- 9 Mart 2020
- 359
- 766
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canımCanım görünüyor ikinci çizgin hayırlı olsunn :)))
Test yaptın mı çıktımıSagol canım![]()
Hamilesin cnm daha yeni gördüm test tini hayırlı olsun saglıkla al kucağına inş
İşallah öyledir canım ben ilk testi sabah yaptım onda hiç bir şey çıkmadı ikincisini akşam üstü yaptım(fotosunu atım) ilk başta ışıkla zor görüyordum sonradan belirgibleştiHamilesin cnm daha yeni gördüm test tini hayırlı olsun saglıkla al kucağına inş
Kan verseydin cnm yarın gidip saglık ocagında veeİşallah öyledir canım ben ilk testi sabah yaptım onda hiç bir şey çıkmadı ikincisini akşam üstü yaptım(fotosunu atım) ilk başta ışıkla zor görüyordum sonradan belirgibleşti
Benim saglık ocagım uzak canım arabayla yarım saat olmadı yarın özelde veririm akşamKan verseydin cnm yarın gidip saglık ocagında vee
Teste var gibi inş vardır da cnm ama kan vermek en doğrusuBenim saglık ocagım uzak canım arabayla yarım saat olmadı yarın özelde veririm akşam
Sence varmı offf çok sitresliyim
Tamam canımmm çok sagol desteğin içinTeste var gibi inş vardır da cnm ama kan vermek en doğrusu
Rica ederim cnm bişey olursa yazarsın test yapma artık kan ver cnm daha çok stres yapıyor insan testteTamam canımmm çok sagol desteğin için![]()
2 buçuk senedir bekliyorum ilk defa kendiliğinden yumurtam gelişti o yüzden çok heyecanlıyım bu arada 3 gündür saat başı gelen kasık agrısı var bir anda şidetleniyo sonra duruyoRica ederim cnm bişey olursa yazarsın test yapma artık kan ver cnm daha çok stres yapıyor insan testte
Belki var cnm ondan da sancı yapıyor benim her iki çocukta kasık agırım olurdu bide sırt2 buçuk senedir bekliyorum ilk defa kendiliğinden yumurtam gelişti o yüzden çok heyecanlıyım bu arada 3 gündür saat başı gelen kasık agrısı var bir anda şidetleniyo sonra duruyo
Allah sana bagışlasın işallah rabim isteyen herkese verirsin tabi banadaBelki var cnm ondan da sancı yapıyor benim her iki çocukta kasık agırım olurdu bide sırt
Aminn amin kuzumAllah sana bagışlasın işallah rabim isteyen herkese verirsin tabi banada
Şimdi erken gebelik testi alcamKuzum vardı ama zor görünüyor du