Kizlar yeni evinize hemen aliştiniz mi?

valla hiç özlemedim baba evimi ben. sonuçta kendi zevk1me göre dö_enmi_ yan1mda sevdiim adam hersey yeni. tat1le b1le ç1k1nca evimi özlüyordum ben

ilk zamanlar bende kendimi misafir gibi hissettim uzun süre.Sankı 10 - 15 gunkalıp gerı dönecekmişim gibi oluyodu.Baya uzun sur devam etti bu ama alıştım tabi.:)

Konuyu görünce içim cız etti, 1.5 yıllık evliyim ailem uzakta ve her an ağlayabilirim. Hem şehir değiştirmek hem ailemden ayrılmak beni çok etkiledi, konumuz ev değiştirmek ama sanırım ev değiştirmek az kaldı diğer özlemlerin yanında. Yeni evini sevsen de herşey mükemmel olsa da yeni bir hayata adapte olmak çok zor önce kendimi ailemin yanına aidim diye hissettim oraya gittiğimde ise artık oraya da ait olmadığımı hissettim ve bu beni çok üzdü yeni yeni alışıyorum ve benimsiyorum diyebilirim. Ama ailemle aynı şehirde olsam eminim herşey çok daha kolay olurdu. Buna da şükür yine de...

ben hergün evime bakıp acaba burası benim mi die kendime soruyorumm.4 aylık evliyim ve hala alışamadım.ne eşime nede evime :KK43:sanki biriyle aşk yaşıyorum orasıda beim kaçmak yaptığım ev gibi geliyor...zamanla alışırım herhalde :)

bende üç aylık evliyim.ama hala alışamadım.yabancı bir evde kalıyormuşum gbi geliyo.annemlere gittiğimde sanki orda kalıcakmışım geri dönmiycekmişim,orası gene benim evimmiş gibi hissediyorum.evlenmeden önce bu kdr zor olucaanı hiç düşünmemiştim.eski evimi çok özlüyoruuum:KK43:((

X