• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ?

Yerlesme kanamasidir buyuk bir ihtimal..

Hayirli haberlerle gelin insallah.

Sizin durumunuzu biraz arastirdim. Asilama yapilan kisiler asilamadan 12-13 gun sonra kan verirmis.asilama tuttumu diye. Forumda okudum hatta 12.gun kan vermis 25 mis. Sonra giderek artmis. Cok sevincliydi asilamasi tuttugu icin..

Tuh ki ekran goruntusu almadim sizde okurdunuz..

Yani gonlunuzu ferah tutun..
Aa ne guzel ya. İnsallah benim de oyle olur. Acikcasi Kendimi kotuye alistiriyorm.
Yoksa dayanamam....

15 gundur gittikce artan lekelenmelerim bu gece itibariyle adet kanamasina dondu.
Son adetimin uzerinden tam 28 gun gecmisti.
Eger bu hamilelkse yasanan en tuhaf hamileliklerden biri olacak.
Pozitif idrar testi, negatifFolmayan bhcg degeri, ultrasonda kese yok, adet goruyorum....ne dusunecegimi bilmiyorum.
Yok hamile degilsem 25e cikan Hcg yi nasil aciklayacagm bilmiyorum....

15 gundur gittikce artan lekelenmelerim bu gece itibariyle adet kanamasina dondu.
Son adetimin uzerinden tam 28 gun gecmisti.
Eger bu hamilelkse yasanan en tuhaf hamileliklerden biri olacak.
Pozitif idrar testi, negatifFolmayan bhcg degeri, ultrasonda kese yok, adet goruyorum....ne dusunecegimi bilmiyorum.
Yok hamile degilsem 25e cikan Hcg yi nasil aciklayacagm bilmiyorum....
Adet kanamasi degildir ama o..sonucunuz pozitifti ama..bence hemen doktora gidin.. ilac baslar kanama durur.bende aynisini yasadim..

Adet kanamasi degildir ama o..sonucunuz pozitifti ama..bence hemen doktora gidin.. ilac baslar kanama durur.bende aynisini yasadim..
Gercekten mi?
Nasildi kanaman canim benimki normal adet kanamasi gibi ayni. kahverengi lekelerden kirmiziya dondu bu gece agrim da var.ekstrem bir agri degl ama normal adet agrisi karin bel...
sabah kontrolum vardi zaten bhcg takibi icin gidecektm.
Sen nasil uyanksn denas masallah nasi dayaniyosn bu saatlere kadar:110:

Gercekten mi?
Nasildi kanaman canim benimki normal adet kanamasi gibi ayni. kahverengi lekelerden kirmiziya dondu bu gece agrim da var.ekstrem bir agri degl ama normal adet agrisi karin bel...
Kiz uyumadi bu gece oyuncak oynuyoruz:)

Bana normal gelmedi.. dusuk tehlikesinin kanamasi da olabilir. Belki de degeriniz dustu dis gebelikti atiyor vucut..
Kacta randevunuz ? Ben bir anda yogun kanamayla gittim ama gunlerce adet gibi ped bagladim ilac icmeme ragmen..14. haftaya geldik yeni kesildi gibi..

Direk muayenesi acilinca gidin kan verin bence.. eger bebisin kanamasiysa ilacla durduruluyor.

Kiz uyumadi bu gece oyuncak oynuyoruz:)

Bana normal gelmedi.. dusuk tehlikesinin kanamasi da olabilir. Belki de degeriniz dustu dis gebelikti atiyor vucut..
Kacta randevunuz ? Ben bir anda yogun kanamayla gittim ama gunlerce adet gibi ped bagladim ilac icmeme ragmen..14. haftaya geldik yeni kesildi gibi..

Direk muayenesi acilinca gidin kan verin bence.. eger bebisin kanamasiysa ilacla durduruluyor.
Ben inanmak istemedim ama sanrm bu dis genelik ve sanrm hcg dusuyor ve bu yuzden kanama oluyor. Yalnz ic kana hbi degl bu. Parlak kirmizi akiskan kan degl.
Bakalm ne dycek doktor ilk muayene benm zaten.
İlk girdgm anda adet oldm dersem kan testi de istemez once hcgyi tekrarlayalm demeyi dusunuyorum biraz gamsiz bi adam ilk kan testini bile zorla yaptrdm. Ama evimin dbnde hastane vevis yermden izin alamiyorm en azndan test icn mecburum.
Yine deEkararsz kaldm hemen soylesem mi adet oldgmu bilemedim

Ben inanmak istemedim ama sanrm bu dis genelik ve sanrm hcg dusuyor ve bu yuzden kanama oluyor. Yalnz ic kana hbi degl bu. Parlak kirmizi akiskan kan degl.
Bakalm ne dycek doktor ilk muayene benm zaten.
İlk girdgm anda adet oldm dersem kan testi de istemez once hcgyi tekrarlayalm demeyi dusunuyorum biraz gamsiz bi adam ilk kan testini bile zorla yaptrdm. Ama evimin dbnde hastane vevis yermden izin alamiyorm en azndan test icn mecburum.
Yine deEkararsz kaldm hemen soylesem mi adet oldgmu bilemedim
Kanamayi basta soylemeyin..ben degerim artmismi ogrenmek istiyorum diyin. Kan testine giderken yada sonuc gelince tekrar gorustugunuzde soylersiniz..
Normalin disinda bir agri,baski yoksa deger dustu vucut atiyor demekki.. bebisin ki biraz sikintili oluyor vajinaya baski ve agri oluyor.

Gercekten mi?
Cnm dusuk yapıyo olablrsn bi tanıdıgmz hamle oldugunu blmiomş bi kanama agryla gtmş doktora dusuk yapmş yda kmyasal gecrdn bi doktoraa gtseydn

Cnm dusuk yapıyo olablrsn bi tanıdıgmz hamle oldugunu blmiomş bi kanama agryla gtmş doktora dusuk yapmş yda kmyasal gecrdn bi doktoraa gtseydn
Bilmiyorum belki de yapiyorumdur:KK43:
Doktora gidiyorum su an canm zaten.
Gecen sefer Doktora kimyasal gebelik olablr mi dedm hayr degil dedi bilmiyorum ki...

Sagolun sordugunuz icin.
İyiyim diyemem.
Doktor muayene etti ve adet oldgumu soyledi.
25 olan bHcg 18e dusmustu.
Adet ile embriyoyu vucudumdan attgimi ve bunun bir kimyasal gebelik oldgunu soyledi.
Sessiz dusuk de deniyormus test yapmasaydn habern bile olmazdi diyor.

Sebebini sordum, herhangi hir sey neden olmaz dedi.
Ben neden neden diye dusunmekten delirmek uzereyim.
Keske hic bilmeseydim.
Omrumun en zor bir haftasini yasadm.
Hayal kurmamaya gayret ettim ama dyygulara soz gecmiyor.
Belki cismen yasadgm kaybin bi onemi yok ama bir de kalbime sorun.
canimdan can gtti....

Sagolun sordugunuz icin.
İyiyim diyemem.
Adet ile embriyoyu vucudumdan attgimi ve bunun bir kimyasal gebelik oldgunu soyledi.

Keske hic bilmeseydim.
canimdan can gtti....
Yasanmasi gerekiyormus yasanmis lutfen kendinizi uzmeyin.. tekrar olur Rabbim saglikli sihhatli nasip eder insallah.. herhangi bir nedene bagli olmaksizin boyle durumlar gerceklesebiliyor.. lutfen moralinizi yuksek tutun saglikli bir gebelik olusamamis daha zamani var belli ki..

Sagolun sordugunuz icin.
İyiyim diyemem.

Keske hic bilmeseydim.
canimdan can gtti....
Allah saglikli bir evlat nasib etsin en kisa zamanda uzuntunuzu tahmin edebiliyorum
Benden size tavsiye bir daha adetiniz 5 gun gecmeden test yapmayin cunki ancak o zaman kese gorunur ve gebelik dogrulanir sonra kalp atisi beklenir yani zaten zor bu beklemeler birde erkenden ogrenip daha uzun sure beklemek iyice zor olur sizin icin

Biz bebek yapmak icinugrasmiyordk 3 senedr de korunuyordk.
Baska bir doktorun sorusu uzerine tamamen rastlantisal ogrendim.
Dedgm gbi keske hc bilmeseydm.
Uzun bir sure gebelik dusunmuyorm seneler seneler sonra belki...
Surec beni haddinden fazla yipratti.

Yasanmasi gerekiyormus yasanmis lutfen kendinizi uzmeyin.. tekrar olur Rabbim saglikli sihhatli nasip eder insallah.. herhangi bir nedene bagli olmaksizin boyle durumlar gerceklesebiliyor.. lutfen moralinizi yuksek tutun saglikli bir gebelik olusamamis daha zamani var belli ki..
Hem bu yazdklarnz hem de tum hafta boyuncaki destegnz icin cok tesekkur ederm. Hakknzi helal edin.
Sadece dertlesmek bile iyi geliyordu.
Her sey icin sagolun.
İyi dileklernz icin de

Hem bu yazdklarnz hem de tum hafta boyuncaki destegnz icin cok tesekkur ederm. Hakknzi helal edin.
Sadece dertlesmek bile iyi geliyordu.
Her sey icin sagolun.
İyi dileklernz icin de
Olur mu estagfirullah. Iyi olun yeter.. kendinizi uzmeyin daha zamani var demekki..daha da dusunmuyormussunuz hazir degildiniz belkide. Ilerde zamani gelince olur sikmayin caninizi:KK15:

Back