Pazartesi günü tekrar test yapayım diyorum inşallah olur teşekkür ederim cevabınız içinHamilelik belirtileriniz var genelde adet gecince kuruluk oluyor adet olucaksak eğer ama tabi belli olmaz . 2 gün sonra tekrar test yapın yada kan testi .
Yasaktan dolayı çıkamam sanırım ama pazartesi inşallahKan testi verin yarın
Yasaktan dolayı çıkamam sanırım ama pazartesi inşallah
AA evet teşekkür ederimÖzel hastaneye gidebilirsiniz randevu alıp durumunuz müsaitse.
Yolda da çevirirlerse hastaneden size mesaj atmasını isteyip o mesajı gösterirsiniz.
Sıkıntı olmaz
Benimde belirtiler böyleydiKızalar merhaba yeni üye oldum benimde adete 5 gün var bu günü saymazsak 4 gün karnım kahvaltıdan itibaren ggurul gurul ayrıca batmalar var karnımda akıntım ıslak ve beyazımsı göğüslerim şiş ve sol göğsüm kaşıntı acaba bunlar hamilelik mi hamile arkadaşlar cvplayabilirmi
HamilemisinBenimde belirtiler böyleydi
Amin canım ay Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla Rabbim kimsenin ve benim kucağımı boş koymadın inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Hamilemisin
Valla canım bilemiyorum ki inşallah vardır benimde adetim 3 gün gecikti akıntı var aynı senin gibi ve göğüslerim patlıcak gibi ağrıyor yarın olmazsam test yapıcam bende inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsinKızalar merhaba yeni üye oldum benimde adete 5 gün var bu günü saymazsak 4 gün karnım kahvaltıdan itibaren ggurul gurul ayrıca batmalar var karnımda akıntım ıslak ve beyazımsı göğüslerim şiş ve sol göğsüm kaşıntı acaba bunlar hamilelik mi hamile arkadaşlar cvplayabilirmi
Valla canım bilemiyorum ki inşallah vardır benimde adetim 3 gün gecikti akıntı var aynı senin gibi ve göğüslerim patlıcak gibi ağrıyor yarın olmazsam test yapıcam bende inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin
Hahahah bende öyleydim valla ev test oldu hep negatif en son sürekli ağlıyordum bidaha yapmayacağım diye söz verdim kendimeÜç mü geciktin ben olsam şimdiye kaç test yapmıştıminşallah canım dileyen isteyen herkese nasip olur inşallah
Yap artık valla merak ettim inşallah bebiştirHahahah bende öyleydim valla ev test oldu hep negatif en son sürekli ağlıyordum bidaha yapmayacağım diye söz verdim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?