Son gelişme: İlk işi bilet alıp yanıma gelmek oldu.. 2 gündür yanımda. Sevgimiz azalmadı birbirimize karşı. Bana her zamanki gibi sevgi ve ilgiyle yaklaştı. Pişman olduğunu söyledi özür diledi.. Bir daha olmaması için çabalayacagını söyledi..İlk geldiğinde kesinlikle evlenmekten vazgeçtigimi söyledim. Eger bunun için geldiysen git dedim. Buna rağmen aramızda bi tartışma yaşanmadı ve sukunetini korudu. Ben de hatamı kabul ettim sinirliyken ve patlamak üzereyken üstüne gittiğim için.. Bu süreçte artı ve eksilerini düşündüm.. En büyük hatası bana karşı buydu. Yalnız kalmaya ihtiyacı varken sık boğaz etmem onu çok agresifleştiriyo. Ben bu konuda davranışlarıma bi ayar çekmem gerektigini düşündüm. Kendimi onun yerine koydugumda ben de o kadar sert bi tavır içine girebilirdim. Herkes her zaman sevgi saçamaz, zor ve yalnız kalması gereken zamanlar olur.ve o zamanlarda anlayış göstermeyen kişilere karşı yaklaşımımız hoş olmaz. Ona bu zamanı tanımadıgım için bu yaşanılanlarda benim de payım var. Biz birlikteyken yan yanayken çok iyi zaman geçiriyoruz, günler haftalar aralıksız akıp gidiyo. Buna çok önem veriyorum... Beni düşünmesine, ben söylemeden hayatımı kolaylaştırmasına, zorunda olmamasına ragmen beni mutlu etmek için çareler bulmasına aşık oldum ve bu adam 1 yıldır hiç değişmedi. Çoğunuz 1 çiçek beklerken onun yaptıgı sürpriz hiç beklemediğim anlarda yanıma gelmesi hiç aklıma gelmeyen şeylerle beni mutlu etmesiydi... Bana çok şey kattıgını düşünüyorum. Bu anlamda artıları eksilerinden daha fazla. Belki bu huyunu iyileştirebilcez belki yapamıcaz ama ben de görmezden gelebilmek için elimden geleni yapıcam. Öyle zamanlarda onsuz vakit geçirmeye çalışıcam kafamı dagıtıcam üstüne gitmicem.. Kimse mükemmel değil hayatta. Benim de eksik kusurlu yanlarım var. Onun da. O değil bir başkası olsa illa ki eksik bi yönü olacak. Sinirli olmasına bu duyguyu yaşamasına musade edicem, ama bana değersiz hissettirmesine müsade etmicem. Bu yaşanırsa tek seferde gemileri yakacagımı söyledim ki o benim böyle bi insan oldugumu çok iyi biliyor. Haketmedigimi, yanlış oldugunu itiraf ediyor. Bunun farkında olup kabul etmesi ve pişman olması bana göre büyük bi gelişme.. Biliyorum sizler böyle riskli bi şeye adım atmazdınız, ay nasıl cesaret edebiliyorum, eğer ilerde boşanırsam benim yanlış kararım, adam ilerde daha palazlanacak, beni nasıl da ezecek... Çoğunuzun felaket tellalı ve uzaktan sesi hoş gelen davul oldugunuzun farkındayım. Belki de doğrucusunuz ama bırakın insanlar karar almakta özgür olsunlar. Kimsenin kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamaya hakkı yok. Öyle yetişmişsiniz, buna da yapacak bi şey yok. Sizin adınıza üzüldüm, keşke biraz en azından kendi kendinizi yetiştirebilseydiniz