kızlar yarın karın germe ameliyatı oluyorum

Selam canim şimdi kacinci gundesin. Ben 15.gunumdeyim. İzlemeye alayim benim fotolara bak. Sende beni izleyebilirmisin
slm ben çarşamba günü karın germe ameliyatı olucağım edirnede ama çok korkuyorum ya göbek deliği yamuk olursa yada iz çok derin olursa diye acaba olan arkadaşlardan resim görmem mümkünmüdür..tşk ederim..

Benide izlemeye alirmisin? Dr ercan ne??

merhaba ne kadara yaptırıyorsunuz gerdirme işlemini bende düşünüyorum.

Ne kadara oldun acaba ?

Perşembe günü bende ameliyat oldum altıncı günüm ben daha kolay olacak sanıyodum ama sonrasını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum Dikişlerim iyi belimden ve basenlerden de yağ aldırdım

Leyla epey olmuş sen ameliyat olalı çok geçmiş olsun şu an nasılsın altıncı günüm bugün dikişlerim şu anda gayet iyi ama sonrasında problem olur mu bilmiyorum inşallah kaynamıştır da bi sorun çıkmaz sigara kullandığım için korkuyorum biraz

Merhaba,gecmiş olsun nasılsınız?bende resimlerini görebilir miyim?nasıl bakıyorum bilmiyorum?doktorun kimdi?ne kadara oldun?tşk ler

Perşembe günü bende ameliyat oldum altıncı günüm ben daha kolay olacak sanıyodum ama sonrasını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum Dikişlerim iyi belimden ve basenlerden de yağ aldırdım
Merhaba didem,doktorum kim?fiyatı nedir?öncesi sonrası resim var mı?tecrübelerini yazar mısın?

Kızlar beni izliyorlar,bende izle diyorum ama kimsenin fotosunu göremiyorum neden???

Bende karın germe ameliyatı oldum. 40 oldu fakat karnım çok şiş. Kilomu alıyorum diye çok korkuyorum. Bu şişlik normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…