Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sizinki cok yeni degil mi ? Zaten kese gozukmez. 4-5 haftalik anca gorunur.. son adet tarihinizden sonra..Bir birlesme var belli ki negatif cikmamis bHcg ama kese de yok diyor... normalde kese ne zamanlar gozukur?
Tatlım stres yapma bende kanda öğrenmiştim 10 du değer 1500 olmadan vajinal gözükmüyor 5 bin oluncada karnından görünebiliyor ben 6 haftalıkken karnımdan gözüktü :)Bir birlesme var belli ki negatif cikmamis bHcg ama kese de yok diyor... normalde kese ne zamanlar gozukur?
Bir birlesme var belli ki negatif cikmamis bHcg ama kese de yok diyor... normalde kese ne zamanlar gozukur?
Canim inan ki bilmiyorum
Canim ben zaten kesenin hemen gozukmeyecegini biliyordm ama dr. Dis gebelikten bahsetti ve icime oturdu adeta... hcg katlanmadan ve kese gorunmeden de bu ihtimal ortadan kalkmaz diyorTatlım stres yapma bende kanda öğrenmiştim 10 du değer 1500 olmadan vajinal gözükmüyor 5 bin oluncada karnından görünebiliyor ben 6 haftalıkken karnımdan gözüktü :)
Yok ozaman gene bit ihtimal gozukebilir. Siz bolca dinlenin agir is yapmayin. Stresten uzak durun..Canim inan ki bilmiyorum
2 farkli doktorlar konustm ikisi de ayni tavirda. Taman belki gebelik yoktur diye hryrcanlandirmamaya calsmalarini anlarm. Ama su yaptklari gercekten acimasizlk benm icn
Bir de kesenin gozukmesi icn en az 1 aylik olmasi lazm o zaman ama doktor beni bat ta cagrdi. Yani tarih yine erken demekki yine gozukmeyecek o zaman
Cok tesekkur ederm tavsiyeniz icn. Kendime dikkat etmeye calisiyorum.Yok ozaman gene bit ihtimal gozukebilir. Siz bolca dinlenin agir is yapmayin. Stresten uzak durun..
Insallah dua edecegim takipteyim:-*Cok tesekkur ederm tavsiyeniz icn. Kendime dikkat etmeye calisiyorum.
İnsallah korkularim bosadir...
Sagolasin denas sayende kendi kendime konusmuyorum burda. Ne zaman yazsam cvp veriyosun, allah razi olsnInsallah dua edecegim takipteyim:-*
valla hayatım sağlıklı gebelikte 2 gün sonra 2 ye katlar iki gün sonra kan ver bu arada da hić stres yapma pozitif ol ki bebişin de sana tutunsun :)Canim ben zaten kesenin hemen gozukmeyecegini biliyordm ama dr. Dis gebelikten bahsetti ve icime oturdu adeta... hcg katlanmadan ve kese gorunmeden de bu ihtimal ortadan kalkmaz diyor
Ne demek ya. Guzel sonuclar alacaksiniz insallah. Daha cok yeni oldugundan doktorlar o sekilde konusabilir siz pek uzerinde durmayin. Degeriniz artacak insallah. Leke yerlesme kanamasi olabilir. Ped dolduruyor mu? Koyu kahveyse pek onemli degil. Onemli olan kirmizi pembe gelmemesi..Sagolasin denas sayende kendi kendime konusmuyorum burda. Ne zaman yazsam cvp veriyosun, allah razi olsn
Cok haklsnz ama kafaya takmamak cok zor.valla hayatım sağlıklı gebelikte 2 gün sonra 2 ye katlar iki gün sonra kan ver bu arada da hić stres yapma pozitif ol ki bebişin de sana tutunsun :)
Yerlesme kanamasidir buyuk bir ihtimal..Cok sukur kirmizi pembe hic gormedim.
Genelde sabah uyandgmda oluyor gunluk ped dolmuyor bile. Soyle tarif edeym kahverengi kuru boyayla beyaz kagit boyanr ya o seklde genelde kuru. Akinti gbi bile degl.
Bugun doktora da anlattim.
Ya yerlesme kanamasi ya da dis gebelik oldgu icn kaniyor dedi. Su an yorumlayamiyorm dedi.
Ben de bilemedim.
Bakalim cuma gunu ne cikacak degerler.
En son 25di.
Azalirsa veya ayniysa sanrm dis gebelik diyecek...umarim artar
Evet katlanmiyor. Normal seyrinde devam ediyor sonra azaliyor dusukle sonuclaniyor diye biliyorum.Normalde dis gebelikte degerler katlanmiyor mu peki ?
Oyle mi bunu ogrendgm cok iyi oldu en azndan sonuclari biraz yorumlayablrmEvet katlanmiyor. Normal seyrinde devam ediyor sonra azaliyor dusukle sonuclaniyor diye biliyorum.
Yanlis olmasin ama bildigim bu yonde.Oyle mi bunu ogrendgm cok iyi oldu en azndan sonuclari biraz yorumlayablrm