- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- 11.233
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Mastürbasyon hakkında hiç birşey okumuyorum. Evet.ilk kez duydugunuza göre bi şeyler okumuyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mastürbasyon hakkında hiç birşey okumuyorum. Evet.ilk kez duydugunuza göre bi şeyler okumuyosunuz
bu da senin sığlığın.Mastürbasyon hakkında hiç birşey okumuyorum. Evet.
biliyorum düzelmedi düzelmesi de zor,öyle bi beklentim de yok. Diyorum ya aklımda bitirdim ama kendimi sogutmam için kalbimi susturmam gerekiyo bi şekilde. Yardımcı olursunuz dedim ama mahalle karılarının saldırısına ugradık,başka işleri yok onlar da haklıÖfke kontrolü öyle kolay aşılacak bir durum değil aksine gittikçe büyür.
Genelleme yaptığımdan dolayı düzelme başarısı gösteren o küçük yüzde sizin nişanlınız olmayacaktır. Öyle bile olsa bunun yolu yordamı başkadır. Nişanı atarsınız. Hala seviyorsanız sular durulduktan sonra o da kendini bu süreçte kontrol etmeyi öğrendiyse kısmetinizde varsa barışırsınız.
Beraberken çözümlenecek bir süreç değil bu.
babamdan biliyorum zaten... O yüzden çok hassasım en ufak bi ses yüksekliği beni sarsıyoSIze bir sir vereyimmi. Sinirlerine hakim olamayan bir insan ile ömür gercekten gecmiyor dostum
evet..Temkinli olun, onun ilk evliliği mi?
bu da senin sığlığın.
HahahaAdam akilliymis valla kurtarmis kendini.
Kesinlikle istemem. Çevremde mutlu aile tabloları olmadı, dogru nedir bilmiyorum pek içgüdülerimle hareket ediyorum o yüzden. Bu da benim eksikligim2. Kez hayal kirikligina ugramak istemezsiniz bence...
O yüzden şu an hüngür hüngür aglıyo
O konuyu tartışmadan sonra açtım haha çok güldüm. Beni boşver de seni nasıl tınlamıyolarsa buralarda ona buna dil uzatarak masturbasyon yapıyosun'masturbasyon'Kurtuldugu icin sevinctendir o
Erkekler neden simartmaz diye konun var ya erkekler baya simartir seni tinlayan yok
Annem hep derdi çocukla çocuk olmaKizlar kendinize ban yedirceksiniz ne gerek var simdi buna?
O konuyu tartışmadan sonra açtım haha çok güldüm. Beni boşver de seni nasıl tınlamıyolarsa buralarda ona buna dil uzatarak masturbasyon yapıyosun'masturbasyon'
Ama siz de cok ayip konustunuz arkadasa hic gerek yok surda kiz kiza dertlestigimiz bi ortamda bunlara.Annem hep derdi çocukla çocuk olma