• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ?

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.481
108
34
Merhaba arkadaşlar, reglimin 13 ve 16.günlerinde korunmasız ilişkimiz oldu. su anda reglimin 22.günündeym yani adetime 9 gün kaldı. başka bir sebbeple doktora gittim dün,gebelik var mı diye sordu ilaç vermek için. benim de içime kurt düştü. test yaptm ve fotoğraflarını çektim. sizce pozitif mi şüpheli mi? çok heycanlıyım su an:oops:

IMG_2426.JPG.jpeg
IMG-20160723-WA0001.jpg.jpeg
IMG_2426.JPG.jpeg

bu arada başka bir başlık daha açmıştım 3-4 gündür kahverengi lekelenmem var. kan gibi değil ama akıntı giib de değil her gün bikaç damla. ama arkadaşlar yerleşme kanaması adet zamanlarında olr dedği için pek ihtimal vermemiştim

Hayirli olsun. Ne guzel. ALLAH yakinlarimiza bu guzel mujdeyi vermeyi bizlerede nasip etsin insaALLAH.

çok sağolun arkadaşlar, ben hala pek emin değilim inşallah vardır. allah da isteyen herkese bağışlasın inşallah

Arkadaslar peki bu acik kahve lekelenmeler normal mi doktora pazartesiden once gidemeyecegim sizce acile gideym mi bugun? 4 gundur hemen her gun birer ikiser damla geliyor

Arkadaslar peki bu acik kahve lekelenmeler normal mi doktora pazartesiden once gidemeyecegim sizce acile gideym mi bugun? 4 gundur hemen her gun birer ikiser damla geliyor
Bende oyle ogrendim. Hamileymisim ben o kahverengi lekeyi ustune gorme,yerlesme kanamasi sandim. Dusuk tehlikesiymis.. insallah degildir sizin kesinlikle korkutmak istemem.. sadece bir an once kadin dogum uzmaninizla gorusun..

pazartesi günü randevum var zaten ve bugün testi tekrarladım yine dünden daha silik çıktı. kahverengi lekelerin rengi açılıyor gitgide, inşallah hamileyimdir ve bir risk yoktur. fotoğraf ekliyorum bir tane daha. daha belirgin olan dünün testi. bugunünkü daha silik tam tersi olması gerekmez miydi :KK43:
Bende oyle ogrendim. Hamileymisim ben o kahverengi lekeyi ustune gorme,yerlesme kanamasi sandim. Dusuk tehlikesiymis.. insallah degildir sizin kesinlikle korkutmak istemem.. sadece bir an once kadin dogum uzmaninizla gorusun..
umarım sormamda bir sakınca yoktur. bebeğiniz doğdu mu sağlıkla?

Bence pazartesiyi bekleyip zaman kaybetmeyin gidin acilde her türlü yardımcı oluyorlar kadın doğuma giderseniz lekelenmelerim var evde test yapmıştım gebelik çıktı diyin hemen kan testi yapılır ve bakılır zaten gebelik varsa şuan ultrasonda görünmez ama kanda hemen çıkar ben çoook öyle acilde baktırmıştım ilgileniyorlar yani

pazartesi günü randevum var zaten ve bugün testi tekrarladım yine dünden daha silik çıktı. kahverengi lekelerin rengi açılıyor gitgide, inşallah hamileyimdir ve bir risk yoktur. fotoğraf ekliyorum bir tane daha. daha belirgin olan dünün testi. bugunünkü daha silik tam tersi olması gerekmez miydi :KK43:

umarım sormamda bir sakınca yoktur. bebeğiniz doğdu mu sağlıkla?
13 haftalik hamileyim devam ediyor riskim ilac iciyorum o dediginiz leke her gun benimle.

Adetinize kac gun vardi?
Yani eger gebe olmasaniz silik dahi cikmazdi diye dusunuyorum.. belki gec dollenmedir. Sabah idrariyla yapmak onerilir bilemedim.ama bence birdaha test yapmayin en iyisi kan testi..

Simdi okudum da adetinize daha 9 gun varmis.. adet gecikince idrar testi yapilir, bu yaptiginiz hassas test miydi?

9 gun kala bile cikiyorsa silik bir sekilde hamilesiniz.

evet 9 gün var daha. neden bu kadar erken yaptın derseniz ağır ilaçlara başlayacaktım doktorum önerdi. emin olabilmek için. iyi ki de yapmışım.
geçen ay normal bir şekilde regl de oldum.
ama kafam iyiden iyiye karıştı sevinemedim bile.
inşallah her şey yolundadır.
13 haftalik hamileyim devam ediyor riskim ilac iciyorum o dediginiz leke her gun benimle.
çok üzüldüm. umarım düzelir ve yoluna girer. progesteron mu kullanıyorsunuz?

Bence pazartesiyi bekleyip zaman kaybetmeyin gidin acilde her türlü yardımcı oluyorlar kadın doğuma giderseniz lekelenmelerim var evde test yapmıştım gebelik çıktı diyin hemen kan testi yapılır ve bakılır zaten gebelik varsa şuan ultrasonda görünmez ama kanda hemen çıkar ben çoook öyle acilde baktırmıştım ilgileniyorlar yani
ben de ufak bir araştırma yaptım acilde uğraşmazlar demişlerdi. bilseydim daha dünden giderdim. inanın saatleri sayıyorum

evet 9 gün var daha. neden bu kadar erken yaptın derseniz ağır ilaçlara başlayacaktım doktorum önerdi. emin olabilmek için. iyi ki de yapmışım.
geçen ay normal bir şekilde regl de oldum.
ama kafam iyiden iyiye karıştı sevinemedim bile.
inşallah her şey yolundadır.

çok üzüldüm. umarım düzelir ve yoluna girer. progesteron mu kullanıyorsunuz?
İyi yapmissiniz ilaclara baslamak icin kesinlesmesini beklemekle.. stres yapmayin umarim birsey yoktur:) yerlesme kanamasi da olabilir buyuk ihtimal.. daha cok yeniymis cunku..
Yarin guzelce gidersiniz sikinti yapmayin lutfen..

Evet igne vuruluyorum..progestan ilac iciyorum:)

İyi yapmissiniz ilaclara baslamak icin kesinlesmesini beklemekle.. stres yapmayin umarim birsey yoktur:) yerlesme kanamasi da olabilir buyuk ihtimal.. daha cok yeniymis cunku..
Yarin guzelce gidersiniz sikinti yapmayin lutfen..

Evet igne vuruluyorum..progestan ilac iciyorum:)
çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah sağlıkla kucağınıza alırsnz

Canım hayıırlı olsun hamilesin inş kucagınıda almayı allah nasip eder cnm bende okudum dediin şey bende de var lekenme damla damla oluyor adetime 5 gün var 1 saat önce bende test yaptım ama bişey çıkmadı şuan üzüldüm biraz ama ama adına çok sevindim (:

Back