kızlar yarın karın germe ameliyatı oluyorum

Cok gecmis olsun canim sorunsuz surecin olsun insallah

Çok geçmiş olsun. İnşallah istediğin gibi sonuçlar alirsin. İyileşme sürecinin sikintisiz geçmesini dilerim.

doktor açınca baktım ödem dedikleri şey çok garip duruyor göbek deliğim sanki bir kuyu yanları dağ gibi birde şişlikler düzensiz ve öbek öbek

doktor açınca baktım ödem dedikleri şey çok garip duruyor göbek deliğim sanki bir kuyu yanları dağ gibi birde şişlikler düzensiz ve öbek öbek
Merhaba. Bende bu ameliyatı olmayı cok istiyorum ama korkuyorum. Cünkü bu konuyla ilgili cok kötü bir anım var. İki ay önce sezeryanla ikinci doğumunu yaptım ve ameliyatıma plastik cerrahta girdi ve sözüm ona düzeltme yapmış dikiş boyum baya uzamış. Ve karnımda cok şiş
Dikişlerim cok kötü...

canım o senin cilt yapın ile alakalı olabilir
ama tabi ki çok kolay bir ameliyat değil

canım o senin cilt yapın ile alakalı olabilir
ama tabi ki çok kolay bir ameliyat değil
Ya tam bir karın germe olmamış. Uterus şişken yapıldığı için. Şişlik inince de göbek ve cilt kaldı. Yani hem göbeğim kaldı hem dikiş boyum uzadı ikinci işlem şart ve ben cok korkuyorum bebeğim iki aylık. Sizlerin yazılarını okuyup cesaret bulmaya calısıyorum....

gördüm kuzum teşekkür ederim aslında yeni fotolar varda bilgisayarın şarjı yok gece ya da yarın atarım

aman resimlere maşallah koy sen yinede kuzum biizm dr nazardan korkar :))) erkenden ayağa kalkan ,foto koyan güzel sonuçları olan çoğunluğuz ben kıskanmam :)nazara benden gelmen benimde iyi göbüşüm şükür

Son düzenleme:
ha ha doğru diyorsun dr her sabah whatsapptan atıyorum dua oku maşallah diyor nazar boncuğu nasıl koyuluyor

kızlar bugün 8. günüm biraz ağrım var ama hersey yolunda gibi sadece dikişlerin üstü büzgü büzgü o da 3 aya gececekmiş
benim gibi olan var mı kestane kebap acele cevap
öpüldünüzzz
altın kızlar

Canim geçmiş olsun nasil oldun iyileştin mi memnunmusun ben 6 şubatta yaptirdim 3 gün oldu daha bi sonuç goremedim heryer şiş mor aci içindeyim öksürük benimde kabusum oldu son durumunu paylaşırsan sevinirim

Canim geçmiş olsun nasil oldun iyileştin mi memnunmusun ben 6 şubatta yaptirdim 3 gün oldu daha bi sonuç goremedim heryer şiş mor aci içindeyim öksürük benimde kabusum oldu son durumunu paylaşırsan sevinirim
Canım daha erken şişlikler normal hepimizde var
Bol bol su
Diyet ve yürüyüş verdi bana Dr
Ama bel oyuntum şimdi bile gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…