• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ?

Bir birlesme var belli ki negatif cikmamis bHcg ama kese de yok diyor... normalde kese ne zamanlar gozukur?

Bir birlesme var belli ki negatif cikmamis bHcg ama kese de yok diyor... normalde kese ne zamanlar gozukur?
Ya sizinki cok yeni degil mi ? Zaten kese gozukmez. 4-5 haftalik anca gorunur.. son adet tarihinizden sonra..
Bu kadar erkenken neden boyle olumsuz konusuyorlar anlamadim.

Tatlım stres yapma bende kanda öğrenmiştim 10 du değer 1500 olmadan vajinal gözükmüyor 5 bin oluncada karnından görünebiliyor ben 6 haftalıkken karnımdan gözüktü :)

Screenshot_2016-07-26-20-26-58-912.jpeg

Canim inan ki bilmiyorum
2 farkli doktorlar konustm ikisi de ayni tavirda. Taman belki gebelik yoktur diye hryrcanlandirmamaya calsmalarini anlarm. Ama su yaptklari gercekten acimasizlk benm icn :KK43:
Bir de kesenin gozukmesi icn en az 1 aylik olmasi lazm o zaman ama doktor beni bat ta cagrdi. Yani tarih yine erken demekki yine gozukmeyecek o zaman :110:

Tatlım stres yapma bende kanda öğrenmiştim 10 du değer 1500 olmadan vajinal gözükmüyor 5 bin oluncada karnından görünebiliyor ben 6 haftalıkken karnımdan gözüktü :)
Canim ben zaten kesenin hemen gozukmeyecegini biliyordm ama dr. Dis gebelikten bahsetti ve icime oturdu adeta... hcg katlanmadan ve kese gorunmeden de bu ihtimal ortadan kalkmaz diyor:KK43:

Canim inan ki bilmiyorum
2 farkli doktorlar konustm ikisi de ayni tavirda. Taman belki gebelik yoktur diye hryrcanlandirmamaya calsmalarini anlarm. Ama su yaptklari gercekten acimasizlk benm icn :KK43:
Bir de kesenin gozukmesi icn en az 1 aylik olmasi lazm o zaman ama doktor beni bat ta cagrdi. Yani tarih yine erken demekki yine gozukmeyecek o zaman :110:
Yok ozaman gene bit ihtimal gozukebilir. Siz bolca dinlenin agir is yapmayin. Stresten uzak durun..

Canim ben zaten kesenin hemen gozukmeyecegini biliyordm ama dr. Dis gebelikten bahsetti ve icime oturdu adeta... hcg katlanmadan ve kese gorunmeden de bu ihtimal ortadan kalkmaz diyor:KK43:
valla hayatım sağlıklı gebelikte 2 gün sonra 2 ye katlar iki gün sonra kan ver bu arada da hić stres yapma pozitif ol ki bebişin de sana tutunsun :)

Sagolasin denas sayende kendi kendime konusmuyorum burda. Ne zaman yazsam cvp veriyosun, allah razi olsn
Ne demek ya. Guzel sonuclar alacaksiniz insallah. Daha cok yeni oldugundan doktorlar o sekilde konusabilir siz pek uzerinde durmayin. Degeriniz artacak insallah. Leke yerlesme kanamasi olabilir. Ped dolduruyor mu? Koyu kahveyse pek onemli degil. Onemli olan kirmizi pembe gelmemesi..

Cok sukur kirmizi pembe hic gormedim.
Genelde sabah uyandgmda oluyor gunluk ped dolmuyor bile. Soyle tarif edeym kahverengi kuru boyayla beyaz kagit boyanr ya o seklde genelde kuru. Akinti gbi bile degl.
Bugun doktora da anlattim.
Ya yerlesme kanamasi ya da dis gebelik oldgu icn kaniyor dedi. Su an yorumlayamiyorm dedi.
Ben de bilemedim.
Bakalim cuma gunu ne cikacak degerler.
En son 25di.
Azalirsa veya ayniysa sanrm dis gebelik diyecek...umarim artar:KK43:

valla hayatım sağlıklı gebelikte 2 gün sonra 2 ye katlar iki gün sonra kan ver bu arada da hić stres yapma pozitif ol ki bebişin de sana tutunsun :)
Cok haklsnz ama kafaya takmamak cok zor.
İnsallah cumaya yuksek bi deger gorur ve bir nebze rahatlarim...

Cok sukur kirmizi pembe hic gormedim.
Genelde sabah uyandgmda oluyor gunluk ped dolmuyor bile. Soyle tarif edeym kahverengi kuru boyayla beyaz kagit boyanr ya o seklde genelde kuru. Akinti gbi bile degl.
Bugun doktora da anlattim.
Ya yerlesme kanamasi ya da dis gebelik oldgu icn kaniyor dedi. Su an yorumlayamiyorm dedi.
Ben de bilemedim.
Bakalim cuma gunu ne cikacak degerler.
En son 25di.
Azalirsa veya ayniysa sanrm dis gebelik diyecek...umarim artar:KK43:
Yerlesme kanamasidir buyuk bir ihtimal..

Hayirli haberlerle gelin insallah.

Sizin durumunuzu biraz arastirdim. Asilama yapilan kisiler asilamadan 12-13 gun sonra kan verirmis.asilama tuttumu diye. Forumda okudum hatta 12.gun kan vermis 25 mis. Sonra giderek artmis. Cok sevincliydi asilamasi tuttugu icin..

Tuh ki ekran goruntusu almadim sizde okurdunuz..

Yani gonlunuzu ferah tutun..

Back