Kızlar yardımcı olur musunuz?

Hasmer40

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2020
62
27
8
29
Kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti bel ağrım ve akıntı arttı adet günü test yaptım ama negatifti şuan üstünden 2 gün geçti sizce hamile olabilir miyim? Böyle yaşayıp hamile olan var mı? Ara ara da baş dönmeleri yaşıyorum soruma cevap verip içimi rahatlatırsanız çok sevinirim inşallah vardır sürekli dua ediyorum Allaha

Hamilelik belirtileriniz var genelde adet gecince kuruluk oluyor adet olucaksak eğer ama tabi belli olmaz . 2 gün sonra tekrar test yapın yada kan testi .

Kızalar merhaba yeni üye oldum benimde adete 5 gün var bu günü saymazsak 4 gün karnım kahvaltıdan itibaren ggurul gurul ayrıca batmalar var karnımda akıntım ıslak ve beyazımsı göğüslerim şiş ve sol göğsüm kaşıntı acaba bunlar hamilelik mi hamile arkadaşlar cvplayabilirmi

Benimde belirtiler böyleydi

Valla canım bilemiyorum ki inşallah vardır benimde adetim 3 gün gecikti akıntı var aynı senin gibi ve göğüslerim patlıcak gibi ağrıyor yarın olmazsam test yapıcam bende inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin

Üç mü geciktin ben olsam şimdiye kaç test yapmıştım inşallah canım dileyen isteyen herkese nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…