- 7 Aralık 2016
- 44
- 9
- 1
İki ay üç ay devam ediyormuş şişlik doktorum böyle demiştiBende karın germe ameliyatı oldum. 40 oldu fakat karnım çok şiş. Kilomu alıyorum diye çok korkuyorum. Bu şişlik normal mi acaba
Bende görmek isterim ama nasıl yapılacağını bilmiyorumkızlar yeni resimler attım
izlememi isteyenler özelden mesaj atsın
merhaba siZde benim istedigim ameliyatı olmuşsunuz benimde 10 gün sonra olucak fakat bende korkuyorım banada yardımcı olurmusunız suan nasılsınız mesela yoksa pişmanmısınızkızlar ameliyatımı oldum.şuan iyim ama ağrım çok.benim belim çok kalınmış yani hiç oyntu yokmuş ve ercan beyden öğrendim omuegam eğriymiş onun için can simitlerimde oantısızlık vatmış.
yullarca aynaya bakıp hiç anlamamışım :)))))
tabi simetri oluşturmak için baya bir yağ almış
dikişlerim değil ama can simitlerim çok fena ağrıyor ve mosmor
birde öksürük beni mahvediyor kabusum oldu çok canım yanıyor öksürünce
şuan karnım engebeli bir yol gibi herhalde düzelecek zamanla
ben resim koyacağım takip ettiklerim görebiliyor
bana mesaj atarsanız takip ederim
şuan 3.günümdeyim
sonrasını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorummmmm
Slm ahsen ameliyatını oldunmu inanki yukarda yazdıkların tam anlamıyla benim düşüncelerim lütfen bana yardımcı olurmusunslm ben çarşamba günü karın germe ameliyatı olucağım edirnede ama çok korkuyorum ya göbek deliği yamuk olursa yada iz çok derin olursa diye acaba olan arkadaşlardan resim görmem mümkünmüdür..tşk ederim..
Slm suan naasılsın ameliyat sonrası agrı sızı detaylı şekilde bilgilendirirsen sevinirim boyun kilon kactı suan sişlik varmı incelme belli mi ooo cok sordum sanırımKızlar merhaba hepimize geçmiş olsun bende karın ve gögüs oldum şubat 10da izmirde sormak istediğiniz bişiler olursa cevaplayabilirim.bu arada benide izlemeye alırmısınız benden önce oamrliyat olan arkadaşlarr lütfen :)
Şuan iyiyim açıkcası ağrı acı kısmını hiç takma derim benim canım çok tatlıdır o yüzden bana olma dediler ameliyatı ama asla 5.günden sonra agrı kesici bile kullanmadım sadece dikilene kadar bel ağrısı oluyor ki ben hala televizyon koltuğunda yatıyorum ama ağırmıyor artık belim gerginlik hissi var sadece 29yaşındayım 1,73boy 65kiloyum daha tabikide belli değil incelme falan varsada karnımda dikişlerin üst kısmında şişlik var iki ayın sonucunda hem dikişlerin hepsinin yok olacağını hemde karnın şişliğinin inip en azından mutlu olcagımı söylüyorlar bu ameliyatlar inanınki acıycakmı ağırcak mı ameliyatları değiller bu ameliyatlar SABIR ameliyatları :)Slm suan naasılsın ameliyat sonrası agrı sızı detaylı şekilde bilgilendirirsen sevinirim boyun kilon kactı suan sişlik varmı incelme belli mi ooo cok sordum sanırım
İnşallah be kadar oldu siz ameliyat olalı pekiBen ameliyattan 2 gun once alkol almistim sigarayi hic birakmadim
Bunlardan korkmana gerek yok : )ins istedigin sonuca ulasirsin
cevapın için teşekkürler peki merak ettigim konu istenildigi takdirdr tekrar hamile kalınabiliyormu dr bu konuda size bilgi verdimiŞuan iyiyim açıkcası ağrı acı kısmını hiç takma derim benim canım çok tatlıdır o yüzden bana olma dediler ameliyatı ama asla 5.günden sonra agrı kesici bile kullanmadım sadece dikilene kadar bel ağrısı oluyor ki ben hala televizyon koltuğunda yatıyorum ama ağırmıyor artık belim gerginlik hissi var sadece 29yaşındayım 1,73boy 65kiloyum daha tabikide belli değil incelme falan varsada karnımda dikişlerin üst kısmında şişlik var iki ayın sonucunda hem dikişlerin hepsinin yok olacağını hemde karnın şişliğinin inip en azından mutlu olcagımı söylüyorlar bu ameliyatlar inanınki acıycakmı ağırcak mı ameliyatları değiller bu ameliyatlar SABIR ameliyatları :)
3 subatta oldum.İnşallah be kadar oldu siz ameliyat olalı peki
Tabii ben evli değilim misal karın kaslarımı diktiği için 3yıl hamile kalmak yok :)Ceva
cevapın için teşekkürler peki merak ettigim konu istenildigi takdirdr tekrar hamile kalınabiliyormu dr bu konuda size bilgi verdimi
Meehaba benide izleneye alirmisin?Kızlar merhaba hepimize geçmiş olsun bende karın ve gögüs oldum şubat 10da izmirde sormak istediğiniz bişiler olursa cevaplayabilirim.bu arada benide izlemeye alırmısınız benden önce oamrliyat olan arkadaşlarr lütfen :)
Benide izlemeye alırsan cok sevinirimmTabii ben evli değilim misal karın kaslarımı diktiği için 3yıl hamile kalmak yok :)
Ay evet cok merak ettim! Nasipse bende. Ir ay sonra karin germe ve gögüs diklestirme olucam simdiden heyecan mi korkumu pismanlikmi neyse artik basti....Kızlar ben hiç resim koymadım ki izleme resim için sanırım
Ben 85gün kala ameliyata karar verdim yani öncesinde aklımda yoktu 70lere kadar hergun saydım sonra bıraktım şimdide 40gün için sayıyorum ama bu daha güzel bi bekleme bugün 12.günüm inan mutlu olucaksın ben göğüslerimi çok beğendimmmm :)karnımın beni mutlu etmesi için ilk 40.gün yani korsenin çıkmasını beklemem gerek sonrada düz halini almasını ve spora geri dönmem gerek :)çok istiyorsan inan bi kaç gün Zorlanıcaksın sonrası çok daha rahat hergün daha iyi olucaksın :)Ay evet cok merak ettim! Nasipse bende. Ir ay sonra karin germe ve gögüs diklestirme olucam simdiden heyecan mi korkumu pismanlikmi neyse artik basti....
Ay insallah öyle olurum bende.... peki dr konusunda nasil karar verdin?benim suan iki dr da ameliyat icin randevum var. Nasil son dkk da karar vericeyimi kara kara düsünüyorum. Biri bana 5-8 kg ver gel dedi digeriyse sorun yok lipo yapiyoruz zaten dedi.Ben 85gün kala ameliyata karar verdim yani öncesinde aklımda yoktu 70lere kadar hergun saydım sonra bıraktım şimdide 40gün için sayıyorum ama bu daha güzel bi bekleme bugün 12.günüm inan mutlu olucaksın ben göğüslerimi çok beğendimmmm :)karnımın beni mutlu etmesi için ilk 40.gün yani korsenin çıkmasını beklemem gerek sonrada düz halini almasını ve spora geri dönmem gerek :)çok istiyorsan inan bi kaç gün Zorlanıcaksın sonrası çok daha rahat hergün daha iyi olucaksın :)
Hımmm ona bişey diyemem ben ilk görüştüğüm doktoru pek sevemedim ki bi dostum ona ameliyat olmuştu ama ben cüneyt beyle görüşünce evet bu dedim ve hiç başka doktor aramadım içine hangisi siniyorsa ona ol derim kilo olayınada bişey diyemiyorum benden gram yağ bile almadı doktorum yani yalvardım yinede almadı :)Ay insallah öyle olurum bende.... peki dr konusunda nasil karar verdin?benim suan iki dr da ameliyat icin randevum var. Nasil son dkk da karar vericeyimi kara kara düsünüyorum. Biri bana 5-8 kg ver gel dedi digeriyse sorun yok lipo yapiyoruz zaten dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?