• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yarın karın germe ameliyatı oluyorum

kızlar ameliyatımı oldum.şuan iyim ama ağrım çok.benim belim çok kalınmış yani hiç oyntu yokmuş ve ercan beyden öğrendim omuegam eğriymiş onun için can simitlerimde oantısızlık vatmış.
yullarca aynaya bakıp hiç anlamamışım :)))))
tabi simetri oluşturmak için baya bir yağ almış
dikişlerim değil ama can simitlerim çok fena ağrıyor ve mosmor
birde öksürük beni mahvediyor kabusum oldu çok canım yanıyor öksürünce
şuan karnım engebeli bir yol gibi herhalde düzelecek zamanla
ben resim koyacağım takip ettiklerim görebiliyor
bana mesaj atarsanız takip ederim
şuan 3.günümdeyim
sonrasını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorummmmm
Cok gecmis olsun canim sorunsuz surecin olsun insallah ;)

geçmiş olsun canım, girintili çıkıntılı derken oraya anlamamdım?? karın germe değil mi senin ki? girinti çıkıntı olmaz yani kesilip biçilme olur ağrı olur sonrası davul gibi şişme olur doktorun demiştir belki bilmiyorum karın germe ve lipoda en erken sonuç 3, 6 ay canım sabır dinlen bol bol ve ödem çayı iç
doktor açınca baktım ödem dedikleri şey çok garip duruyor göbek deliğim sanki bir kuyu yanları dağ gibi birde şişlikler düzensiz ve öbek öbek

doktor açınca baktım ödem dedikleri şey çok garip duruyor göbek deliğim sanki bir kuyu yanları dağ gibi birde şişlikler düzensiz ve öbek öbek
Merhaba. Bende bu ameliyatı olmayı cok istiyorum ama korkuyorum. Cünkü bu konuyla ilgili cok kötü bir anım var. İki ay önce sezeryanla ikinci doğumunu yaptım ve ameliyatıma plastik cerrahta girdi ve sözüm ona düzeltme yapmış dikiş boyum baya uzamış. Ve karnımda cok şiş
Dikişlerim cok kötü...

Merhaba. Bende bu ameliyatı olmayı cok istiyorum ama korkuyorum. Cünkü bu konuyla ilgili cok kötü bir anım var. İki ay önce sezeryanla ikinci doğumunu yaptım ve ameliyatıma plastik cerrahta girdi ve sözüm ona düzeltme yapmış dikiş boyum baya uzamış. Ve karnımda cok şiş
Dikişlerim cok kötü...
canım o senin cilt yapın ile alakalı olabilir
ama tabi ki çok kolay bir ameliyat değil

canım o senin cilt yapın ile alakalı olabilir
ama tabi ki çok kolay bir ameliyat değil
Ya tam bir karın germe olmamış. Uterus şişken yapıldığı için. Şişlik inince de göbek ve cilt kaldı. Yani hem göbeğim kaldı hem dikiş boyum uzadı ikinci işlem şart ve ben cok korkuyorum bebeğim iki aylık. Sizlerin yazılarını okuyup cesaret bulmaya calısıyorum....

gördüm kuzum teşekkür ederim aslında yeni fotolar varda bilgisayarın şarjı yok gece ya da yarın atarım

aman resimlere maşallah koy sen yinede kuzum biizm dr nazardan korkar :))) erkenden ayağa kalkan ,foto koyan güzel sonuçları olan çoğunluğuz ben kıskanmam :)nazara benden gelmen:KK48: benimde iyi göbüşüm şükür:nazar:

Son düzenleme:
aman resimlere maşallah koy sen yinede kuzum biizm dr nazardan korkar :))) erkenden ayağa kalkan ,foto koyan güzel sonuçları olan çoğunluğuz ben kıskanmam :)nazara benden gelmen:KK48: benimde iyi göbüşüm şükür:nazar:
ha ha doğru diyorsun dr her sabah whatsapptan atıyorum dua oku maşallah diyor nazar boncuğu nasıl koyuluyor

kızlar bugün 8. günüm biraz ağrım var ama hersey yolunda gibi sadece dikişlerin üstü büzgü büzgü o da 3 aya gececekmiş
benim gibi olan var mı kestane kebap acele cevap
öpüldünüzzz
altın kızlar

mrb kızlar yarın karın germe ameliyatıoluyorum
10 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve karnım hem sarktı hem çatladı
yıllarca olmak istedim ama eşim izin vermedi ve bende hep korktum
iki yıl önce eşimden ayrıldım ve ani bir karar ile olmak istedim
çok fazla araştırmadım
kadınlar klübüne baktım biraz sonra memorial hastanesinde ercan beye ulaştım bana çok güven verdi
şuan çok heyecanlıyım ve sonucu çok merak ediyorum
bu süreçte alkol kullandım ve günde 10 adet sigara içtim
korkum birazda ondan
ameliyattan sonra gelişmelri yazacağım
sizler bana ışık oldunuz bende olmak isteyip korkanlara ışık olacağım
dua edin lütfen
Canim geçmiş olsun nasil oldun iyileştin mi memnunmusun ben 6 şubatta yaptirdim 3 gün oldu daha bi sonuç goremedim heryer şiş mor aci içindeyim öksürük benimde kabusum oldu son durumunu paylaşırsan sevinirim

Canim geçmiş olsun nasil oldun iyileştin mi memnunmusun ben 6 şubatta yaptirdim 3 gün oldu daha bi sonuç goremedim heryer şiş mor aci içindeyim öksürük benimde kabusum oldu son durumunu paylaşırsan sevinirim
Canım daha erken şişlikler normal hepimizde var
Bol bol su
Diyet ve yürüyüş verdi bana Dr
Ama bel oyuntum şimdi bile gayet iyi

Back