slm ben çarşamba günü karın germe ameliyatı olucağım edirnede ama çok korkuyorum ya göbek deliği yamuk olursa yada iz çok derin olursa diye acaba olan arkadaşlardan resim görmem mümkünmüdür..tşk ederim..Selam canim şimdi kacinci gundesin. Ben 15.gunumdeyim. İzlemeye alayim benim fotolara bak. Sende beni izleyebilirmisin
Benide izlemeye alirmisin? Dr ercan ne??kızlar ameliyatımı oldum.şuan iyim ama ağrım çok.benim belim çok kalınmış yani hiç oyntu yokmuş ve ercan beyden öğrendim omuegam eğriymiş onun için can simitlerimde oantısızlık vatmış.
yullarca aynaya bakıp hiç anlamamışım :)))))
tabi simetri oluşturmak için baya bir yağ almış
dikişlerim değil ama can simitlerim çok fena ağrıyor ve mosmor
birde öksürük beni mahvediyor kabusum oldu çok canım yanıyor öksürünce
şuan karnım engebeli bir yol gibi herhalde düzelecek zamanla
ben resim koyacağım takip ettiklerim görebiliyor
bana mesaj atarsanız takip ederim
şuan 3.günümdeyim
sonrasını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorummmmm
Benide izlemeye alirmisin? Dr ercan ne??
Bende görmek isterim resimleri cınki bende olmak istiyorum ameliyat bende kendi resimlerimi koydum
ben resimlere bakmayı bilmiyorum nasıl bakılıyor acaba?Kızlar yeni resim koydum
Özellikle olmak isteyip korkanlar baksın
merhaba ne kadara yaptırıyorsunuz gerdirme işlemini bende düşünüyorum.slm ben çarşamba günü karın germe ameliyatı olucağım edirnede ama çok korkuyorum ya göbek deliği yamuk olursa yada iz çok derin olursa diye acaba olan arkadaşlardan resim görmem mümkünmüdür..tşk ederim..
bende görebilirmiyim fotoları cnmm cesaret verir korkuyorum çokkk...kızlar yeni resimler attım
izlememi isteyenler özelden mesaj atsın
Mrb
Tabi ki olur hemde iyi olur
Ama karın germe çok kolay bir ameliyat değil
Hareketlerini çok kısıtlıyor
Çok geçmiş olsun be de karın gerdirme düşünüyorum resimlerinizi görebilir miyim çok Korkuyorum bu ameliyattanÇok geçmiş olsun olduda bitti maaşallah sizde katıldınız bu kervana güzel sonuçlar diliyorum. Sevgiler
Ne kadara oldun acaba ?mrb kızlar yarın karın germe ameliyatıoluyorum
10 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve karnım hem sarktı hem çatladı
yıllarca olmak istedim ama eşim izin vermedi ve bende hep korktum
iki yıl önce eşimden ayrıldım ve ani bir karar ile olmak istedim
çok fazla araştırmadım
kadınlar klübüne baktım biraz sonra memorial hastanesinde ercan beye ulaştım bana çok güven verdi
şuan çok heyecanlıyım ve sonucu çok merak ediyorum
bu süreçte alkol kullandım ve günde 10 adet sigara içtim
korkum birazda ondan
ameliyattan sonra gelişmelri yazacağım
sizler bana ışık oldunuz bende olmak isteyip korkanlara ışık olacağım
dua edin lütfen
Leyla epey olmuş sen ameliyat olalı çok geçmiş olsun şu an nasılsın altıncı günüm bugün dikişlerim şu anda gayet iyi ama sonrasında problem olur mu bilmiyorum inşallah kaynamıştır da bi sorun çıkmaz sigara kullandığım için korkuyorum birazmrb kızlar yarın karın germe ameliyatıoluyorum
çok fazla araştırmadım
kadınlar klübüne baktım biraz sonra memorial hastanesinde ercan beye ulaştım bana çok güven verdi
korkum birazda ondan
dua edin lütfen
Merhaba,gecmiş olsun nasılsınız?bende resimlerini görebilir miyim?nasıl bakıyorum bilmiyorum?doktorun kimdi?ne kadara oldun?tşk lermrb kızlar yarın karın germe ameliyatıoluyorum
çok fazla araştırmadım
korkum birazda ondan
dua edin lütfen
Merhaba didem,doktorum kim?fiyatı nedir?öncesi sonrası resim var mı?tecrübelerini yazar mısın?Perşembe günü bende ameliyat oldum altıncı günüm ben daha kolay olacak sanıyodum ama sonrasını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum Dikişlerim iyi belimden ve basenlerden de yağ aldırdım
Altıncı günüm ve karnım çok gergin lipo dan dolayı da morluk çok fazlaMerhaba didem,doktorum kim?fiyatı nedir?öncesi sonrası resim var mı?tecrübelerini yazar mısın?
Beni ekler misin resimleri görmek istiyorumkızlar yeni resimler attım
izlememi isteyenler özelden mesaj atsın
Didem hanım çok geçmiş olsun beni ekler misiniz önce ve sonraki resimleri görmek istiyorumAltıncı günüm ve karnım çok gergin lipo dan dolayı da morluk çok fazla
Didem hn beni de eklermisiniz?vallahi resim dilencisi oldum kimse yüklemiyor yada eklemiyorTecrübeli arkadaşlar deneyimlerini aktarsınAltıncı günüm ve karnım çok gergin lipo dan dolayı da morluk çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?