- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 23
- 26
Allahım sana da nasip etsin tarifsiz bir duygu ❤Yaa işte bekliyorum bende ama 8 gün oldu bugun az az kahve rengi akıntı gelmeye başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sana da nasip etsin tarifsiz bir duygu ❤Yaa işte bekliyorum bende ama 8 gün oldu bugun az az kahve rengi akıntı gelmeye başladı![]()
Hassas test yapmıştım evde hgc değerine baktırmadım gene hüsranPeki değer ne kadar çıkmıştı?
Aminn ama olmuyor geldi adetimAllahım sana da nasip etsin tarifsiz bir duygu ❤
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahAllahım sana da nasip etsin tarifsiz bir duygu ❤
Teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Birdahaki aylara inşallah canımAminn ama olmuyor geldi adetim![]()
Sağol canım yok canım sıkmıyorum canımı zaten bu durumda olmaması daha iyiÇok geçmiş olsun canım benim sıkma canını Bi test yaptır Allah korusun bişey çıkmasın inşallah öteki ay kalırsın bende de olmayacak sanırım kahverengi akıntı gelmeye başladı senin adet öyle mi başladı![]()
Canim merhaba ben yorumlarını okudum da inşallah hamilesindir şimdiAmin canım ay Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla Rabbim kimsenin ve benim kucağımı boş koymadın inşallah![]()
Bende öyle dedim hep sabredemiyorumHahahah bende öyleydim valla ev test oldu hep negatif en son sürekli ağlıyordum bidaha yapmayacağım diye söz verdim kendime![]()
Kac haftalik cnimAllahım sana da nasip etsin tarifsiz bir duygu ❤
Maalesef canım adet oldum bittiCanim merhaba ben yorumlarını okudum da inşallah hamilesindir şimdibende bebek istiyorum sol göğsümde benim de senin gibi ara ara ağrıyor ozleikle akşam bide çok kaşınıyor sol özelikle senin ki de öylemiydi inşallah rabim biz ve isteyen herkesin kucağını boş birakmasin
6 canımKac haftalik cnim
Aa kıyamam olsun bende yaşadım vala kaç defa seni inşallah rabim biz isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınMaalesef canım adet oldum bittihayırlısı inşallah sen hamilesindir
amin canım inşallah
![]()
Yenisin benimde 10 :)6 canım![]()
Aynen yeniyim canımYenisin benimde 10 :)
Hayırlısı canımAa kıyamam olsun bende yaşadım vala kaç defa seni inşallah rabim biz isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınbende zorla aaabeediyorumbaklaim benkm ki ne zmaan bitcek
![]()
Hayırlısı buymuş canım kısmetBende adet oldum bu arada![]()
Sağol canım amin inşallah rabim hayırlı zamnda hayırlı evlat nasip eder hepimizeHayırlısı buymuş canım kısmetbu arada doktora gittim bende polip çıktı ara ve yoğun kanamamın sebebi buymuş gebeliğe engel değil dedi ama kafam karışık
3 ay tedavi uygulayıp sonra istersen aldır tüp bebeğe başla dedi
bu doktor şimdiye kadar gittiğim doktorların aksine sağda yumurtalarımın iyi solda çok az kaldığını söyledi bilmiyorum kafam karışık adetin onikinci gidip hormonlara ve eşimin spermlerine bakılacak
![]()
İnşallah canım hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzSağol canım amin inşallah rabim hayırlı zamnda hayırlı evlat nasip eder hepimizehim anladım inşallah bi sorun olmaz canım zaten insan bu doktorlardan birşey anlamıyor gerçekten ya bazen bi dedikleri obur dediklerini hiç tutmuyor birebir yakinimda sahitim inşallah sende en kısa zamanda anne olursun canım
![]()