• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ?

Canım hayıırlı olsun hamilesin inş kucagınıda almayı allah nasip eder cnm bende okudum dediin şey bende de var lekenme damla damla oluyor adetime 5 gün var 1 saat önce bende test yaptım ama bişey çıkmadı şuan üzüldüm biraz ama ama adına çok sevindim :-)
çok sağol canım allah razı olsun. inşallah en yakın sürede çift çizgiyi görürsün :KK200: karar veremiyorm yarını mı beklesem bügün acile mi gitsem diye evde 4 dönüyorum. uyanalı 2 saat oldu 5000adım atmışım hahahah:halay:

açıkçası doktorun hamile değilsin demesinden veya risk var demesinden çok korkuyorum sanrm bunu geciktirmek için gitmiyorum yoksa kimse tutamaz benim gibi tez canlı birisini...

çok sağol canım allah razı olsun. inşallah en yakın sürede çift çizgiyi görürsün :KK200: karar veremiyorm yarını mı beklesem bügün acile mi gitsem diye evde 4 dönüyorum. uyanalı 2 saat oldu 5000adım atmışım hahahah:halay:

Ayyy ne güzel duygular canım bunlar darısı benim başıma bende biraz üzgünüm oysa şuan bile hissediyorum kasık agrılarım gögüsleri agrıları bende süpriz yapayım dedim eşime ama sen 9 gün var diyosun benim 5 günüm nasıl çıkmış test mi yanlış çıktı anlayamıyorum ki :(

Ayyy ne güzel duygular canım bunlar darısı benim başıma bende biraz üzgünüm oysa şuan bile hissediyorum kasık agrılarım gögüsleri agrıları bende süpriz yapayım dedim eşime ama sen 9 gün var diyosun benim 5 günüm nasıl çıkmış test mi yanlış çıktı anlayamıyorum ki :KK43:
canım belki de benim eskidir yani geçen aydandır. ben geçen ay normal regl olduğum için hiç o ihtimali düşünmüyorum. ancak kan değerlerinden anlaşılır sanrm. ben testi yaparken eşime de dedim varsa bile daha gözükmez çook erken diye. belki de bu yüzden de siliktir. benm de kasıklarımda hafif bi sızlama oldu dün gece 10 sn sürdü geçti. reglin gecikirse bir daha dene bence testi

canım belki de benim eskidir yani geçen aydandır. ben geçen ay normal regl olduğum için hiç o ihtimali düşünmüyorum. ancak kan değerlerinden anlaşılır sanrm. ben testi yaparken eşime de dedim varsa bile daha gözükmez çook erken diye. belki de bu yüzden de siliktir. benm de kasıklarımda hafif bi sızlama oldu dün gece 10 sn sürdü geçti. reglin gecikirse bir daha dene bence testi

Bende anlamadım aşagıda bişler oluyor böle olucak gibide ama değil yerleşiyor mu anlmadım o yüzden çok terredüttteyim ..Şimdide eşimle gidip var sa yada yoksa ögrenmesini istemiyorum ..ben geçen 3 gün oldu bitti bu ay 3-4 ker e denedik bi hftadır ne 2 haftadır agrı kasık agrıları mide yanıyor üşüyorum sonra sıcak basıyor ne oluyor anlamıyorum bide senin testi adını sölermisin canım ?

Bende anlamadım aşagıda bişler oluyor böle olucak gibide ama değil yerleşiyor mu anlmadım o yüzden çok terredüttteyim ..Şimdide eşimle gidip var sa yada yoksa ögrenmesini istemiyorum ..ben geçen 3 gün oldu bitti bu ay 3-4 ker e denedik bi hftadır ne 2 haftadır agrı kasık agrıları mide yanıyor üşüyorum sonra sıcak basıyor ne oluyor anlamıyorum bide senin testi adını sölermisin canım ?
laboquick kullandım canım ben.paket olarak 6lı almştm bir yıl once.
3 ay önce reglim geciktiğinde kullandm o zaman gebelik yoktu dümdüz tek çizgi çıkmıştı yani yoruma kapalıydı.
zaten hep aynı testten gitmek daha iyi sanrm. negatif halini de görüp mantık yürütebilmek için:KK66:
sen hangi marka kullanmıştn?

Predictor canım ama ben hiç bakmıyorum ki 3 kere felan aldım bunu pahalı olmasına ragmen hiç anlamadım hep aynı ..Burasada çok yerde bu var veriyorlardı almış oluyorum ..çok üzüldüm şuan toparlayamıyorum bileee:/

ben de ufak bir araştırma yaptım acilde uğraşmazlar demişlerdi. bilseydim daha dünden giderdim. inanın saatleri sayıyorum
Çok ta güzel ilgileniyorlar valla ben 2.5 yıl nerdeyse her ay hamilemiyim diye hep acillere taşındım 2 düşüğüm vardı hemen böyle lekelenme ağrı sızı oldumu gidiyordum hep hemende ilgileniyorlar sende inşallah gitmişsindir ve yarını beklemezsin Allah korusun bi düşük riski varsa hemen ilaca başlatırlar önlem alırlar

Predictor canım ama ben hiç bakmıyorum ki 3 kere felan aldım bunu pahalı olmasına ragmen hiç anlamadım hep aynı ..Burasada çok yerde bu var veriyorlardı almış oluyorum ..çok üzüldüm şuan toparlayamıyorum bileee:/
canım predictordan memnun olmayan çok kişi var. hem çok pahalı hem de hatalı sonuç gösteriyormuş. erken gebelik testleri zaten biraz sıkıntılı sanrm

canım predictordan memnun olmayan çok kişi var. hem çok pahalı hem de hatalı sonuç gösteriyormuş. erken gebelik testleri zaten biraz sıkıntılı sanrm

Sanırım canm ya en iyisi senin dedğini kullanmalı o zaman inş bişey olur belki

Arkadaslar dun ogleden sonra doktor kan testinden hcg ye bakti. 25 cikti.
Ultrasonda birsey goremeynce istedi bu testi. Ama sonclar gece cikti. Doktorla bu sabah tekrar gorusecegm. Sizce 25 nasil ? Daha cok yeni oldgnu dusunuyorm hamilelegmn 10gnluk falan.

Arkadaslar dun ogleden sonra doktor kan testinden hcg ye bakti. 25 cikti.
Ultrasonda birsey goremeynce istedi bu testi. Ama sonclar gece cikti. Doktorla bu sabah tekrar gorusecegm. Sizce 25 nasil ? Daha cok yeni oldgnu dusunuyorm hamilelegmn 10gnluk falan.
Degeriniz normal gebeliginiz cok yeni. Girej artacak.
Hayirli ugurlu olsun :)

İnsallah:KK200:
Sabah konustm doktorla persembe tekrar cagrdi. Katlanacak mi degerler bakmak icin
Ben ne zaman kesin hamileyim diycem doktor cok temkinli:110:
Her ihtimale karsi temkinli konusur elbette siz gonlunuzu ferah tutun.. persembe degeriniz artmis olacaktir insallah.5-6 haftalik olunca kese de gorunur simdi cok yeni. Belki persembe vajinal muayeneyle de bakar..

Her ihtimale karsi temkinli konusur elbette siz gonlunuzu ferah tutun.. persembe degeriniz artmis olacaktir insallah.5-6 haftalik olunca kese de gorunur simdi cok yeni. Belki persembe vajinal muayeneyle de bakar..
Vajinal muayene acitir mi biraz korkunc geliyor kulaga :110:
Bu arada desteginiz icn sagolun hep yanitladnz sorularimi baslgm bos kalmadi:KK200::KK200::KK200:

Vajinal muayene acitir mi biraz korkunc geliyor kulaga :110:
Bu arada desteginiz icn sagolun hep yanitladnz sorularimi baslgm bos kalmadi:KK200::KK200::KK200:
Ne demek:KK15:
Icinizi ferah tutun stres yapmayin:KK19:

Yok acitmiyor ince birsey zaten cok hafif girdirince gorunuyor.. bakalim persembe haber verirsiniz :KK25:

Yok acitmiyor ince birsey zaten cok hafif girdirince gorunuyor.. bakalim persembe haber verirsiniz :KK25:

Cok tesekkur ederim yazarm tabiki kosa kosa hem dee:oops:

Bugun is donusu kendimi inanilmaz kotu hissettim adet olacak gibi ve eve geldgmde yine lekenin arttgini ve daha yogun geldgni gordum apar topar acibademe gttik. Doktor dis gebelikten supheleniyor. Kesenin gorunmesini bekliyor anliyorum. Cuma gunu tekra4 bHcg istedi bunu anlayabiliyorum Ama neden dis gebelik ihtimalini soyledi gercekten cok uzuldum:KK43:

Bugun is donusu kendimi inanilmaz kotu hissettim adet olacak gibi ve eve geldgmde yine lekenin arttgini ve daha yogun geldgni gordum apar topar acibademe gttik. Doktor dis gebelikten supheleniyor. Kesenin gorunmesini bekliyor anliyorum. Cuma gunu tekra4 bHcg istedi bunu anlayabiliyorum Ama neden dis gebelik ihtimalini soyledi gercekten cok uzuldum:KK43:
Aslinda her ihtimale karsi dis gebelik degilse bebis varsa neden progestan vermedi acaba..o kanamayi keser.. bebek varsa tutunmasina yardimci olur.
Hani zararli bir ilac da degil. Verebilirdi..

Aslinda her ihtimale karsi dis gebelik degilse bebis varsa neden progestan vermedi acaba..o kanamayi keser.. bebek varsa tutunmasina yardimci olur.
Hani zararli bir ilac da degil. Verebilirdi..
Ben de verecegini dusunuyordum. Neden vermedi hic bi fikrim yok bu sefer profesore gittim hem de...
Daha once gttgm doktor da pek umitli konusmamisti. Keske bu kadar erken ogrenmeseydm benim acimdan cok zor oldu. Surekli bekliyorum ve sonu mutlu bitmeyecek gbi geliyor...

Back