• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olur musunuz?

Yok canım annem adetin 10 gün geçmeden belli olmaz dedi 7 gün geciktim şuan beyaz akıntıya da devam çok ümitlemek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyor 🤣🤣🤣🤣
Bana da aynısını diyorlar 5. Günüme gireceğim yarın ama adet olmadım daha ben 10 gün bekleyemem pazar günü idrartesti yapacağım 😂😂

Yok canım annem adetin 10 gün geçmeden belli olmaz dedi 7 gün geciktim şuan beyaz akıntıya da devam çok ümitlemek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyor 🤣🤣🤣🤣
Ayy benimde öyle tekrar test ypatın mı peki benimde 3 gün geçikti aşırı beyaz akıntı ve ara ara kasık ağrısı başka hiç birşeyim yok adet öncesi göğüsüm felan acırdı bu sefer hiç birşeyim yok sadece aşırı akıntı 🙈

Testimde cizginn rengi beyaz bozukmu remde tam ckmdi

Eklentiler

• 16093993820155093870020058693537.webp
    16093993820155093870020058693537.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 50
İnşallah canım merakla bekliyorum 😂😂ben dün adet oldum zaten grip mi Corona mo bilmiyorum öksürük falan var antibiyotik ve bir sürü ilaç kullanıyorum hepsi üst üste geldi 😏

Hiç test falan da yapmadı mi burda geçmeden bile öğrenenler var özele mı gittin 10 gün çok fazla bence direk doğuma çağırsın doktor hamileysem 😁

Hiç test falan da yapmadı mi burda geçmeden bile öğrenenler var özele mı gittin 10 gün çok fazla bence direk doğuma çağırsın doktor hamileysem 😁
Yok canım gitmedim ki özele sadece test yaptım 3 gün gecikince çıkmadı bugun tam 8 gün oldu kahverengi akıntı başladı sanırım adet olucam gene olmadı 😔

İnşallah canım merakla bekliyorum 😂😂ben dün adet oldum zaten grip mi Corona mo bilmiyorum öksürük falan var antibiyotik ve bir sürü ilaç kullanıyorum hepsi üst üste geldi 😏
Çok geçmiş olsun canım benim sıkma canını Bi test yaptır Allah korusun bişey çıkmasın inşallah öteki ay kalırsın bende de olmayacak sanırım kahverengi akıntı gelmeye başladı senin adet öyle mi başladı 😔😔😔😔

Yok canım gitmedim ki özele sadece test yaptım 3 gün gecikince çıkmadı bugun tam 8 gün oldu kahverengi akıntı başladı sanırım adet olucam gene olmadı 😔
Peki değer ne kadar çıkmıştı?

Back