Yarın yapcam canım inşallah inşallahYap artık valla merak ettim inşallah bebiştir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yapcam canım inşallah inşallahYap artık valla merak ettim inşallah bebiştir![]()
Merakla bekliyorum canımYarın yapcam canım inşallah inşallah![]()
Test negatif ama adette gelmediMerakla bekliyorum canım![]()
Aaa belki yanılıyordur kan ver bence adette olmadıysan canım hayırlısı takma streste etkiliyor.Test negatif ama adette gelmedi![]()
Bende bekliyorum göğüs ağrım geçti ama dolgunlık var adet olmadım ama böyle olmazdı bende anlamdımTest negatif ama adette gelmedi![]()
Ya bilemedim ki canım çok sıkıntılı bu işler olmadı 3 gün sonra kan veririmAaa belki yanılıyordur kan ver bence adette olmadıysan canım hayırlısı takma streste etkiliyor.
Hayırlısı canım boşver merakla bekliyorum inşallah bebiş vardır bende bekliyorum bakalımYa bilemedim ki canım çok sıkıntılı bu işler olmadı 3 gün sonra kan veririm
Ver ver aynen canım hayırlısı olur inşallahYa bilemedim ki canım çok sıkıntılı bu işler olmadı 3 gün sonra kan veririm
Teşekkür ederim canımcımVer ver aynen canım hayırlısı olur inşallah![]()
Yok canım annem adetin 10 gün geçmeden belli olmaz dedi 7 gün geciktim şuan beyaz akıntıya da devam çok ümitlemek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyorNe yaptın canım verdin mi kan
Bana da aynısını diyorlar 5. Günüme gireceğim yarın ama adet olmadım daha ben 10 gün bekleyemem pazar günü idrartesti yapacağımYok canım annem adetin 10 gün geçmeden belli olmaz dedi 7 gün geciktim şuan beyaz akıntıya da devam çok ümitlemek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyor![]()
Ayy benimde öyle tekrar test ypatın mı peki benimde 3 gün geçikti aşırı beyaz akıntı ve ara ara kasık ağrısı başka hiç birşeyim yok adet öncesi göğüsüm felan acırdı bu sefer hiç birşeyim yok sadece aşırı akıntıYok canım annem adetin 10 gün geçmeden belli olmaz dedi 7 gün geciktim şuan beyaz akıntıya da devam çok ümitlemek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyor![]()
İnşallah canım merakla bekliyorumYok canım annem adetin 10 gün geçmeden belli olmaz dedi 7 gün geciktim şuan beyaz akıntıya da devam çok ümitlemek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyor![]()
Hiç test falan da yapmadı mi burda geçmeden bile öğrenenler var özele mı gittin 10 gün çok fazla bence direk doğuma çağırsın doktor hamileysemYok canım annem adetin 10 gün geçmeden belli olmaz dedi 7 gün geciktim şuan beyaz akıntıya da devam çok ümitlemek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyor![]()
Yaa işte bekliyorum bende ama 8 gün oldu bugun az az kahve rengi akıntı gelmeye başladıBana da aynısını diyorlar 5. Günüme gireceğim yarın ama adet olmadım daha ben 10 gün bekleyemem pazar günü idrartesti yapacağım![]()
Yok canım gitmedim ki özele sadece test yaptım 3 gün gecikince çıkmadı bugun tam 8 gün oldu kahverengi akıntı başladı sanırım adet olucam gene olmadıHiç test falan da yapmadı mi burda geçmeden bile öğrenenler var özele mı gittin 10 gün çok fazla bence direk doğuma çağırsın doktor hamileysem![]()
Çok geçmiş olsun canım benim sıkma canını Bi test yaptır Allah korusun bişey çıkmasın inşallah öteki ay kalırsın bende de olmayacak sanırım kahverengi akıntı gelmeye başladı senin adet öyle mi başladıİnşallah canım merakla bekliyorumben dün adet oldum zaten grip mi Corona mo bilmiyorum öksürük falan var antibiyotik ve bir sürü ilaç kullanıyorum hepsi üst üste geldi
![]()
Peki değer ne kadar çıkmıştı?Yok canım gitmedim ki özele sadece test yaptım 3 gün gecikince çıkmadı bugun tam 8 gün oldu kahverengi akıntı başladı sanırım adet olucam gene olmadı![]()