Tebrikler kararınızdan memnun kalırsınız inşallah bende bugün Ercan beyin yanındaydım :) çok çok selamımı söyleyin. Sevgilermrb kızlar yarın karın germe ameliyatıoluyorum
10 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve karnım hem sarktı hem çatladı
yıllarca olmak istedim ama eşim izin vermedi ve bende hep korktum
iki yıl önce eşimden ayrıldım ve ani bir karar ile olmak istedim
çok fazla araştırmadım
kadınlar klübüne baktım biraz sonra memorial hastanesinde ercan beye ulaştım bana çok güven verdi
şuan çok heyecanlıyım ve sonucu çok merak ediyorum
bu süreçte alkol kullandım ve günde 10 adet sigara içtim
korkum birazda ondan
ameliyattan sonra gelişmelri yazacağım
sizler bana ışık oldunuz bende olmak isteyip korkanlara ışık olacağım
dua edin lütfen
mrb kızlar yarın karın germe ameliyatıoluyorum
10 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve karnım hem sarktı hem çatladı
yıllarca olmak istedim ama eşim izin vermedi ve bende hep korktum
iki yıl önce eşimden ayrıldım ve ani bir karar ile olmak istedim
çok fazla araştırmadım
kadınlar klübüne baktım biraz sonra memorial hastanesinde ercan beye ulaştım bana çok güven verdi
şuan çok heyecanlıyım ve sonucu çok merak ediyorum
bu süreçte alkol kullandım ve günde 10 adet sigara içtim
korkum birazda ondan
ameliyattan sonra gelişmelri yazacağım
sizler bana ışık oldunuz bende olmak isteyip korkanlara ışık olacağım
dua edin lütfen
Tebrikler kararınızdan memnun kalırsınız inşallah bende bugün Ercan beyin yanındaydım :) çok çok selamımı söyleyin. Sevgiler
Denemekte yarar var
canım ne kadar sürede güzel bir görüntü elde ediyoruzÇok geçmiş olsun sağlıkla atlatıp aramıza dönün, ahhh ahhh o hastanede çok anımız var 7 katında gelişmeleri merakla bekliyoruz kendi adıma verdiğin en doğru karardı karın germe ameliyatıemin ellerdesiniz
canım ne kadar sürede güzel bir görüntü elde ediyoruz
şuan karnım çok komik girintili çıkıntılı
Çok geçmiş olsun olduda bitti maaşallah sizde katıldınız bu kervana güzel sonuçlar diliyorum. Sevgilerkızlar ameliyatımı oldum.şuan iyim ama ağrım çok.benim belim çok kalınmış yani hiç oyntu yokmuş ve ercan beyden öğrendim omuegam eğriymiş onun için can simitlerimde oantısızlık vatmış.
yullarca aynaya bakıp hiç anlamamışım :)))))
tabi simetri oluşturmak için baya bir yağ almış
dikişlerim değil ama can simitlerim çok fena ağrıyor ve mosmor
birde öksürük beni mahvediyor kabusum oldu çok canım yanıyor öksürünce
şuan karnım engebeli bir yol gibi herhalde düzelecek zamanla
ben resim koyacağım takip ettiklerim görebiliyor
bana mesaj atarsanız takip ederim
şuan 3.günümdeyim
sonrasını düşünüp mutlu olmaya çalışıyorummmmm
Denemekte yarar var
kızlar bu arada resimler telefonumda telefonum şarjda getirecek kimse yok ::::::))))))))))
akşam koyarım
Çok ballısın çooook :))hhahha diyeceğim bi gidim yanına neler diyeceğim bekle senmercimekceku dan da öğrendim bişeyler toplu çıkarma yapacağım dr yee
bende göğüslerimde indirim isteyeceğimhhahha diyeceğim bi gidim yanına neler diyeceğim bekle senmercimekceku dan da öğrendim bişeyler toplu çıkarma yapacağım dr yee
bende göğüslerimde indirim isteyeceğim
şimdi sıra onda
birde popo kaldırma hahahahaha
çoştuk valla
yaşasın güzel hayat :))
dün eve yolladılar beni evde refakatçi teyzem ve annem var birde çalışan bir kız vardı annemle teyzemin şerrinden kaçtı işi bıraktı bende korkuyorum onlardan bişey istemeye))))acele etme canım daha yeni dur bir dinlen sen .resim çekecek koyacak drenlii kanlı gerek yok geçsin 10 günün atarsın hastanedeysen şarz vardır hemşireye ricaa et
n aynen dediğin gibi 5 ay önce burun estetiği oldumhoşgeldin artık başladıysan bu hastalık ora bura derken hersene estetik oluyoruzzzuzu53 ve mercimekceku arkadaşların selamını söyle onlara torpil geçilmiş bende diyeceğim
Bu işe bulaştık bir kere illa gidip birşeyler yaptırılacakn aynen dediğin gibi 5 ay önce burun estetiği oldum
ama burun çok kolaymış karına göre ki benim ağrı eşiğim yüksek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?