Kızlar yardımcı olurmusunuz

Hamilesin cnm daha yeni gördüm test tini hayırlı olsun saglıkla al kucağına inş
İşallah öyledir canım ben ilk testi sabah yaptım onda hiç bir şey çıkmadı ikincisini akşam üstü yaptım(fotosunu atım) ilk başta ışıkla zor görüyordum sonradan belirgibleşti

İşallah öyledir canım ben ilk testi sabah yaptım onda hiç bir şey çıkmadı ikincisini akşam üstü yaptım(fotosunu atım) ilk başta ışıkla zor görüyordum sonradan belirgibleşti
Kan verseydin cnm yarın gidip saglık ocagında vee

Rica ederim cnm bişey olursa yazarsın test yapma artık kan ver cnm daha çok stres yapıyor insan testte
2 buçuk senedir bekliyorum ilk defa kendiliğinden yumurtam gelişti o yüzden çok heyecanlıyım bu arada 3 gündür saat başı gelen kasık agrısı var bir anda şidetleniyo sonra duruyo

2 buçuk senedir bekliyorum ilk defa kendiliğinden yumurtam gelişti o yüzden çok heyecanlıyım bu arada 3 gündür saat başı gelen kasık agrısı var bir anda şidetleniyo sonra duruyo
Belki var cnm ondan da sancı yapıyor benim her iki çocukta kasık agırım olurdu bide sırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…