ay sahiden miTesti doğru uyguladıysanız Pozitif görünüyor :)
Bence idrar testiyle vakit kaybetmeyinay sahiden mievet doğru uyguladğmı düşünüyorum. gitgide netleşti başka ilk resimdeki gibiydi sonra daha net oldu. yarın tekrar yapacağım
bugun hemen kan testi için aradım renadevu alamadım özel hastaneden doluymuş yarın da pazar yaBence idrar testiyle vakit kaybetmeyin
Direk kan testi yaptırın
Anladımbugun hemen kan testi için aradım renadevu alamadım özel hastaneden doluymuş yarın da pazar yamecbur pazartesiye kaldı demiştim
Bende oyle ogrendim. Hamileymisim ben o kahverengi lekeyi ustune gorme,yerlesme kanamasi sandim. Dusuk tehlikesiymis.. insallah degildir sizin kesinlikle korkutmak istemem.. sadece bir an once kadin dogum uzmaninizla gorusun..Arkadaslar peki bu acik kahve lekelenmeler normal mi doktora pazartesiden once gidemeyecegim sizce acile gideym mi bugun? 4 gundur hemen her gun birer ikiser damla geliyor
umarım sormamda bir sakınca yoktur. bebeğiniz doğdu mu sağlıkla?Bende oyle ogrendim. Hamileymisim ben o kahverengi lekeyi ustune gorme,yerlesme kanamasi sandim. Dusuk tehlikesiymis.. insallah degildir sizin kesinlikle korkutmak istemem.. sadece bir an once kadin dogum uzmaninizla gorusun..
13 haftalik hamileyim devam ediyor riskim ilac iciyorum o dediginiz leke her gun benimle.pazartesi günü randevum var zaten ve bugün testi tekrarladım yine dünden daha silik çıktı. kahverengi lekelerin rengi açılıyor gitgide, inşallah hamileyimdir ve bir risk yoktur. fotoğraf ekliyorum bir tane daha. daha belirgin olan dünün testi. bugunünkü daha silik tam tersi olması gerekmez miydi
umarım sormamda bir sakınca yoktur. bebeğiniz doğdu mu sağlıkla?
çok üzüldüm. umarım düzelir ve yoluna girer. progesteron mu kullanıyorsunuz?13 haftalik hamileyim devam ediyor riskim ilac iciyorum o dediginiz leke her gun benimle.
ben de ufak bir araştırma yaptım acilde uğraşmazlar demişlerdi. bilseydim daha dünden giderdim. inanın saatleri sayıyorumBence pazartesiyi bekleyip zaman kaybetmeyin gidin acilde her türlü yardımcı oluyorlar kadın doğuma giderseniz lekelenmelerim var evde test yapmıştım gebelik çıktı diyin hemen kan testi yapılır ve bakılır zaten gebelik varsa şuan ultrasonda görünmez ama kanda hemen çıkar ben çoook öyle acilde baktırmıştım ilgileniyorlar yani
İyi yapmissiniz ilaclara baslamak icin kesinlesmesini beklemekle.. stres yapmayin umarim birsey yoktur:) yerlesme kanamasi da olabilir buyuk ihtimal.. daha cok yeniymis cunku..evet 9 gün var daha. neden bu kadar erken yaptın derseniz ağır ilaçlara başlayacaktım doktorum önerdi. emin olabilmek için. iyi ki de yapmışım.
geçen ay normal bir şekilde regl de oldum.
ama kafam iyiden iyiye karıştı sevinemedim bile.
inşallah her şey yolundadır.
çok üzüldüm. umarım düzelir ve yoluna girer. progesteron mu kullanıyorsunuz?
çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah sağlıkla kucağınıza alırsnzİyi yapmissiniz ilaclara baslamak icin kesinlesmesini beklemekle.. stres yapmayin umarim birsey yoktur:) yerlesme kanamasi da olabilir buyuk ihtimal.. daha cok yeniymis cunku..
Yarin guzelce gidersiniz sikinti yapmayin lutfen..
Evet igne vuruluyorum..progestan ilac iciyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?