümleler kullanmamalı. Böyle ilişki olur mu sence, her defasında nasıl unutucam dedigi lafları, devam etmek için nasıl güç bulucam
Evet sinirliyken üstüne gidinceBakınız efendim okuyunuz bi mesajları biz yazmadık sevdiğiniz adama 'o zehirli bir insan' bile demişsiniz. Adamı yılan yerine koymuşsunuz. Bu tellallığın kaçıncı seviyesi?
Ne güzel güldürebildiysem siziYorumunuzu gerçekte gülerek okudum. Size yardımcı olmak için çok uğraşmıştım. Şimdi bu yazdıklarınız karşısında insan şöyle hissediyor eşeklik etmişim/etmişiz. Sanki araya çomak sokan sizi ayırmak isteyen bizlermişiz gibi sizde her şeye rağmen birbirine sevdalı büyük aşkın tarafları gibi lanse etmişsiniz gelde gülme. İlk konuda ki mesajınızı yazdıklarınızı buraya kopyalamayı çok isterdim adam yanınıza gelince bütün fikirleriniz ışık hızında değişmiş. Sürekli geçmişi açarak sizi yaralaması en ufak bir tarkışmayı bile unutamaması öfke kontrölü olan adam gitmiş yerine bir melek gelmiş.
İnşallah mutlu olun. Emin olun sizin mutluluğunuzda kimsenin gözü yok. Ama bu yazılan mesaj olmamış. Bazı insanlar yardımı haketmiyor kesinlikle sizde onlardan birisiniz.